Topless la mare...o problema
Raspunsuri - Pagina 9
Allure spune:
In zilele urmatoare am luat cursa si m-am dus la Techirghiol la nudisti, unde erau numai femei...asa am scapat de barbati. Sau am crezut ca scap...
Namolul era adus periodic intr-o galeata de un barbat mai in virsta care parea decent si foarte serios.
Cind m-am decis si eu sa fac topless (nu chilotzless!) si asteptam sa vina o noua sarja de namol ca sa ma "tratez", vad ca intra pe usa un tinerel cu inima zglobie carand substanta cu pricina in 2 galeti pline. A parut el serios, cica...La iesire cine crezi ca era sprijinit de o masina, discutind aprins cu un alt bagabont? Cind am trecut pe linga ei a inceput showul: "aoleeeu, mamaaaaaaaaaaa!!!blondooooooo"
Acu, ce sa mai zic...a avut si ce vedea ![]()
: http://travel.webshots.com/photo/2707396800105277474wWJYoN
Poza aia e chiar din locatia/vacanta cu pricina. Restul de pe album sint din vacanta de vis: Paradise Island 

Se observa diferenta de decor...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
XIO spune:
Pe mine ma distreaza fetele care cersesc atentie. Eram la Costinesti cu prietenul meu si pe langa noi , prin zona , statea o fata cu un corp superb si niste sani de nu-mi venea sa cred. Era si neagra, ce mai , o delicatesa. Era o delicatesa daca nu era in culmea prostiei, lucru dedus de noi dupa comportament si limbaj.
Fata statea din cand in cand in picioare si-si masa sanii languro , e parca era data pe PRO 7 , dupa 12 noaptea. Din cand in cand ne mai incanta cu o alergare , o topaiala.![]()
Anul asta mi-am impachetat costumele si am pus si o pereche de semi-tanga. Cand am ajuns pe plaja (Muntenegru) mi-am dat seama ca nu-i voi folosi , iar dupa ce am vorbit cu un baiat din Kosovo am fost sigura ca nu-i voi folosi.
dar am mers pe alta plaja , mare de tot si pt. ca fetele cu care eram au facut topless , am facut si eu. Bineinteles ca la inceout 3 baieti au stat vreo...20 de minute in fata noastra uitandu-se.
Oamenii isi dadeau coate, ba chiar a trecut pe langa mine un card de rrome din Varset, si una dintre ele zice "ia uite si la asta , nici macar n-are tzatze"
E adevarat ca pe langa cupa E a ei B-ul meu palea, dar gravitatia si IMC-ul erau in favoarea mea.
La un moment dat vine la noi un barbat care sattea la un szlong mai incolo si il intreaba pe prietenul meu in sarbeste. El zice ca nu stie , si barbatul fericit ne intreaba de unde suntem. Eu eram cu sutienul pe mien atunci si dupa ne-am dus la volei , romanii contra lor. Tot jocul turcul asta mi-a strigat numele non stop, am gandit eu pt. ca am facut topless...m-a si intrebat daca's maritata
Nu stiu cum de , ca doar eram cu prietenul langa mine.
baiatul care lua banii pe sezlong si umbrela le intreaba pe fete "Poland? Ah , Romania
". poate doar romancele si polonezele fac topless.![]()
Oricum , am fost decente ca n-am stat decat pe prosop asa si atunci putin. Eu eram mai linistita , ca 2 intre fete aveau cupa D ![]()
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
ladyJ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Allure
Ce puteam sa fac? Mi-a luat citeva secunde pina am realizat ce s-a intimplat...cind m-am ridicat eu in capul oaselor, ala era deja dus 7 metri...ce sa fac? sa strig la el? ar fi zis lumea ca-s nebuna... Am plins de ciuda...asta afost reactia. Am ramas cu sechele dar nu dezvolt ca sa nu dau nastere la subiect paralel. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dance, sing, floss and travel. |
Astia sunt din tagma alora cu diferite boli psihice. N-a facut asta ca erai la plaja, a facut asta ca e nebun.
In statia de autobus, prin vremea liceului, in luna noimebrie, un nebun de genu s-a masturbat in spatele nostru in mers si ghici unde si-a lasat.....? Pe spatele colegei mele. Apoi a plecat fluierand, exact.
Imi pare rau pentru experienta ta neplacuta

Perversi sunt peste tot. Pe plaja e raiul pe pamant pentru ei.
A..si in saune.
Allure spune:
Pai saunele sint mixte?!? Nu stiu in Ro, de aia intreb.
Eu nu am vazut decit unisex...
Wooow...
adriana28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisabia Anul acesta in Grecia, fiindca plaja nu era plina cu turisti si mergeam la ore matinale am stat si eu fara sutien doar pe cearsaf.Ce sa zic desi mereu alegeam un loc mai rezervat, nu dura mult si aveam vecini barbati in toate unghiurile strategice Nu m-ar deranja sa fiu fotografiata, insa sa apar postata pe vreun site public nu mi-as dori.Ma indoiesc ca isi expune vreo femeie sanii din dorinta de a fii filmata sau pozata pe plaja.Cred ca poate constitui asta o problema. http://community.webshots.com/user/denisabia |
blackpanterro spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ladyJ
Astia sunt din tagma alora cu diferite boli psihice. N-a facut asta ca erai la plaja, a facut asta ca e nebun. In statia de autobus, prin vremea liceului, in luna noimebrie, un nebun de genu s-a masturbat in spatele nostru in mers si ghici unde si-a lasat.....? Pe spatele colegei mele. Apoi a plecat fluierand, exact. Imi pare rau pentru experienta ta neplacuta ![]() Perversi sunt peste tot. Pe plaja e raiul pe pamant pentru ei. A..si in saune. |
Ok, asta o intrece pe aia cu scuipatul, detasat!!!! Yuk!!!
Allure, imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva, am zis eu bine, o pusca mare :)).
Foarte frumoase pozele si tu la fel de frumoasa!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
ladyJ spune:
Pateruto, nu o intrece. Ideea nu e ´´care intmplare e mai gretoasa´´ ideea e ca si una si alta enerveaza la fel de mult, dau acelasi sentiment de gretosenie, starnesc aceiasi reactie de enervare, neputinta si poate lasa urme psihice, ca te simti ca un gunoi.
Am pomenit intamplarea cu gandul ca o ajut pe Allure, adica nu este singura careia i s-a intamplat si nu merita sa de zdruncinam starea psihica din cauza perversilor.
Nu stiu daca la sauna e unisex sau nu, in RO nu am fost niciodata. In Germania si Austria in schimb stiu ca stau la gramada femei si barbati.N-o fi peste tot asa..habar nu am.
blackpanterro spune:
Lady, scuze daca s-a inteles ca fac clasament :). Clar sunt amandoua nasoale, am zis eu, fauna e variata :(
Daca imbracata de iarna se intampla asemenea chestii iti dai seama ca fiind semi goala ti se insutesc sansele de a avea experiente neplacute.
Acum pare sa fie mai rau decat in trecut, cand faceam eu plaja topless, acum 7-8 ani, la strandurile din Timisoara nu am avut niciodata probleme iar la mare am fost numai o data ca si adult si am fost in grup mare, deci nu s-a bagat nimeni sa se holbeze la treburile noastre.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Allure spune:
M-am vindecat, n-am traume psihice, decit o mare scirba si ura, nu mai am nici o dorinta de a-mi vizita familia ramamsa acasa...ii chem pe ei la mine.
Panterro, saru-mana.
Cred si eu ca aia cu sperma a fost mai gretoasa sau cel putin la fel. As fi aruncat hainele alea in foc...Eu macar am avut marea la doi pasi, am facut o baie si m-am curatat rapid
altfel muream de icter
marius spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Allure
Mai degraba: "Toplessul admis dar pe barba proprie, reclamatiile se primesc si se ignora"... ![]() Nu ma deranjeaza cind sint privita, e normal...oricum ei nu vad decit ceea ce le arat eu. Sigur ca barbatii au aceleasi apucaturi oriunde, in Ro insa marlania e pe fata, libidinos, fara nici o frica sau retinere. M-am plimbat si eu prin toata lumea (nu mi-a pus nimeni mina pe fund sau tzatze, nu m-a intrebat "sweety, how much?") dar ce mi-a fost dat sa patesc "la noi", n-am trait niciunde. Acum 2 ani, pe plaja la Constanta, singura pe cearsaf cu fata in sus, nu faceam topless, aveam un costum de baie mai mult decit decent, ba eram jumatate ascunsa sub umbrela de soare, trece un dobitoc jegos (m-am uitat la el, dupa, si nu era tigan) si din mers ma scuipa direct pe slip in zona... cu pricina. Inutil sa mai spun socul ce l-am avut si frustrarea ca n-am putut sa-i rup capul cu dintii mitocanului care a trecut mai departe fluierind. In momentul ala, mi-am jurat in barba ca aia va fi ultima vacanta in Romania, the land of horror. Si m-am tinut si de cuvint, vara urmatoare m-am dus in Bahamas, unde barbatii s-au uitat cu coada ochiului sau nu s-au uitat deloc, am stat linistita pe chezlongul meu free of charge, fara sa aud manele, fara sa miros fum de tigara din toate punctele cardinale, unde am calcat pe nisip alb curat, nu pe conglomerat de chistoace, unde apa era ireal de verde-albastru nu plina de alge si hirtii de bomboane Ideea era ca nicaieri in lumea asta nu am fost mai umilita ca la mine in tara . Deci cum sa mai faci si topless cind exista astfel de creaturi??!?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dance, sing, floss and travel. |
Mizerabila treaba - cred ca si sa fi stiut ca mor, muream cu el de gat.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa