Burtici fericite de septembrie-octombrie (154)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
mary_07 spune:
Raluca,Doamne ajuta sa ai gura de aur...imi doresc enorm sa ajung in situatia sa-l sun pe dr. sa ma astepte ca in juma de ora is cu bagajele la poarta spitalului
.
Atat as fi de linistita....
My familyPoze cu noi
_
Melania, de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu
-Razvan
_The Big Day - 25 august
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mary_07 spune:
Mimika,ne bucuram sa te citim si mai ales cand vi cu asa vesti bune
Maine cred ca Iulika va intra de acasa sa vb cu noi...ce frumos...
O sa ma rog in continuare pt Mihail
My familyPoze cu noi
_
Melania, de
si 37+, cu
-Razvan
_The Big Day - 25 august
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
madalina eu am folosit mai multe feluri , sticla / plastic , mai multe firme si cele mai bune si mai usor de intretinut mi s-au parut cele de la Nuk din sticla , din cauza asta am cumparat doar dinastea 2 bucati , una mare si una mica , iar la tetine am inceput cu 1 si se continua ... din silicon , dar stiu ca unii bebei nu suporta din silicon ... so trebuie sa te adaptezi la placerea fiecaruia
mary_07 bravos fatooo , felicitari . Mai , sigur ca se poate , totul este sa vrei ... ai vazut ca nu s-a intamplat nimic
doar ca sunteti cu zambetul pe buze. Acum poti sa mergi sa nasti satisfacuta
Dar sa stii ca eu sunt cuminte ca am dr in concediu si chiar nu am chef de complicatii , asa ca pana la 1 sept nu are voie nici sa incerce sa ma intarate
ca o incurca rau
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Melania Doamne ajuta! Eu as prefera totusi sa-ti urez sa fie intr-o zi mai apropiata de cea stabilita acum pentru ceza
Fetelor, va pup si eu ca-mi pica ochii pe tastatura . Va doresc o noapte linistita si o saptamana minunata! Odihniti-va cat mai puteti, ca vin niste zile ... obositoare
Merg la culcare cu gandul la Maria si Mihail sa primim vesti bune despre ei saptamana asta.
Si ma mai gandesc ca asta e saptamana Monicai, si dupa ce facem galerie miercuri, mi-o si imaginez in brate cu puiucul drag, fericita ca Iulika in poza aia de poveste 30+
aidaciolac spune:
hai mary_07 , mai 8 mesaje ca sa poti dormi si mai linistita
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
MangaGirl spune:
fetele...va pup...am bag la lost si la somn ca azi nu am dormit la praz si se cunoaste...
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monique02 spune:
Buna seara,
Intru si eu sa va salut inainte de culcare.
Monica vreau doar sa iti urez mult curaj daca te internezi de maine si sa incerci sa gandesti pozitiv, este foarte important sa fii optimista, noi suntem toate alaturi de tine si credem ca totul va decurge foarte bine si in curand ti se va implini um mare vis ..
Mimika multe felicitari pentru felul in care te descurci.
Techilla imi pare sincer rau pentru mancarimi si agravarea lor. Eu stiam si de Bepanthen ca ar fi cicatrizant (in caz ca ai cumparat deja pt bebei si sani).
Raluk ai dreptate ca parca acum lucrurile au o evolutie din ce in ce ma abrupta si dramatica, dar trebuie totusi sa fim optimiste ca o sa le facem fata pana la urma.
Noapte buna....
Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 37+
mary_07 spune:
Aida,cand am vazut ca scriu de una singura pe aici si nu mai ziceti niciuna nimic,chiar ma gandeam sa fac un monolog lung,sa ajung si eu membru junior
My familyPoze cu noi
_
Melania, de
si 37+, cu
-Razvan
_The Big Day - 25 august
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Aida,cand am vazut ca scriu de una singura pe aici si nu mai ziceti niciuna nimic,chiar ma gandeam sa fac un monolog lung,sa ajunge si eu membru junior ![]() ![]() |
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Aida ... 35+
Poze cu noi
![](floare.gif)
![](icon_smile_sad.gif)
crissbebe spune:
nu esti singurik...si eu mai sunt cu voi va citesc din umbra
33 +cu bebe
Alexandru Aurelian