Burtici fericite de septembrie-octombrie (154)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Am auzit de atat de multe cazuri in care baietii experimenteaza aceleasi "placeri" ca si fetele. Singura diferenta e ca fetele au vagin, dar anal si oral pot face ambele categorii si noi sa le cumparam inca papusi Barbie sau Bakugani
daca ai stii cat adevar ai grait
Vine fina mea intr-o seara si imi povesteste cum baietelul ei de 4 ani era invatat de verisorul lui de 5 ani cum sa 'dea in cap' , ca pana la urma verisorul sa ii spuna sa isi dea jos chiloteii ca sa ii bage 'putulica' in fund.
Este cu adevarat socant , dar din cauza modului cum a reactionat o cred , pt ca nu mai permite sa lase baiatul cu varu-su fara sa fie supravegheati.
Am intrebat si totusi de unde stie ala mic (Tibi) ce sa faca , la care ea a zis ca de la limbajul mamei ... , desi eu nu prea cred si tind mai mult sa cred ca de la copii de la bloc care 'experimenteaza'.
Fina mea pe perioada vaacantei sta la tara sa dea liber la vanzatoare si se ocupa ei exclusiv de magazine si nepotuelul este adus la soacra de la oras si uite asa intreaga tevatura socant dar adevarat. La 5 ani pai astia nu au pic de copilarie?

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monique02 mie mi se pare ca scrii foarte bine romaneste si sunt sigura ca sotul tau doar te tachineaza

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Salutare,

Io-s putin obosita azi ca am facut ultimele pregatiri pt bebe(curatat si spalat masina pe interior,instalat child seat etc) prin casa una alta si iaca s-a dus ziua.Vad ca incep sa am dureri asemanatoare cu cele din prima zi de ciclu,am avut aseara si azi dupa masa,dar nu-s continue.Cred ca de atata nerabdare am inceput sa-mi imaginez si eu semne de nascare,cum isi imagineaza aspirantele simptomele de sarcina

Sunt si eu alaturi de Maria si bebe Mihail,sa dea DD sa fie totul bine cu ei.

Monica,maine parca ziceai ca te internezi,iti tin pumnii si sa auzim vesti frumoase pe miercuri !

Lutoniana un si de la mine.

Ellenuta ti-am vazut si eu gogosica,doamne ce frumoasa e,m-am indragostit iremediabil

Aida hai ca mi-a trecut de mult,nu era mare lucru dar pt mine se pare ca era de importanta majora ieri Multam ca ati stat si-ati pazit messengerul ala zi si noapte si ne-ati tinut la curent si tu si Ralu si Luto

Fetili va las,sa fiti cuminti si sa scrieti cat ati scris si ieri noapte,adica fix cateva pagini Sa pot sa-mi beau si eu cana cu lapte linistita maine dimi,fara sa alerg pe-aici.
Monica daca ai timp mai baga cate un sms la fete,bafta multa si curaj!

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Am uitat sa schimb semnatura,am implinit 37sapt azi:)

Mihaela 37+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Am uitat sa schimb semnatura,am implinit 37sapt azi:)

Felicitari ! Poti sa te incolonezi si tu la start....asa macar o incalzire de glezne sa bagi

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hallo!
Bine ca n-ati scris prea mult de ieri, v-am recuperat repede

Ieri dupa-amiaza am dormit vreo 2 ore, dupa care am facut niste papica, apoi nu l-am putut da pe sotz la o parte de la laptop, iar seara ne-am uitat la 2 episoade din prison break....iar azi ne-am chinuit de dimineatza cu soacra sa facem bulion ca se facusera deja multe rosii in gradina si se stricau deja
acum mi-a plecat si soatza spre Buc, asa ca in lipsa lui am ordin sa stau cat pot de cuminte...si asa o sa fac, ca n-am chef sa nasc fara el

Ma bucur ca mai primim vesti de la MariaI, ii urez multa sanatate lui Mihail si sa fie puternic!

IUlika, multi ca iti mai rupi din timp sa ne mai scrii si noua, si multi dulci si lui Bruce!

Lucia, imi pare tare rau ca n-a fost sa fie azi un si o pt tine!

mai am si eu de descarcat niste poze, si le pun imediat in album...si pe photobucket, pt Nela

n-am reusit sa citesc subiectul cu sexul al 11 ani, dar din dsicutiile voastre am reusit sa-mi fac o idee cam despre ce ar fi vorba...si eu ma ingrozesc de faptul ca o sa am fetita (se recunaostem ca desi si baietii sunt vulnerabili, se intampla mai rar, iar fetele cad muuuutl mai repede in capcana) si o sa fie destul de greu sa stabilim anumite limite, sa ma imprietenesc cu ea samd...ca sa nu mai zic de al meu sotz care deja are planuri cum o sa iasa el cu toporul in poarta cand vine vreun baiat s-o ia in oras si cum o sa puna el gratii la toate ferestrele

va tare (ce pupacioasa am fost azi... )

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

si pozele

ca sa nu va zic ca mai aveam unele de pe la 35 de sapt si le-am sters din greseala, aveam impresia ca erau in dublu exemplar chiar vroiam sa va intreb ce parere aveti, daca s-a mai lasat burta, si acum n-am ce sa va arat ca sa comparati

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Raluk, mie preotul mi-a recomandat sa ma spovedesc cat mai des in sarcina dar foarte important e sa te spovedesti inainte de nastere. Eu de obicei merg sambata sa ma spovedesc pt ca e mai scurta slujba. Intreaba si tu la biserica pe tanti de la lumanari pe la ce ora sa vi pt spovedit in una din zilele saptamanii. Sfestanie e bine sa faci oricum in casa si acum ca vine bebele cu atat mai bine. Eu nu mai fac pt ca am facut anul asta dar as vrea sa fac un maslu in casa.
Fie ca Sf. Arhanghel Mihail sa-l ocroteasca pe baietelul Mariei care-i poarta numele.
Si ce tot spuneti voi acolo, Monica se pregateste de nastere? Recunosc ca nu am recuperat unele capitole dar efectiv nu reusesc. Cele cu un copil acasa ma inteleg.

33+ cu Matei sau Teofil (ne mai gandim noi) si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

fetelor acum am vazut si eu camasa si halatul ptr spital ale lui Selen...voi de care v-ati luat? eu am din matase? sa-mi cumpar si din astea din bumbac oare? cum credeti ca e mai bine?

33 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Crissbebe, bumbacul este mult mai placut la purtat asa ca eu iti recomand camasi de bumbac.

33+ cu Matei sau Teofil (ne mai gandim noi) si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput