Topless la mare...o problema

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui Allure

"Chilotzless"...ce-am mai ris!

Eu n-as face topless in Romania nici daca m-ar plati cineva!!!
Cu atitia mirlani misunind peste tot, te poti astepta la orice.
Prevederea e mama intelepciunii

Cum in Ro nu se respecta nici un drept, de ce s-ar respecta cel la privacy?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Ei , da , doar in Romania se uita lumea la tine , in alte tari nu!
La fel se uita si in Muntenegru , si in Germania , si in Turcia , si in America , samd.
Asta doar pt. ca sunt oameni in toate tarile astea si e in natura omului sa admire , sa se scarpine , sa se masturbeze , sa manance , sa lucreze, sa procreeze, sa ucida samd.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Xio corect ai mare dreptate, sincer peste tot e la fel.

Dar am eu o intrebare: eu n-am facut topless nici cand eram fragezica, nu o sa ma apuc acum la batranete...totusi sanii nu sunt o parte a corpului foarte sensibila, si ma refer in special la mameloane? Adica expuse asa razelor astora, care sincer nu cred eu ca sunt ele benefice suta la suta...

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Numai la plaja credeti ca sunt marlani?

Acum cativa ani eram la schi in austria,dupa 4-5ore de ski mergeam la sauna unde era interzis costumul de baie completsi cum stateam eu asa intinsa fara dureri de cap intr-un hamam iata ca apare un libidinos si se holba ca la un lamborghini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Acuma, mie nu mi-e foarte clar: in RO, exista vreo lege / reglementare etc. conform careia se limiteaza în vreun fel fotografiatul în spatiul public? Mie nici nu mi-a trecut prin cap ca ar putea sa existe o regula în acest sens, dar poate ca totusi exista?

De ex., nu poti fotografia - filma o persoana fara acordul ei (sau al parintilor, daca e cazul)?

Sau poate nu ai voie sa pozez o proprietate, sa zicem, din strada, daca proprietarul nu e de acord? Daca da, cum trebuie acela sa-si exprime acordul? Verbal, în scris?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Cand aterizezi pe Otopeni scrie mare de tot, "Topless-ul interzis pe teritoriul Romaniei, reclamatii ulterioare nu se primesc, tara de marlani!"

Mai degraba: "Toplessul admis dar pe barba proprie, reclamatiile se primesc si se ignora"...

Nu ma deranjeaza cind sint privita, e normal...oricum ei nu vad decit ceea ce le arat eu.
Sigur ca barbatii au aceleasi apucaturi oriunde, in Ro insa marlania e pe fata, libidinos, fara nici o frica sau retinere. M-am plimbat si eu prin toata lumea (nu mi-a pus nimeni mina pe fund sau tzatze, nu m-a intrebat "sweety, how much?") dar ce mi-a fost dat sa patesc "la noi", n-am trait niciunde.

Acum 2 ani, pe plaja la Constanta, singura pe cearsaf cu fata in sus, nu faceam topless, aveam un costum de baie mai mult decit decent, ba eram jumatate ascunsa sub umbrela de soare, trece un dobitoc jegos (m-am uitat la el, dupa, si nu era tigan) si din mers ma scuipa direct pe slip in zona... cu pricina.
Inutil sa mai spun socul ce l-am avut si frustrarea ca n-am putut sa-i rup capul cu dintii mitocanului care a trecut mai departe fluierind.

In momentul ala, mi-am jurat in barba ca aia va fi ultima vacanta in Romania, the land of horror. Si m-am tinut si de cuvint, vara urmatoare m-am dus in Bahamas, unde barbatii s-au uitat cu coada ochiului sau nu s-au uitat deloc, am stat linistita pe chezlongul meu free of charge, fara sa aud manele, fara sa miros fum de tigara din toate punctele cardinale, unde am calcat pe nisip alb curat, nu pe conglomerat de chistoace, unde apa era ireal de verde-albastru nu plina de alge si hirtii de bomboane

Ideea era ca nicaieri in lumea asta nu am fost mai umilita ca la mine in tara . Deci cum sa mai faci si topless cind exista astfel de creaturi??!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Vai , Allure , Bahamas

Ilse, daca te dai cu crema nu-i bai. Am citit si eu un articol mai demult ca e bine sa nu faci topless , dar ca materialul nu ajuta, razele tot trec si prin el .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Din anumite considerente,sunt tare curioasa cum vor reactziona anumitzi membrila postarea de mai sus!(tzinind cont ca exista si un precedent)

Dana

editez sa spun ca de postarea lui Allure e vorba,ca vad ca a postat si Xio intre timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Anul acesta in Grecia, fiindca plaja nu era plina cu turisti si mergeam la ore matinale am stat si eu fara sutien doar pe cearsaf.Ce sa zic desi mereu alegeam un loc mai rezervat, nu dura mult si aveam vecini barbati in toate unghiurile strategiceM-am simtit foarte bine fara, desi urme de la costum tot am, insa a fost interesant sa descopar o altfel de stare.Inafara de unele priviri pironite ale barbatilor, toata lumea se purta natural, mai ales copiii.
Nu m-ar deranja sa fiu fotografiata, insa sa apar postata pe vreun site public nu mi-as dori.Ma indoiesc ca isi expune vreo femeie sanii din dorinta de a fii filmata sau pozata pe plaja.Cred ca poate constitui asta o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Moama,Allure,INGROZITOR ce ti s-a intamplat.Am prostul obicei,cand aud de chestii nasoale,sa ma pun in pielea celuilalt.Si mi s-a incretit pielea pe mine.Sper ca n-ai ramas cu sechele.

Edit.Dar,totusi cum de n-ai putut sa n-ai nicio reactie?Cred ca mi se facea negru absolut in fata ochilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Moama,Allure,INGROZITOR ce ti s-a intamplat.Am prostul obicei,cand aud de chestii nasoale,sa ma pun in pielea celuilalt.Si mi s-a incretit pielea pe mine.Sper ca n-ai ramas cu sechele.

Edit.Dar,totusi cum de n-ai putut sa n-ai nicio reactie?Cred ca mi se facea negru absolut in fata ochilor.

Ce puteam sa fac? Mi-a luat citeva secunde pina am realizat ce s-a intimplat...cind m-am ridicat eu in capul oaselor, ala era deja dus 7 metri...ce sa fac? sa strig la el? ar fi zis lumea ca-s nebuna...

Am plins de ciuda...asta afost reactia.
Am ramas cu sechele dar nu dezvolt ca sa nu dau nastere la subiect paralel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Ce sa mai zic,nasol rau de tot.Imi pare rau,sper sa-ti revii!

Mergi la inceput