Burtici fericite de septembrie-octombrie (154)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
mary_07 spune:
Aida,am recuperat deja...mai pe diagonala recunosc.O parte intre 2 reprize de somn si ultimele pagini mai inainte
My familyPoze cu noi
_
Melania, de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu
-Razvan
_The Big Day - 25 august
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crissbebe spune:
Fetelor care ati mai ramas eu va urez noapte buna si un somn cat mai placut plin de vise frumoase... pe maine la cafea...
33 +cu bebe
Alexandru Aurelian
lutoniana spune:
Fetele mele dragi, va scriu noaptea tarziu ca sa va cer ajutorul.
De cand am ramas acasa si nu mai lucrez am lucrat si am muncit foarte mult ca sa pun la punct un magazin virtual cu produse pentru bebelaci si viitoare mamici.
Probabil ca aceasta idee au avut-o si alte fete (stiu de exemplul fetei de pe DC care face slinguri)... ...idee izvorata din dragostea pentru sarcina, din pasiunea de a avea un bebelus.
Favoarea pe care v-o cer este sa-mi spuneti ce parere aveti despre ideea mea.
Deja am cateva contracte stabilite pentru Lansinoh, (crema aceea care face minuni pentru sfarcuri de care ne spunea Adi), pentru Infacol si Sudocrem ... cam ce nu se gaseste si nu importa nimeni in Romania.
Am gasit, de asemenea si niste producatori de hainute de bebelusi..absolut superbe si la preturi cam jumatate din ce sunt in magazinele renumite in tara.
Vor mai fi in magazin patuturi, jucarii, carucioare, saltelute, haine de gravide etc
Singura problema apare la transport/livrare in Romania din pacate, dar vom rezolva si aceasta problema .
Platile se vor face cu cardul, online, telefonic sau cu OP si as vrea ca produsele sa fie livrate acasa la clienti si nu sa mearga acestia la posta sa se enerveze pe acolo la cozi ....
Probabil ca va fi totul gata in maxim 3 saptamani.
Sper sa nu va fi plictisit si orice raspuns va garantez ca va fi apreciat de mine cu toata sinceritatea.
Ahhh si sotul meu mi-a promis ca la primii 20 de clienti le vom oferi un discount de 5-10% pentru 1 an de zile la toate comenzile.
Va imbratisez si va urez o noapte frumoasa.
Cea mai fericita 36 + cu
lutoniana spune:
Cristina mi-am amintit cu mancarea.
Serios ca e o idee buna chiar daca am facut putin misto ....
Ca daca faci 2 -3 feluri de mancare, si le pui asa in cutiute de plastic sau dinacelea de inghetata, cat mananci odata cu sotul....sunt sigura ca te ajuta ...si nu mai stai cu "sortul la gat" (asa zice bunica mea) zilnic.
Adica multe din sfaturile pe care le dau cei de aici par asa la prima vedere extrem de banale insa daca le acorzi un minut de atentie descoperi ca toate au o justificare buna, un substrat izvorat din realitatea de zi cu zi.
Deci ma bucur ca ti-am dat o idee cat de mica si spor la treaba dar nu te obosi prea tare
Cea mai fericita 36 + cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
luto sorry , dar zau ca nu am inteles , tu trimiti ... !!! mai bine merg la si mai citesc inca odata maine
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
neata!
m-am trezit ca sa ma dau iar cu crema de galbenele si pudra ca prima tura e deja lipita de tricou. am incercat si fara pudra dar numerge ca se lipesc tot felul de lucruri (fire de par de om cu 2/cu 4 picioare, fulgi...pana mea) provocatoare de usturime...asa ca acum stau 20 min cu crema pe burta dupa care o acoper cu pudra....va dati seama ca am dat direct peste prima tura...sotz zice ca-s un snitel urias (ca el s-a trezit saracu sa ma deie sub burta). baneocin am (ca ii dau techilei pe rani cand are...), dar nu as vrea sa dau cu antibiotic....
luto, sa stii ca mie mi se pare fff interesanta ideea ta, atata timp cat ai treaba cu transportul bine pusa la punct. la modul cel mai serios...eu ma gandeam la un moment dat la aia e la Brendon care nu au deschis nimic in romanica si au niste lucruri fff faine si niste preturi super ok. si ideea ralukai mi s-a parut f buna, aia cu probuse bio pt mame si odraslelel lor. vezi ca amr 8, misca-te repede cu ce mai ai de pus la punct...mai vorbim maine ca au trecut cele 20 min, ma duc sa-mi pudrez burta...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 9 zile
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Mihaela cu durerile alea... poate urmezi! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Raluk ce n-as da,dar cred ca nu e nimic.Deja visez cu ochii deschisi la nastere,ma iau si eu de mana cu Melania
![](icon_smile_big.gif)
De anuntat o sa va anunt eu ca intru de pe telefon,ori daca nu mai am timp,Sabina
![](pupic.gif)
Pana una alta o sa facem galerie Monicai
![](majoreta.gif)
Lucia bafta cu magazinul,mie partea cu shippingul mi se pare cea mai spinoasa,chiar,cum o rezolvi? Daca ship si in Japo ma intereseaza si pe mine,mai ales tzoale de bebei,ca aici numai prostii se vand si la niste preturi enorme.Sa ne tii la curent
![](pupic.gif)
Techila esti de coma cu zgarieturile alea...te superi daca
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
Las si eu o
![](iubesc cafeaua.gif)
![](rugaciune.gif)
![](floare.gif)
Mihaela
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
techila spune:
neata cocoanelor....
haideti ca azi e luni....sa fim harnice sa ne mearga bine toata saptamana
, ca se anunta zile mari
...
va las cu si fara cofeina, dupa pofta fiecareia, ca sa nu ziceti ca nu aveti de unde sa va luati energia.
acum, ca v-am tinut morala, ma culc linistita
kawaichan, normal ca poti sa razi de mine, daca nu m-ar fi usturat atat de tare m-as fi cracant si eu de ras, asa doar imi plang de mila.
pe burta mea se afla asa...ca o pasta albicioasa si intarita, zici ca imi iau mulaj cu gips...dar eu sunt foarte fericita ca am reusit sa dorm destul de bine...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 8 zile
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Fetele mele dragi, va scriu noaptea tarziu ca sa va cer ajutorul. De cand am ramas acasa si nu mai lucrez am lucrat si am muncit foarte mult ca sa pun la punct un magazin virtual cu produse pentru bebelaci si viitoare mamici. Probabil ca aceasta idee au avut-o si alte fete (stiu de exemplul fetei de pe DC care face slinguri)... ...idee izvorata din dragostea pentru sarcina, din pasiunea de a avea un bebelus. Favoarea pe care v-o cer este sa-mi spuneti ce parere aveti despre ideea mea. Deja am cateva contracte stabilite pentru Lansinoh, (crema aceea care face minuni pentru sfarcuri de care ne spunea Adi), pentru Infacol si Sudocrem ... cam ce nu se gaseste si nu importa nimeni in Romania. Am gasit, de asemenea si niste producatori de hainute de bebelusi..absolut superbe si la preturi cam jumatate din ce sunt in magazinele renumite in tara. Vor mai fi in magazin patuturi, jucarii, carucioare, saltelute, haine de gravide etc Singura problema apare la transport/livrare in Romania din pacate, dar vom rezolva si aceasta problema . Platile se vor face cu cardul, online, telefonic sau cu OP si as vrea ca produsele sa fie livrate acasa la clienti si nu sa mearga acestia la posta sa se enerveze pe acolo la cozi .... Probabil ca va fi totul gata in maxim 3 saptamani. Sper sa nu va fi plictisit si orice raspuns va garantez ca va fi apreciat de mine cu toata sinceritatea. Ahhh si sotul meu mi-a promis ca la primii 20 de clienti le vom oferi un discount de 5-10% pentru 1 an de zile la toate comenzile. Va imbratisez si va urez o noapte frumoasa. Cea mai fericita ![]() ![]() |
atunci ma fac si eu clienta ta printre primii 15...ce zici?????
![](icon_smile_big.gif)
Bravo pt idee
![](icon_smile_big.gif)
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
![](rugaciune.gif)
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
![](gravida.gif)
![](rugaciune.gif)
bebe
![](baietel.gif)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
Buna dimineata si de la Brasov...
fetelor...sambata cand a fost pomana lui Dariusica..am avut o gramada de neamuri musafiri...inclusiv verisoara mea casatorita cu un olandez... i-au adus lui darius multi fluturi care sunt pe mormant, pe cruce, mai mici, mai mari...flori, baloane...si i-au adus si prima jucarie lui Flavius..si anume pe asta...va place??
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex 27+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE