Topless la mare...o problema

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

andacos, deja e o problema in ceea ce ai spus tu! Pt o inghetata, io alerg 2 km si in gol! Si ma pot da live la tv, ca nu-mi pasa!

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Da,dar in cazul asta itzi asumi riscul de a te vedea live la tv!

Dana

Corect ! QED

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

andacos, deja e o problema in ceea ce ai spus tu! Pt o inghetata, io alerg 2 km si in gol! Si ma pot da live la tv, ca nu-mi pasa!

Eu mai am uneori cate un cosmar ca sunt dezbracat pusca si trebuie sa merg pe strada si nu imi gasesc nimic sa ma imbrac si ma simt ca naiba ... si nu ma trezesc mama lui de cosmar ba mai mult nici macar o inghetata colea de consolare ceva.... off... offf....

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

E de la sine inteles ca exista o mare diferenta intre a fi topless si vulgara , respectiv decenta.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Eu sunt curioasa cum anume ar trebui īmpiedicati aia care filmeaza īn spatiul public. .

Si pe ce baza? Oare nu se poate plānge ala care filmeaza ca i se īncalca libertatile individuale?
Cine poate demonstra ca filmeaza pt. ca e ... libidinos? Sau ca urmeaza sa utilizeze materialele īntr-un mod neagreat (de noi)?

Si īnca ceva: e Ok daca te filmeaza discret si nici nu observi, deci nu poti riposta? Sau e mai Ok sa fii vaertizat, adica diversii indivizi dintr-un spatiu public sa filmeze fara sa se ascunda?

Cu filmatul copiilor īn parc / pe strada: sunt convinsa ca cei care i-ar filma cu gānduri īntr-adevar rele ar face-o exclusiv pe ascuns.

Adriana28, poti sa ne spui care e motivatia ta pt. topless:
- te simti mai libera īn spirit astfel?
- te jeneaza sutienul?
- vrei sa te bronzezi uniform?
...

Īn functie de motivul topless-ului, solutiile de evitare a momentelor dezagreabile pot fi diferite.

Vroiam sa ma bronzez uniform si asa cum a spus si Tzuni am stat doar pe cearceaf in nici un caz nu plecam in apa sau pe plaja fara sutien.
E clar ca m-a filmat pe ascuns din moment ce nu m-a avertizat inainte
si nu mi-a cerut voie.
Nu se stie cati din cei care filmeaza pe plaja nu trimit filmele la siteurile de profil si castiga bani pe seama noastra, sau daca sunt pusti aia le pun pe retea pe DC++ si se lauda cu ele
Cei care profita sunt in primul rand administratorii siteurilor respective si apoi libidinosii care intra pe ele.
Oricum femeia e vazuta ca o marfa de consum de foarte multi barbati...
si nu are decat de pierdut din cauza asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Si eu am vazut o scena din asta zilele trecute, la mare. Era o tipa - cred ca avea in jur de 18 ani, avea niste sani foarte frumosi, asa ca la 18 ani - si am remarcat un barbat intr-una din zile cum o filma. Mi s-a parut de prost gust, dar atata vreme cat ea a acceptat sa se expuna asa, cred ca e doar problema ei.
De curiozitate in ce statiune ai fost?
Poate o fi fost aceeasi persoana, ca si eu tot de curand am fost la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana28

si nu mi-a cerut voie.

Eu nu intzeleg fraza asta!Adica tu nu l-ai vazut cind te-a filmat si tzi-ai vazut deja imaginea pe vreuin site?

ca mesajul tau de inceput suna altfel!Eu am intzeles ca te intrebi ,itzi pui intrebarea in legatura cu filmarea respectiva,insa din ceea ce ai postat mai sus,deja intzeleg ca tu nu ai vazut dar...te-ai vazut stiu eu pe unde?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gnm spune:

va rog frumos,mai usor cu propunerile de genul fara slip ptr barbati!!!!!chiar n-ati avut cosmaruri de mult? nu stiti de faza ,,nu se mai ridica de mult,dar uite ce frumos atarna"?
valabil si ptr femei.
n-am nimic impotriva,cine are ceva frumos sa arate la toata lumea,sa ne bucuram si noi de priveliste,dar daca nu...va rog,sa tina ptr el/ea!am destule probleme cand ma uit in oglinda la ce mi-a ramas mie dupa nastere,nu vreau mai mult.
cat despre filmari/poze,asa cum noi avem dreptul sa ne expunem fara sa cerem permisiunea celor din jur,si ei au dreptul sa capteze imagini fara sa ceara permisiunea.
intrebarea mea e DE CE NU I-AI ATRAS ATENTIA? SI MAI ALES CAND AI VAZUT CA FILMEAZA O MINORA,DE CE NU I-AI ZIS NIMIC?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui adriana28

si nu mi-a cerut voie.

Eu nu intzeleg fraza asta!Adica tu nu l-ai vazut cind te-a filmat si tzi-ai vazut deja imaginea pe vreuin site?

ca mesajul tau de inceput suna altfel!Eu am intzeles ca te intrebi ,itzi pui intrebarea in legatura cu filmarea respectiva,insa din ceea ce ai postat mai sus,deja intzeleg ca tu nu ai vazut dar...te-ai vazut stiu eu pe unde?

Dana
L-am vazut cand ma filma dupa ce am terminat de dat cu lotiunea de protectie...deci iti dai seama ca m-a filmat cat timp m-am uns cu crema (spectacol pe cinste)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gnm

va rog frumos,mai usor cu propunerile de genul fara slip ptr barbati!!!!!chiar n-ati avut cosmaruri de mult? nu stiti de faza ,,nu se mai ridica de mult,dar uite ce frumos atarna"?
valabil si ptr femei.
n-am nimic impotriva,cine are ceva frumos sa arate la toata lumea,sa ne bucuram si noi de priveliste,dar daca nu...va rog,sa tina ptr el/ea!am destule probleme cand ma uit in oglinda la ce mi-a ramas mie dupa nastere,nu vreau mai mult.
cat despre filmari/poze,asa cum noi avem dreptul sa ne expunem fara sa cerem permisiunea celor din jur,si ei au dreptul sa capteze imagini fara sa ceara permisiunea.
intrebarea mea e DE CE NU I-AI ATRAS ATENTIA? SI MAI ALES CAND AI VAZUT CA FILMEAZA O MINORA,DE CE NU I-AI ZIS NIMIC?
Nu i-am zis nimic pentru ca minora era cu parintii si nu cred ca aveam eu vreun drept sa-i spun ceva. Oricum consider ca parintii gresesc lasandu-le pe fete fara sutien pe plaja cand sunt minore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Adriana,si tu nu i-ai spus nimic?

De ce nu te-ai dus la el sa-l intrebi cu ce drept si cum de isi permite?Si nu era niciun gardian pe plaja sa semnalezi incidentul?

Neluind atitudine,poate fi interpretabil,in sesnul aprobarii gestuluI!

Dana

Mergi la inceput