Burtici fericite de septembrie-octombrie (154)
Raspunsuri - Pagina 8
mary_07 spune:
Salutare
V-am citit in pauza de somn sa n-am mult de recuperat
La nunta a fost f fain,am stat pana la 5 dimineata...revin cu alte comentarii mai tarziu
V-am pupat,merg iar la
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan
_
The Big Day - 25 august
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Cred ca e vorba de 1sweet_angel dar nu mai stiu unde voia sa nasca pana la urma, acolo sau acasa, ca ea nu era stabilita acolo. Nu a mai intrat de multa vreme. 30+ |
Da, ea era in China, dar nu mai stim nimic de ea de multa vreme. N-a trecut nici macar sa ne spuna daca toate-s bune, deocamdata. Si este si galateanca de-a mea
Sweet daca ne citesti...da un semn de viata!
Liliana, Andra-Maria & cu 30+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
raluk16 spune:
O, Maria, uite ca uitasem de preot!!! Ce om! Pai de ce sa nu te impartaseasca, mami? Pentru ca ai facut sex fara sa fii casatorita? Ca nu inteleg... Si deci al doilea ar fi vrut sa te impartaseasca dar n-a putut asa repede dupa refuzul primului? Of of, si cum o sa faci pana la urma? Mergi peste 3 saptamani?
Apropo, exista o regula cand trebuie sa mergem sa facem asta? Sau in principiu trebuie cat mai aproape de nastere? Mie tare mi-ar fi placut sa nimeresc un post, sa stea acolo lumea la coada, ca altfel nu stiu cum sa-l abordez pe preot . Si am mai vazut ca sunt care fac asta duminica. Dar eu lesin de hipoglicemie daca intr-o ora jumate- doua de cand ma trezesc nu pap. A, si fara apa cred ca lesin intr-o juma de ora de fapt. Ca cei care fac asta duminica trebuie sa astepte impartasania pana la finalul liturghiei, nu? Hmmm ce complicat...
Si mai voiam sa va intreb, am auzit ca sunt care fac o mica festanie (exista cuvantul asta, nu?) inainte de nastere, pentru camera noua de bebe sau camera unde va sta bebe. Ce ziceti de asta? Sunteti care faceti?
30+
liliac1 spune:
Manga eu n-am auzit sa nu te impartaseasca vreun preot pentru ca ai nu'sh ce pacate. Stiu ca iti poate da penitenta si aghiazma mare, dar sa refuze categoric...mi se pare absurd. O sa-l intreb si pe prietenul nostru sa vad cum stau lucrurile, ca sa nu vorbesc aiurea. Cat despre celalalt...iar mi se pare absurd. Ce treaba are unul cu celalalt?? Mai ales ca banuiesc ca a aflat de la tine ca nu te-a impartasit.
Raluk Se face acea sferstanie (eu asa stiu ca se zice, dar nu-s sigura...o sa intreb si despre asta) doar daca tii neaparat. Nu e regula si nici ceva "obligatoriu". De fapt..."cate bordeie, atatea obiceie"
Luto eu as vrea una maaaaare, cu ghimbir .
Apropos de copii mici sau mari la nastere. Eu am fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Sotul meu a avut in schimb 2 kile 700, acum bate peste 80 si nu este inalt, frate-miu a fost ditamai...la 4 kile 100, si acum...noroc de piele ca-i tine oasele sa nu se imprastie...
Nu este o regula.
Sanatosi sa fim cu totii, si noi si bebelinii, sa pape si sa doarma suficient ca restul..vin de la sine!
liliac1 spune:
Sosit si sotul din pelegrinari de duminica...
L-am luat de la usa: "Mi-ai halit tot pepenele si m-ai lasat pe uscat!"
El:"Da-mi repede sacosa si bani ca imediat am zburat!"
Asa ca de data asta...il iert... si drept pedeapsa l-am trecut sa bucatareasca
crissbebe spune:
Ce norocoasa esti Liliana....eu imi car singura pepenii.. asa puternica m-a facut mama
33 +cu bebe Alexandru Aurelian
monique02 spune:
Salut toate burticile dragute,
Am vazut ca s-a creat un fel de panica - polemica legat de subiectul sex la 11 ani. Recunosc ca am citit doare in diagonala pt ca mi s-a parut prea lung dar totusi ma gandesc asa: nu stim nimc despre fata respectiva, despre familie, cat de apropati sunt parintii, ce educatie i-au dat, la ce liceu este, chiar si coeficientul de inteligenta samd - si astea ar putea explica multe.
Daca o sa fim atenti la educatia copiilor (asta de cand sau nascut) sa ii spirjinim, sa invatam din ceea ce a fost bine si din greselile parintilor in educatia noastra cred am avea ghinion prea mare ca copii nostrii sa ajunga in situatia respectiva. (nu zic ca sunt si exceptii, am vazut si exemple concrete, chiar si in familia noastra).
Am vazu ca din cate ati povestiti toate ati fost intr-un fel cuminti, majoritatea din cauza restrictiilor impuse de parinti, si atunci toate aceste regului ni se pareau absurde, dar acum putem vedea ce ni s-ar fi putut intampla.
Bine, probabil o sa spuneti ca generatia de azi este foarte diferita de a noastra, este adevarat, dar si generatia noastra la vremea aceea a fost foarte diferita de cea a parintilor nostrii si ei s-au adaptat si au reusit sa e dea o educatie conforma cu noile noastre regului. De fapt si acum 3000 de ani pe o piatra s-a gasit scris ceva de genul acesta "Copii nostrii nu sunt cum am fost noi". Deci este o realitate care nu e de fapt o noutate si sunt sigura ca ne vom adapta la "noile vremuri"
S-ar mai putea continua cu multe exemple dar sper ca am reusit sa transmit ceea ce gandeam, nu ma pricep prea bine la scris (din cauza ca limba mea materna este maghiara sotul meu zice ca nu prea am eu treaba cu limba romana si tot timpul imi recomanda cu caldura Dex-ul).
Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 37+
monique02 spune:
Luto , ziceai ca ti-e pofta de gheata. Te rog sa nu exagerezi cu rontaitul ca eu am patit-o. Si mie mi-a foast pofta si acum o saptamana am mancat cam prea multa si m-am ales cu durere de gat si nas care curge ca abia mi-am revenit. Recunosc avantajul poftei de gheata ca nu ingrasa
Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 37+
raluk16 spune:
monique in legatura cu sexul nu cred ca a fost asa o prapastie intre generatii pana acum. Adica bunicii nostri deja o faceau pe la 16-18 ani, pentru ca atunci se casatoreau. Parintii nostri iarasi, sigur o faceau si ei pe la 18-20. Noi la fel. Si era o rusine cand iti incepeai viata sexuala, sau cel putin era ceva intim si tineai pentru tine.
De aia m-a socat si cumnata mea ca se confrunta cu astfel de colegi care isi bateau joc de ea ca era singura virgina din clasa. Deci virginitatea a ajuns o rusine dintr-o data. Si diferenta dintre mine si ea e de 6 ani, deci nu mi-ar putea fi fiica . Dintr-o data sa se faca sex la 10 ani??? Pai inseamna ca atunci cand vor fi mari copiii nostri vor face sex la 5?
30+