Locul fetelor Nou-Venite (5)
Raspunsuri - Pagina 7
trutzi spune:
Era sa uit. Noi o sa plecam in Grecia in septembrie. Sotul o sa se duca la Muntele Athos (ne-a spus un preot de o manasire unde se duc barbatii care nu pot face copii) , daca vreti sa va trec pe pomelnic trimiteti-mi pm cu numele de botez 
Gretta spune:
Buna fetelor,
Va multumesc ptr urari!
Si eu am fost plecata in concediu cateva zile.
Eu nu astept II liniute ptr ca stiu ca nu vor aparea. In schimb eu astept rezultatele biopsiei pe care trebuie sa si-o fac sotul meu! Mi-e tare frica. Este cineva cine a trecut prin asa ceva si doreste sa impartaseasca?
mvb spune:
Trutzi ti-as fi vesnic recunoscatoare daca ai trece pe pomelnic si numele noastre MONICA si VASILE....Dumnezeu sa aiba grija de toata lumea si sa ne binecuvanteze pe toti cu copilasi sanatosi
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Fetelor am terminat cu motzatul
.....adevarul e ca e un adevarat chin sa mergi la salon, cel putin pt mine.....am stat 4 ore.....nu se mai terminau toate etapele alea.......da` macar a iesit OK.......desi nu am decat 31 de ani, daca nu m-as vopsi as arata la par ca bunica
.....cred ca as avea par alb in procent de 50%.....si inca ceva, criza-criza da` salonul era plin ochi de dame care mai de care cu vopsele prin par
maine plecam si o sa ne bucuram de libertatea de a alege locuri frumoase si de a ne clati ochisorii.....de nunta nu prea ne arde, ca nu avem chef, insa o sa fim niste invitati cuminti si dragalasi![]()
anul asta nu am fost la nici o nunta, desi invitatii au fost vreo 4.....am trimis la toti pliculet cu bani si scuzele de rigoare
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!
Gretta spune:
Draga Trutzi, si eu as dori sa dai numele nostre la pomelnic: Ioana si Alin!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate si tot ce iti doresti
aleesicoo spune:
Greta[/b[b]] sotul meu face copii dar oricum iti dau si eu numele noastre daca nu te deranjeaza : ALEXANDRA SI COSTEL.
Fetelor va multumesc pt urarile de concediu, sigure ca voi face poze la botez si o sa le postez sa le vedeti si voi si sa vedeti ce baiat frumos "avem".
Eu sper ca dupa cm-ul din sept sa vina si bebe si asa va fii k altfel ne suparam![]()
Am sa fiu cu corpul la mare si cu gandul la voi sa "simtiti" briza marii fetele mele motate
aleesicoo spune:
Drum bun si concediu placut si sa va intorceti 3

| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Fetelor am terminat cu motzatul maine plecam si o sa ne bucuram de libertatea de a alege locuri frumoase si de a ne clati ochisorii.....de nunta nu prea ne arde, ca nu avem chef, insa o sa fim niste invitati cuminti si dragalasi anul asta nu am fost la nici o nunta, desi invitatii au fost vreo 4.....am trimis la toti pliculet cu bani si scuzele de rigoare ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gretta Trutzi: imi poti povesti cum a fost pe Muntele Athos? Ce a facut acolo sotul tau? |
Nu am fost inca, o sa mergem in septembrie. O sa iti povestesc cand ne intoarcem.
aleesicoo spune:
offf fetelor zapacita mai sunt.. 
am vrut sa scriu Trutzi in legatura cu datele sotului si ale mele..
Gretta vroiam sa te intreb ce a patit sotul? la ce a facut biopsie?.. eu lucrez in spital si ma gandeam ca poate te pot ajuta cu ceva