Burtici fericite de septembrie-octombrie (154)
Raspunsuri - Pagina 10
loremunteanu spune:
Neata!
Eu citesc, citesc, citesc... Nu mai stiu daca am felicitat proaspetele mamici... Oricum, o mai fac o data. Felicitari Iulika, Maria! Si bun venit puiutilor pe lume. Sa creasteti mari si sa fiti sanatosi, iar parintii vostri sa se bucure de voi. Mihail, in special tie, pui mic, sa aiba Doamne Doamne grija de tine.
Eu sunt binisor. Cred ca m-a virusat tati al nostru, ca-s racita. Adica imi curge nasul, ma simt infundata, in conditiile in care stau numai in casa, nu beau apa rece, etc... Am trecut pe oscciloccinum; sper sa treaca...
Am si eu o nedumerire. Cand va duceti in rochii la control, eco si control pe masa, cum procedati? Va ridicati poalele? Va rog sa nu radeti de mine. Eu pana acum am fost in pantaloni sau fuste care se lasau in jos sa descopere burta suficient, iar in caz de control, jos textila... Acum nu am ramas decat cu doua rochii, care ma incap si nu stiu cum sa procedez cand ma duc la dr....
Loredana 33+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
cristina_ana spune:
Hai ca am mai prins si eu doua minute libere sa va salut, macar atit, ca de scris mai rar pana nu ma linistesc si eu cu aranjatul prin casa, bagajul de spital si alte cele. Zici ca-s un robot, nu stau locului o clipa, am senzatia ca mai am atit de multe de facut si mi-e teama sa nu nasc, ca nici nu le mai face altcineva in locul meu! Peste o saptamana il duc pe Andrei la Braila, la parinti, si sper sa am si eu macar cateva zile de odihna pana la nastere, care as vrea sa fie in primele zile din septembrie, neaparat in septembrie!
Lucia, imi vine sa te pup ca ai adus vorba de facut mancare din timp si pus la caserole in congelator. De cateva zile numai la asta ma gandesc, mi se pare o solutie nemaipomenita, mai ales pentru cele ca mine, care nu or sa aiba parintii aproape si nici sot care sa stie/vrea sa gateasca. Dar nu stiam daca o merge mancare bagata in congelator. Ma gandesc sa nu ma chinuiesc sa fac si pe urma sa o arunc. Dar acum daca ai zis si tu de asta, o sa ma risc, sa fiu eu linistita ca nu pap shawoarme si Mc-uri in primele zile dupa nastere!
Crisbebe, cum sa-ti iei mai camasi din matase la spital? Adica na, si eu as vrea sa fiu sexi dupa nastere, dar sincer, in momentele alea camasile de bumbac cat mai comode sunt cele mai indicate, mai ales ca s-ar putea sa le murdaresti de sange si sa le arunci dupa aceea.
Selene, frumoasa burtica mai ai! Stai cuminte pana vine sotul, sa nu faci vreo boacana!
MariaI, ma rog si eu pentru micutul tau sa fie un luptator! Asteptam numai vesti bune!
La discutiile cu sexul la 11 ani nu ma mai bag, ca mi se pare infiorator numai cand ma gandesc la asta!
Va pup pe toate si sper sa ma linistesc si eu saptamana viitoare ca sa pot fi din nou cu voi toata ziua la povesti!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 35+ cu ( Emma Ioana )
POZE
mimika spune:
beeeyy, eu nu mai apuc sa citesc sau sa scriu ceva pe aici. Am vazut poza cu iulika fericita si bebe Bruce scumpic foc . pentru bebe Mihail.
Brotaceii mei dorm acum. Poate apuca si ma-sa sa manance. Fetelor, pot sa zic ca daca eu ma descurc cu 2, o sa va descurcati si voi cu unul. Noi inca nu avem un program, papam la cerere, la 1 ora jumate sau la 4 ore, dupa cum avem chef. Ne-au cazut buricuturile, cred ca acum putem face baie in cadita. Ne place sa dormim in patul mare si maaai ales pe piept la mami. Merge si la tati, dar tati nu are tzitzi. Azi i-am incercat si cu biberonul, il accepta doar daca sunt morti de foame, desi eu il doream ca si completare dupa masa, cand sunt obositi. Am ezitat ca bag bibe, ca cica nu ar mai vrea san, dar dr. de familie m-a convins ca nu e asa. Si asta m-a ajutat sa dorm un pic in dupa-amiaza asta, ca le-a dat tati de mancare. Si asa bine a fost.... Cred ca isi fac aparitia si colicile, cel putin la Matei care azi a fost un pic mai urlacios ca de obicei. Nu vroia nici tzitzi, nu ii trecea nici batut pe spate, doar tinut la piept pana adormea. Fetelor, daca vreti sa intrebati ceva de Municipal sau orice, v-am zis, sunati sau PM, ca nu pot sa ma tin pasul...
PS. Deja am dat jos 11 kg din 14 luate in sarcina. Inca din spital.
alecsxa0208 spune:
Fetelor,please,instruiti-ma si pe mine cum se pun poze pe contul acela comun de pe webshots,ca io-s mai habarnista asa in chestii de astea
37 sapt+ cu Irina Maria
diamar78 spune:
Mimika, tu cu gemeni ai luat numai 14 kg si eu la 33 de saptamani am 16 in plus. Nu ma plang pt ca si la primul am luat 20 si am mai ramas cu 1 kg in plus desi era bine sa raman cu mai multe pt ca sunt destul de slabuta. Inseamna ca tu practic nu ai pus decat cateva kg in plus pe langa kg bebeilor + apa + placenta. Ma bucur ca te descurci cu ei iar eu ma rog ca al meu sa nu fie la fel de plangacios si cu colici puternice ca si primul.
33+ cu Matei sau Teofil (ne mai gandim noi) si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
anco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika beeeyy, eu nu mai apuc sa citesc sau sa scriu ceva pe aici. Am vazut poza cu iulika fericita si bebe Bruce scumpic foc . pentru bebe Mihail. Brotaceii mei dorm acum. Poate apuca si ma-sa sa manance. Fetelor, pot sa zic ca daca eu ma descurc cu 2, o sa va descurcati si voi cu unul. Noi inca nu avem un program, papam la cerere, la 1 ora jumate sau la 4 ore, dupa cum avem chef. Ne-au cazut buricuturile, cred ca acum putem face baie in cadita. Ne place sa dormim in patul mare si maaai ales pe piept la mami. Merge si la tati, dar tati nu are tzitzi. Azi i-am incercat si cu biberonul, il accepta doar daca sunt morti de foame, desi eu il doream ca si completare dupa masa, cand sunt obositi. Am ezitat ca bag bibe, ca cica nu ar mai vrea san, dar dr. de familie m-a convins ca nu e asa. Si asta m-a ajutat sa dorm un pic in dupa-amiaza asta, ca le-a dat tati de mancare. Si asa bine a fost.... Cred ca isi fac aparitia si colicile, cel putin la Matei care azi a fost un pic mai urlacios ca de obicei. Nu vroia nici tzitzi, nu ii trecea nici batut pe spate, doar tinut la piept pana adormea. Fetelor, daca vreti sa intrebati ceva de Municipal sau orice, v-am zis, sunati sau PM, ca nu pot sa ma tin pasul... PS. Deja am dat jos 11 kg din 14 luate in sarcina. Inca din spital. |
te iubesc, mimika,, asa m-ai incurajat!!!
ce ma bucur sa aud ca sunteti bine, ca veti putea face baita, ca papati si din bibe si mai poti si tu sa te odihnesti, iar cu colicile, asta e...macar sunt in grafice, deci li se intampla exact ce trebuie.
mimika si mimikosii
anco 35+???? si
poze
alex25 spune:
Am bagat si noi un ochi pe aici, ce cumintele sunteti!
Iulika, multumim tare ca iti faci timp si pentru noi, sa ajungeti cu bine acasa, cred ca abia astepti!
MariaI, ne rugam in continuare ptr bb Mihail.
Mimika, ce frumos povestesti tu acolo, mai ca imi dau lacrimile din nou, sa dea DD sa fie cat mai bine in continuare! Si ce veste ne dai cu kg, super!
Cristina, usurel, ca se rezolva toate pana la urma!
Selen, ce burtica frumoasa, si ce camesiii, extra!
Techila, da un semn sa stim ca ai ajuns cu bine, nu ne tine pe jar!
Monica, daca maine te internezi si nu te mai prind, iti doresc tot binele din lume, sa ne dai numai vesti bune si sa ai un bb minunat!
Noi suntem bine, miscam asaaaa bine de tot de fuge burta mea in toate directiile, nu stiu ce am ca stranut ca apucata, maine am ganduri mari de curatenie in bucatarie prin dulapuri, dar ne auzim.
Multi pupici si noapte bune ca acusi incepe meciul la TV!
----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
crissbebe spune:
Cristina eu numai camasute din astea de matase am si ma gandeam ca daca tot am mai multe sa nu dau banii pe altele si sa imi iau din astea...nu m-am gandit deloc ca vreau sa fiu sexi dupa ce nasc doamne fereste...ca asta e ultimul lucru la care ma gandesc acum...am atatea pe cap ca numai la asta nu ma gandeam
33 +cu bebe Alexandru Aurelian
lutoniana spune:
Selenico ce camasute dragute ai ....mai ales cea galbena e asa frumusica
Ai grija sa fii cumintica
Iulika drum bun acasa cu puiutul si fericire in noua familie largita...cu pisica si bebelus
Mimiko sa traiesti boieroaico....ca stiam noi ca ne descurcam si ca o sa slabim...dar acum ca ne-ai spus-o si tu deja suntem optimiste sefe
Cristina sunt sigura ca nu vei termina....chiar tot dar fa si tu macar ce e important. Nu te obosi prea tare ca noi abia asteptam sa te avem la pranz, la cafeluta, langa noi asa cum obisnuiai
loremunteanu eu zic ca poti sa-ti ridici rochita si daca se pune probema de control, jos chiloteii, nu ?
Sau poti sa-l intrebi pe doctor: "doriti cu rochita sau fara ?"
Moni ai sunat doctorita ? Cum ai tensiunea ?
Cea mai fericita 36 + cu
cristina_ana spune:
Crisbebe, ai putea sa porti camasile de la spital in prima zi dupa nastere, si pe urma sa treci la camasutele tale. Eu in timpul travaliului am purtat o camasa de-a mea si am aruncat-o pe urma, ca se murdarise de sange rau de tot. In orice spital ai naste, ei oricum iti dau si camasile lor, si cel putin in prima zi, chiar cred ca e indicat sa le porti pe alea.
Si cu a fi sexi sau nu dupa nastere, eu cu toata seriozitatea o spun ca e bine sa aratam cat mai bine dupa nastere, mai atenuam din efectele depresiei. Eu sper sa am timp sa ma vopsesc inainte, sa imi fac manichiura, pedichiura, sa ma epilez, sa arat cat de cat acceptabil, pentru ca dupa aia cine stie cand mai prind eu timp pentru asa ceva.
Mimika, ce bine ca te descurci cu bebeii si ca te ajuta si sotul tau!!! Se simte optimismul si fericirea in cuvintele tale!
Alex, daca ai inceput si tu cu ganduri din astea de curatenie, e clar, se apropie momentul!
Chiar asa, Techiluta, sa intri sa ne zici cum a fost drumul pana la Buzau. Si pe mine ma bate gandul sa ma duc cu masina pana la Braila week-end-ul viitor sa-l las pe Andrei. Vreau sa profit de ocazie sa o pun pe mama sa ma vopseasca, ca singura nu ma descurc si la coafor nu am acum bani sa merg. SI eu vreau sa ma duc si sa ma intorc in aceeasi zi, dar la mine drumul e mai lung cu vreo ora decat la tine. Nu stiu daca sa ma risc sa nu!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 35+ cu ( Emma Ioana )
POZE