Burtici fericite de septembrie-octombrie (154)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Si asa rand pe rand voi trece prin emotii din astea la fiecare pana in toamna... mare ghinion sa fiu la capatul listei

trebuia sa te bagi la noiembrie - decembrie si nasteai printre primele
Dar ce naiba ne faceam noi aici fara o fata asa sufletista si panicoasa, care mananca asa de sanatos si scrie atat de frumos....

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

[quote]citat din mesajul lui NelaM

Delicata de mine...am plecat de la 58 si am ajuns azi la 74...si cine stie cat mai iau
Si cand ma gandesc ca inainte mi se parea ca sunt putin grasuna, ca aveam burta,,,etc...imi vine sa

si eu la fel...la 55 mi se parea ca ma burta si picioare groase...acum cand imi vad pozele mi se pare ireal cat de slaba eram...si la 15 sp abia se vedea burta! mintea asta umana face ravagii.

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

Si asa rand pe rand voi trece prin emotii din astea la fiecare pana in toamna... mare ghinion sa fiu la capatul listei

trebuia sa te bagi la noiembrie - decembrie si nasteai printre primele
Dar ce naiba ne faceam noi aici fara o fata asa sufletista si panicoasa, care mananca asa de sanatos si scrie atat de frumos....

Cea mai fericita 36 + cu

Ma faci sa ma emotionez si sa rad de numa si sa imi vina sa te tzuc

P.S. ai uitat sa zici de sanii mei curgatori

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

aveti dreptate cu picioarele groase, la 45 de kg .acum sunt balena

luto, tu ai motive de bucurie azi, cam pe la ce ora ajunge adi?sa stim de ce nu mai esti pe aici...

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

Si cu silueta, uite si la tine ce picioruse subtirele! Numai burtica e de tine! Dar eu recunosc ca m-am bucurat cand am vazut asa o burtica mare, ca fetele stiu ca eu sunt cam fricoasa sa nu fie prea mare a mea, si atunci cand mai vad una maricica nu ma mai consider anormala.

...eu sunt putin trista ca mi se pare cam mica a mea
poate fac o matza de 2500 gr.....
asta e...cum o fi.....
Pofta de mancare nu am....as bea numai apa de dimineata pana seara .....si as roade gheata....

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Dragelor, am mancat si acum ma duc sa imi fac somnul de frumusete Nu mai stiu daca intru in seara asta, ca vine verisoara mea in vizita, si trebuie sa merg sa o iau de la aeroport.
si distractie placuta

Gianina 33+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Asta-noapte am stat si eu si-am "savurat" subiectul sex la 10-11 ani...si am adormit usor oripilata facandu-mi planuri de actiune pe viitor. Azi dimineata i-am dat si sotului sa lectureze. Era sarmanul asa de prins...iar intre timp a venit maica-mea, l-a salutat, el nici macar n-a raspuns...si cand a terminat si-a dat cu ochii de ea, s-a speriat. Cred ca i-a disparut si lui linistea. Ne gandim ca trebuie sa ne responsabilizam mai mult pe aceasta tema.
Noi ne-am trezit acum jumate de an ca Andra imi povesteste cum 2 copii de la ea de la gradi au facut sex. M-am oripilat un pic dar am trecut cu brio peste subiect... Acum cred ca totul depinde doar de noi, parintii.

MariaI Multa sanatate bebelusului Mihail si asteptam vesti (eu am certitudinea ca or sa fie din ce in ce mai bune)

Hai, mai, fetelor, ma apuca panica atunci cand vad ca voi va plangeti ca ati luat 15-18 kg si sunteti pe ultima suta de metri. Eu deja am luat 15 kg si mai am 2 luni si ceva, alea 2 luni in care s-ar putea sa mai iau inca pe-atat. La prima sarcina am luat 27 kg .
Dar dupa nastere sper sa reusesc sa invat sa mananc echilibrat si sanatos ca acum nu ma pot abtine. Speram ca pepenele ma va salva in aceasta vara...dar am aflat ca este direct raspunzator pentru cateva kg in plus.

Raluk16 Nu e niciun ghinion, din contra...noi astea de la coada listei vom fi pregatite psihic pentru orice Eu stau si invat de la fetele experimentate si cand mi se intampla ceva "spectaculos" imi amintesc ca de fapt este ceva normal ca asa au "patit" si alte fete

NelaM Mai era o fata la odiseea noastra care locuia in China, dar n-a mai intrat de f multa vreme. Oricum, frumoasa burtica mai ai si tu

Liliana, Andra-Maria & cu 30+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

Si cu silueta, uite si la tine ce picioruse subtirele! Numai burtica e de tine! Dar eu recunosc ca m-am bucurat cand am vazut asa o burtica mare, ca fetele stiu ca eu sunt cam fricoasa sa nu fie prea mare a mea, si atunci cand mai vad una maricica nu ma mai consider anormala.

...eu sunt putin trista ca mi se pare cam mica a mea
poate fac o matza de 2500 gr.....
asta e...cum o fi.....
Pofta de mancare nu am....as bea numai apa de dimineata pana seara .....si as roade gheata....

Cea mai fericita 36 + cu

lucia, sanatos sa fie, asta e cel mai important! ca sa face el mare si gogosel!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

iulika gata ... va da drumul acasa? ce frumos .. cred ca abia astepti sa-l duci pe nicholas la casuta lui, la patutul si jucariile pregatite cu atata dragoste ..

sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ziua buna fete dragi!

Din cate am citit eu, toate bune pe la voi...am vazut poze cu burtici dragute si mamici frumoase

Doamne ajuta pentru bb Mihail! este un luptator copilasul acesta..nu stiu, dar simt ca va fi bine pana la urma!

Iulika ma bucur mult ca ai gasit timp sa ne povestesi despre voi si ca totul este bine..cred ca abia astepti sa-l duci pe puiut acasa!

Eu..din ciclul "vreau casa in camp ca a Techilei"...vecinul de alaturi (care este o persoana cu pb psihice, singur si fara tratament...cu multe datorii la intretinere) si-a pus frigiderul vechi de 100 de ani in functiune; minunatul frigi este lipit de peretele camerei noastre ..fratilor, am impresia ca vibreaza peretii cand pun mana, de la zgomotul motorasului...si asa o ducem de 2 zile; este un zgomot de fond care ajunge sa te scoata din minti; mai dam drumul la calc, ne uitam la un film cu volumul tare, mai ascultam o muzica..mai greu este cand incercam sa dormim noaptea; ieri am fost plecati si cred ca si astazi vom face la fel, dupa ce papam ceva;

Omu' nu vrea sa raspunda la usa..ca am incercat..cu gandul sa-l ajute barbatu' sa puna frigiderul intr-o pozitie mai buna..poate se mai atenueaza zgomotul; eu ma mir cum suporta el

In fine..sper sa dam de el si sa reusim sa ne intelegem cumva;

Asa..eu va doresc o zi minunata la toate, sa va odihniti, sa va relaxati..ca saptamana viitoare intram iar in priza, nu?!
Multi pupici!

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput