Topless la mare...o problema

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

"Chilotzless"...ce-am mai ris!

Eu n-as face topless in Romania nici daca m-ar plati cineva!!!
Cu atitia mirlani misunind peste tot, te poti astepta la orice.
Prevederea e mama intelepciunii

Cum in Ro nu se respecta nici un drept, de ce s-ar respecta cel la privacy?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Cand aterizezi pe Otopeni scrie mare de tot, "Topless-ul interzis pe teritoriul Romaniei, reclamatii ulterioare nu se primesc, tara de marlani!"

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana28 spune:

Citat:

Ai mare dreptate. Nici eu nu cred ca o sa mai fac topless, poate cand s-or infiinta plajele separate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Adriana,si tu nu i-ai spus nimic?

De ce nu te-ai dus la el sa-l intrebi cu ce drept si cum de isi permite?Si nu era niciun gardian pe plaja sa semnalezi incidentul?

Neluind atitudine,poate fi interpretabil,in sesnul aprobarii gestuluI!

Dana
Am vazut un gardian dar tarziu...barbatul plecase, probabil sa filmeze alte fete expuse...nu statea pe plaja, era imbracat, cred ca venise special pe plaja sa filmeze...avea doar camera video la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Ei , da , doar in Romania se uita lumea la tine , in alte tari nu!
La fel se uita si in Muntenegru , si in Germania , si in Turcia , si in America , samd.
Asta doar pt. ca sunt oameni in toate tarile astea si e in natura omului sa admire , sa se scarpine , sa se masturbeze , sa manance , sa lucreze, sa procreeze, sa ucida samd.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Din cate stiu acele plaje sunt spatii publice deci legal ai dreptul sa filmezi sa pozezi ce vrei. La fel cum ai dreptul sa faci si topless pe plaja publica. Desigur in Romania plaja publica e plina de marlani care stau cu aparatu' agatat de ceafa groasa si ochelarii dati pe fruntea lata gata sa filmeze prima demuazela inocenta ce isi expune nurii privati in plaja publica. Iar politaii (romani) plictisiti stau cu bulanu' de serviciu atarnat de catarama lata si asteapta si ei reclamatiile de la demuazelele aflate din totala eroare pe plaja publica desi spuneau ca niciodata nu vor mai veni sa-si expuna nurii pentru ca nu au privacy-ul respectat. Motiv pentru care onor ministru de interne a dat circulara ca toti politaii purtatori de bulan sa se recicleze sa stie fara ezitare cum sta treaba cu privacy-ul....
Drept pentru care ma conformez si io'

Marlanu' de serviciu.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Si eu am vazut o scena din asta zilele trecute, la mare. Era o tipa - cred ca avea in jur de 18 ani, avea niste sani foarte frumosi, asa ca la 18 ani - si am remarcat un barbat intr-una din zile cum o filma. Mi s-a parut de prost gust, dar atata vreme cat ea a acceptat sa se expuna asa, cred ca e doar problema ei.

Asta eu eram! Fara doar si poate

Edit: Marlane, te fac o inghetata pe plaje?

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Si eu am vazut o scena din asta zilele trecute, la mare. Era o tipa - cred ca avea in jur de 18 ani, avea niste sani foarte frumosi, asa ca la 18 ani - si am remarcat un barbat intr-una din zile cum o filma. Mi s-a parut de prost gust, dar atata vreme cat ea a acceptat sa se expuna asa, cred ca e doar problema ei.

Asta eu eram! Fara doar si poate

Edit: Marlane, te fac o inghetata pe plaje?

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Error - nu fura ca eram io' - icognito se intelege - dar este ca aratam bine de la bust in sus?

Post edit: Numai daca ne tragem o poza (cu inghetata desigur ca restul este rezervat pt pozisti.)

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ah, ce n-as mai da si io sa am 20 de ani, sa fiu trasa prin inel, sa se inghesuie lumea sa ma filmeze pe plaja si io sa-mi dau ochii peste cap "...ca uite dom'le marlanu' cum atenteaza la spatiu' meu privat". Zau ca n-as dormi linistita sa stiu ca vreun nene din ala din pozele lu' pantera neagra s-ar uita cu vreun gand la poza mea. Mai bine grasa si fara griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Din cate stiu acele plaje sunt spatii publice deci legal ai dreptul sa filmezi sa pozezi ce vrei. La fel cum ai dreptul sa faci si topless pe plaja publica. Desigur in Romania plaja publica e plina de marlani care stau cu aparatu' agatat de ceafa groasa si ochelarii dati pe fruntea lata gata sa filmeze prima demuazela inocenta ce isi expune nurii privati in plaja publica. Iar politaii (romani) plictisiti stau cu bulanu' de serviciu atarnat de catarama lata si asteapta si ei reclamatiile de la demuazelele aflate din totala eroare pe plaja publica desi spuneau ca niciodata nu vor mai veni sa-si expuna nurii pentru ca nu au privacy-ul respectat. Motiv pentru care onor ministru de interne a dat circulara ca toti politaii purtatori de bulan sa se recicleze sa stie fara ezitare cum sta treaba cu privacy-ul....
Drept pentru care ma conformez si io'

Marlanu' de serviciu.

Pagina legislativa

aoleuu Marius,hai ca m-ai binedispus de dimineatza!

Eu am fost cea care am spus cu gardianul,dar nu din vreun sentiment de superioritate,departe de mine gindul asta,dar mie se pare mie asa putzin bizar,sa-l vezi ca te filmeaza,nu-i spui nimic,ca mai apoi sa deschizi subiect pe forum!

Eu daca era in locul ei si-l vedeam ca ma filmeaza(si ma si deranja bineintzeles),e clar ripostam!

Dana

Mergi la inceput