Burtici fericite de septembrie-octombrie (154)
Raspunsuri - Pagina 6
crissbebe spune:
Luto eu te inteleg cel mai bine...al meu sot e plecat in deplasari din mai...si vine acasa din cand in cand...inclusiv ptr cununie va veni vineri ca nu poate mai devreme...asa ca eu ma chinu sa ma descurc cu toate pregatirile si cu tot...
Apropo nu mi-ati zis nici una de unde imi pot lua si eu o rochita frumoasa
33 +cu bebe Alexandru Aurelian
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
...eu sunt putin trista ca mi se pare cam mica a mea poate fac o matza de 2500 gr..... asta e...cum o fi..... Pofta de mancare nu am....as bea numai apa de dimineata pana seara .....si as roade gheata.... Cea mai fericita 36 + cu |
Eu am avut 2800 nascuta la termen, si am fost zdravana si sanatoasa. Asa ca... priveste partea buna: daca puiul e micut, si nasterea e mai usoara
30+
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Asta-noapte am stat si eu si-am "savurat" subiectul sex la 10-11 ani...si am adormit usor oripilata facandu-mi planuri de actiune pe viitor. Azi dimineata i-am dat si sotului sa lectureze. Era sarmanul asa de prins...iar intre timp a venit maica-mea, l-a salutat, el nici macar n-a raspuns...si cand a terminat si-a dat cu ochii de ea, s-a speriat. Cred ca i-a disparut si lui linistea. Ne gandim ca trebuie sa ne responsabilizam mai mult pe aceasta tema. Noi ne-am trezit acum jumate de an ca Andra imi povesteste cum 2 copii de la ea de la gradi au facut sex. M-am oripilat un pic dar am trecut cu brio peste subiect... Acum cred ca totul depinde doar de noi, parintii. MariaI Multa sanatate bebelusului Mihail si asteptam vesti (eu am certitudinea ca or sa fie din ce in ce mai bune) Hai, mai, fetelor, ma apuca panica atunci cand vad ca voi va plangeti ca ati luat 15-18 kg si sunteti pe ultima suta de metri. Eu deja am luat 15 kg si mai am 2 luni si ceva, alea 2 luni in care s-ar putea sa mai iau inca pe-atat. La prima sarcina am luat 27 kg . Dar dupa nastere sper sa reusesc sa invat sa mananc echilibrat si sanatos ca acum nu ma pot abtine. Speram ca pepenele ma va salva in aceasta vara...dar am aflat ca este direct raspunzator pentru cateva kg in plus. Raluk16 Nu e niciun ghinion, din contra...noi astea de la coada listei vom fi pregatite psihic pentru orice Eu stau si invat de la fetele experimentate si cand mi se intampla ceva "spectaculos" imi amintesc ca de fapt este ceva normal ca asa au "patit" si alte fete NelaM Mai era o fata la odiseea noastra care locuia in China, dar n-a mai intrat de f multa vreme. Oricum, frumoasa burtica mai ai si tu Liliana, Andra-Maria & cu 30+ Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Si eu i-am dat sotului sa citeasca, a vazut cat e de lung, m-a intrebat despre ce este... asa, putin ingrijorat ca face parte din taskurile lui de viitor tatic, ceva de ajutor la nastere, sau de pregatit inainte... Cand i-am spus, a zis ca el nu citeste asa ceva. L-am intrebat ca asta pentru ca noi avem baiat? Si a zis ca nu-l intereseaza acuma, si daca am avea fata, si atunci ce rost are . Poate e mai castigat el, ca nu se streseaza pe degeaba...
Cu kilogramele, si eu mai am 2 luni si am 18 kilutze, asa ca... ne dam rotunde mai incolo, sa vedem care are mai mult
30+
NelaM spune:
citat din mesajul lui raluk16 NelaM aici nu cred ca ne baga in seama doctorii daca venim cu idei de genul "nu vrem epiziotomie", sau "vreau luminile date mai incet in camera de nastere" . Dar eu sper sa il pot intreba daca imi pot pune bebeul pe mine imediat dupa ce-l analizeaza (ca inainte nu se pune problema aici...). Sa nu-l duca pe el undeva si pe mine altundeva. Si sper sa le pot pretinde sa nu-i dea nimic de papi daca eu am colostru si lapte. Si cu silueta, uite si la tine ce picioruse subtirele! Numai burtica e de tine! Dar eu recunosc ca m-am bucurat cand am vazut asa o burtica mare, ca fetele stiu ca eu sunt cam fricoasa sa nu fie prea mare a mea, si atunci cand mai vad una maricica nu ma mai consider anormala. Tot din categoria liste, pentru bagajul de spital 30+ |
Da, ai dreptate cu "birth plan", depinde de la spital la spital, de la doctor la doctor, unele optiuni nu sunt valabile. But then again, e vorba de alegerea ta, in definitiv. Daca ti se pune tie pata sa faci sau sa nu faci eu stiu ce, pai apai cauti pana gasesti ce vrei, zic eu.
Eu spre exemplu am hotarat sa ma orientez pe parcurs, in functie de situatia mai clara de atunci. Si nu ca nu as sti ce vreau sau ca nu mi-ar place Elton John in surdina cand nasc, eventual un masaj dupa ceafa si ceva evantaie pe langa (ii si vad pe sot si pe asistente fal fal de zor ). Degeaba imi fac acum un plan ca nasc natural daca Anuska se face cat mielu' pana la termen si necesita cezariana. Vad planul asta ca pe ceva orientativ. In mare i-am zis doctorului ca as vrea nastere naturala si, daca pot, fara epidurala. Asta nu inseamna ca daca imi sar ochii in cap de durere si vad ca nu se mai poate, nu o sa cer epidurala sau ca sunt impotriva cezarienei. Dar asta este, in ultima instanta, decizie medicala si am incredere in doctor ca ia decizia cea mai buna.
I-am zis deja la sot sa fie geana pe Ana, ca eu os fi lesinata, cand o fi momentul... sper sa nu se emotioneze tot si sa uite planul nostru secret...
Saracuta de mine, daaa, ce picioruse... ca parca sunt pinguin cand merg.
Multam, ma uit imediat si pe listuta de spital, desi eu cred ca o sa ofere dragutii cam de toate la spitalul unde mi-am facut eu programarea, dar eu tot o sa imi iau strictul necesar, asa, preventiv.
Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+
raluk16 spune:
Vai, Dana ce vecin... cred ca i-as sparge usa... sper ca nu se transmit si vibratiile pana la paticul tau, ca aia n-ar fi bine deloc. Mai intrebati acolo alti vecini, seful de scara, etc. Poate lui i-ar deschide usa. Ca altfel, cum isi plateste intretinerea? Bine, ca sa nu-ti spun ca mi-ar fi frica la un mos psihopat sa-mi las barbatul singur, deci neaparat trebuie sa vorbiti si cu alti vecini.
Da, si pe mine asta ma enerveaza cel mai mult la bloc, si sa stii ca ura asta de apartamente si dragostea de stat la casa am luat-o tot in Cluj. Tot acolo aveam vecini bagaciosi, rai, barfitori, care daca nu platesc taxele, se impart la restul, care daca nu vor sa reparam o teava de sub bloc, nu reparam si miroase peste tot, etc. Simti toate mirosurile, auzi pe toata lumea, depinzi de toti vecinii pentru orice stricaciune si reparatie... Dupa astfel de showuri ma apucase deja sentimentul ca de fapt apartamentul nu e al meu, ca daca Doamne fereste se prabuseste blocul s-a dus...
In schimb la casa, faci ce vrei, fara vecini, si pamantul de sub ea e al tau... Atata doar ca e foarte mult de lucru, mai mult decat dublu decat intr-un apartament.
Iti doresc o zi minunata si daca si deseara patiti la fel, interesati-va sa vedeti de unde ii puteti taia curentul la moshul nebun
30+
NelaM spune:
citat din mesajul lui adela2006 nelaM pai fata draga tot la categoria fotomodel te incadrezi si tu stai linistita ca nu esti grasa deloc numai burtica ce-i de tine , frumoasa de altfel va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 37+ cu calin andrei POZELE NOASTRE AMR ......25 august |
Multumum frumos, esti o draguta. Ce nume frumoase are baietelul tau, imi place tare mult Calin. Imediat o sa apara. Iti tin pumnii pentru o nastere usoara.
NelaM spune:
citat din mesajul lui kemsy Delicata de mine...am plecat de la 58 si am ajuns azi la 74...si cine stie cat mai iau Si cand ma gandesc ca inainte mi se parea ca sunt putin grasuna, ca aveam burta,,,etc...imi vine sa Gianina 33+ cu Loris Stefan Loris Fotografii |
Nu se vad deloc kilogramele si oricum te prinde tare bine butica, n-ai de ce sa iti faci griji.
raluk16 spune:
NelaM si eu dupa ce discut cu doctorul, am de gand sa-i bag in cap la al meu multe legate de copil . Daca am impresia ca nu ma asculta cum trebuie, ii dau o foaie scrisa cu litere mari . Desi, de emotionat, s-ar putea sa uite la ce trebuie folosita
30+
liliac1 spune:
Raluk16 Noi vom avea si baiat, dar asta nu inseamna ca trebuie ignorat acest aspect. Pentru ca asa cum se intampla fetelor de 10-11 ani, la fel se poate intampla si baietilor. Una n-o exclude pe cealalta. Ca viitoare mama de baiat parca nu-mi vine sa stau linistita... si sa ma agit doar pentru ca am si-o domnisoara in casa. Am auzit de atat de multe cazuri in care baietii experimenteaza aceleasi "placeri" ca si fetele. Singura diferenta e ca fetele au vagin, dar anal si oral pot face ambele categorii si noi sa le cumparam inca papusi Barbie sau Bakugani
Scuze de polemici...stiu ca nu este locul...dar cred ca trebuie sa fim atenti si daca avem baieti si daca avem fete.
Mai, eu voiam sa ma duc sa imi mananc si jumatea cealalta de pepene care o aveam in frigider...si descopar ca sotul mi-a halit-o...asa ca am rumegat un ardei gras. Dau sa-l sun si sa-i fac panarama...apoi sa-l trimit sa mai cumpere unul...dar descopar ca si-a lasat tel acasa. Strategic!!! Abia astept sa se intoarca (cine stie cand?!) sa ma pot descarca nervos Sper sa nu-mi treaca pana atunci...
Liliana, Andra-Maria & cu 30+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
anco spune:
luto, draga, eu m-am bucurat cand am aflat ca bbii mei au aprox 2,3-2,5 kg fiecare, inseamna ca sunt mari. mie imi era tot teama sa nu fie sub aceasta greutate, ca de aici e bine. o sa creasca ei si mai mult, lasa sa aiba cat o vrea DD, numai sanatosi sa fie, nu te impacienta.
anco 35+???? si
poze