Burtici fericite de septembrie-octombrie (154)
Raspunsuri - Pagina 4
kemsy spune:
NelaM, am pus si eu 2 foto
http://s610.photobucket.com/albums/tt183/septoct2009/?action=organize
Raluk, multumesc pentru indicatii
Gianina 33+ cu Loris Stefan
Loris
Fotografii
Iulika29 spune:
Buna frumoasele mele!!!!
Nu må pot abtine..Techilo ce fain e så te poti scårpina acum pe burtå...Nu te superi glumesc dar stii ca si eu am avut mancarimi din astea..
Am fost la doctor de bebe pt externare s-a uitat le bebicul meu drag si el nu a scårtzait deloc ..e sånåtos tun nu are nimik ..E perfect fetelor ce mai..Azi iesim din spital..Acu astept så ma vada si pe mine un doctor din cauza streptococului si aici e baiul ca dureaza ::Oricum azi iesim.
VA pup si Vå iubesc tare mult..Am uitat så va zic så intrati si la Leoaice så scrieti ceva dar se pare ca au tras fetele cu ochiul si la poza si ma bucur..
DE abia astept så retraiesc cu voi momentele minunate..Acusi cate una cate una..Vå pup si va doresc o nastere usoara la toate...
Eu sunt putin obosita dupå zilele astea så nu va supårati ca nu intru si scriu mai mult dar så stiti ca va mai citesc cu papaciosul in brate ba as acate un pic dar revin pe baricade pana nu incepe show-ul
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy NelaM, am pus si eu 2 foto http://s610.photobucket.com/albums/tt183/septoct2009/?action=organize Raluk, multumesc pentru indicatii Gianina 33+ cu Loris Stefan Loris Fotografii |
kemsy
Fetelor, am mai gasit un Birth Plan. Poate va mai vin idei ce sa intrebati doctorii.
30+
NelaM spune:
Gianina, super pozele! Esti o frumusica, delicata foc.
Eu ma tot uit si ma intreb cum puteti arata asa bine, suple, in forma, ca mie imi vine sa ma pun pe laterala, pe-o dunga si sa imi dau drumul, sa ma rostogolesc cand ma deplasez, si alta nu...
Raluk, oi fi pus mataluta 18 kile, dar nu se vede deloc pe unde. Numa' burticuta ce-i acolo mai maricica.
Multumesc tare de poze inca o data.
Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui angelli Ce analize se mai fac in faza asta?Sa merg cu ele la Olaru. De ex sunt terorizata de toxoplasmoza.Ce mai e pe langa asta de analizat la 32 de sapt? Adrianasi Andreas(28.07.2006) baby Iannis |
si eu...dar idiotii astia au refuzat sa mi-o faca
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Buna frumoasele mele!!!! Nu må pot abtine..Techilo ce fain e så te poti scårpina acum pe burtå...Nu te superi glumesc dar stii ca si eu am avut mancarimi din astea.. Am fost la doctor de bebe pt externare s-a uitat le bebicul meu drag si el nu a scårtzait deloc ..e sånåtos tun nu are nimik ..E perfect fetelor ce mai..Azi iesim din spital..Acu astept så ma vada si pe mine un doctor din cauza streptococului si aici e baiul ca dureaza ::Oricum azi iesim. VA pup si Vå iubesc tare mult..Am uitat så va zic så intrati si la Leoaice så scrieti ceva dar se pare ca au tras fetele cu ochiul si la poza si ma bucur.. DE abia astept så retraiesc cu voi momentele minunate..Acusi cate una cate una..Vå pup si va doresc o nastere usoara la toate... Eu sunt putin obosita dupå zilele astea så nu va supårati ca nu intru si scriu mai mult dar så stiti ca va mai citesc cu papaciosul in brate ba as acate un pic dar revin pe baricade pana nu incepe show-ul www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas |
Esti o scumpa! E ceva normal sa ai mai putin timp acum si sa fii obosita! Eu ma bucur ca ai chef, ca eu ma astept sa fiu tare panicata in primele zile.
Te pupam si noi cu drag
Si pe noi ne-ai facut sa asteptam cu drag nasterea, mai ales dupa ce v-am vazut poza aia, in care privirea ta spunea totul
Ce ne bucuram ca va lasa acasuca!!! Uite ca deja mergi acasa cu puiul tau! Doamne, nu demult era in burtica! Nu-mi vine sa cred inca!
Si asa rand pe rand voi trece prin emotii din astea la fiecare pana in toamna... mare ghinion sa fiu la capatul listei
30+
NelaM spune:
Fetelor, am mai gasit un Birth Plan. Poate va mai vin idei ce sa intrebati doctorii. 30+ |
Super linkul, multumim, mi l-am salvat la favorites sa il studiez mai incolo. E fain ca iti da mai multe optiuni / variante, sa ai de unde alege si de unde sa iti vina ideile. Micutul meu (doctorul) vad ca nu m-a intrebat inca de birth plan, poate maine, vedem.
Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+
raluk16 spune:
NelaM aici nu cred ca ne baga in seama doctorii daca venim cu idei de genul "nu vrem epiziotomie", sau "vreau luminile date mai incet in camera de nastere" . Dar eu sper sa il pot intreba daca imi pot pune bebeul pe mine imediat dupa ce-l analizeaza (ca inainte nu se pune problema aici...). Sa nu-l duca pe el undeva si pe mine altundeva. Si sper sa le pot pretinde sa nu-i dea nimic de papi daca eu am colostru si lapte.
Si cu silueta, uite si la tine ce picioruse subtirele! Numai burtica e de tine! Dar eu recunosc ca m-am bucurat cand am vazut asa o burtica mare, ca fetele stiu ca eu sunt cam fricoasa sa nu fie prea mare a mea, si atunci cand mai vad una maricica nu ma mai consider anormala.
Tot din categoria liste, pentru bagajul de spital
30+
kemsy spune:
citat din mesajul lui NelaM Gianina, super pozele! Esti o frumusica, delicata foc. Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+ |
Delicata de mine...am plecat de la 58 si am ajuns azi la 74...si cine stie cat mai iau
Si cand ma gandesc ca inainte mi se parea ca sunt putin grasuna, ca aveam burta,,,etc...imi vine sa
Gianina 33+ cu Loris Stefan
Loris
Fotografii
adela2006 spune:
vin si eu cu cafeau mea fara cofeina
daca vrea careva ii dau cu mare placere
iulika ma bucur ca ai scris si ma bucur ca sunteti bine si plecati acasa , incearca sa dormi si tu cand doarme bebe ca sa te odihnesti
eu asa faceam la alexia si era super , acum nu o sa-mi mai iasa faza
mai ales ca alexia nu mai doarme nici la pranz
luto
aida si la mine se mai lasa burtoiu apoi se ridica iara , acum simt copilu direct in gat nu e lasata deloc ceea ce ma bucura
si ziceti ca pleaca techila azi ? hmmmm
o sa apara vreo surpriza ceva ? azi e duminica mie personal mi-e lene sa nasc
de azi oficial nu mai am doctorita o saptamana
am zis ca ma sui frumusel in mijlocul patului si stau acolo pana duminica viitoare
nelaM pai fata draga tot la categoria fotomodel te incadrezi si tu stai linistita ca nu esti grasa deloc numai burtica ce-i de tine , frumoasa de altfel
angelli pai de ce vrei sa faci din nou toxoplasmoza ? e negativa ? o poti face la orice laborator ca oricum se plateste
mai voiam sa spun ceva
sa ma gandesc .... a da
crocodana si al tau e in septembrie nascut ? si al meu pe data de 10 , si avea idei sa asteptam pana atunci
cum trece saptamana asta cum ma apuc sa sar intr-un picior pe scari
oare o sa-mi iasa ?
uite cum incep si eu ca techila , podul de sus nu am reusit sa-l fac niciodata , deci ramane saritul intr-un picior
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
37+ cu calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......25 august