Burtici fericite de septembrie-octombrie (154)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluk, asa pare din poze , dar eu simt ca a crescut burta destul...doar ca nu s-a lasat inca....si merci de compliment, dar si tu arati oricum f bine, tu nu te vezi asa pt ca erai mai slaba inainte...eu daca oricum eram plinutza, nu se observa mare diferenta si nu tb neaparat sa pui 10 kg in ultimele 2 luni, eu am luat 3...

Techila, baneocin n-ai luat pt bebei? in caz ca ti se termina pudra, pti sa pui baneocin,...cred...

ROxxy, urata poveste...

am vazut si filmul....gasca vad ca se sparge....ma duc la nani...

noapte buna

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

aida ia zi-mi tu cum ai fost cuminte dk sotul nu poate sa-si ia mainile de pe tine.... desenezi un grafic te rog frumos??

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

mda...buna intrebare...

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Techila dar eu stiam ca pudra de talc era ptr altceva....sigur nu a treut mancarimile doar de la crema?
Eu cred ca am luat-o razna rau se tot ...am dansat pana acum prin casa de am obosit...plictiseala ce sa-i faci....

33 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna seara si de la mine
MONICA iti tin pumni si sper sa treaca repede timpul si sa-ti ti puiutu in brate ,sanatos si papcios
TECHILA bine ca a trecut usturimea
LUTO imi pare rau ca nu ti-a venit sotiorul acasa,ca sa treci mai usor peste timpul care mai e pana vine,gandeste-te ca dupa ce vine el mai ai asa de putin si mariti familia,mie una asa imi trece timpul mai usor
AIDA cred ca esti o fericita cu sotiorul care nu se dezlipeste de tine
Referitor la camasi eu mi-am cumparat decat una(de fapt mama),cred ca trebuie sa-mi mai iau una
Pup celelalte fete care ne dau vesti
IULIKA cred ca esti o fericita ca ajungi acasica cu BRUCE
MIMIKA daca tu iti faci timp sa ne scrii cu doi pitici e musai sa scriem si noi cu unu sg sa le incurajam pe cele care urmeaza dupa noi,asa cum o faci tu acum
Ma rog pt bebicu lui MARIAI si sper sa fie totul in regula cu el
Eu am fost prin Auchan,cica dupa cumparaturi dar nu am luat decat dulciuri si m-am intalnit si cu cel care se zice ca e tata la copil si m-a intrebat ca ce fac,ca m-a sunat dar nu i-am raspuns,minicuni care ma fac sa vars
In fine,fetele am si eu nevoie de ajutor,stiu ca s-a mai scris dar eu ca o idioata nu mi-am notat,i-am zis sora-mii sa-mi cumpere biberoane,suzete,tetine si nu stiu de care,cum ce fel,imi spuneti si mie care credeti ca sunt mai bune???nu marca,primi pasii,chico etc caci nu le ia din tara,dar din silicon,latez,1-2-3 gaurele,sticla sau plastic si cantitatea binenteles,multumesc anticipat
Va pupic dulcic si va doresc numai bine

33+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Selen noapte buna!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

techila Numai sa nu te vada soacra, ca atunci poate va spune ca zgarie monstrii tai de catei sa ajunga la bebei

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare
Aida,in seara asta stam in aceeasi oala. Sa va pove,fetelor...venim noi dimineata pe la 5 de la nunta,obositi ,extenuati,si cu chef de....Dupa lupte contradictorii in mintea mea (si cred ca si a sotului), pana la urma MINUNEA se intampla (la cat de dor ne era,zau ca a fost o minune pt noi).
Din fericire,sunt inca in formula 2 in 1...cu toate ca,am o presimtire ca data de 18 mi-o voi atribui mie.

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan

_

The Big Day - 25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Raluk, asa pare din poze , dar eu simt ca a crescut burta destul...doar ca nu s-a lasat inca....si merci de compliment, dar si tu arati oricum f bine, tu nu te vezi asa pt ca erai mai slaba inainte...eu daca oricum eram plinutza, nu se observa mare diferenta si nu tb neaparat sa pui 10 kg in ultimele 2 luni, eu am luat 3...
io cred ca voi chiar nu va vedeti cat de frumoase sunteti
... cat depre treaba aialalta vineri am primit coltarul si canapeaua , asa ca avem loc de tolaneala berechet , dar nuuuu , era mai interesant sa vada daca incapem amandoi fara sa deschidem coltarul , e tzacanit zau .
Imaginati-va (nu aveti cum) ce griji si probleme am avut noi ani de zile cat ne-am tarat pentru Emma si mai aveam si grija unul de altul , dar acum toata grija , toata lupta si toata dragostea se rasfrange asupra mea ... cum sa explic mai bine?

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Mada eu tin minte din discutiile de la inceput ca sunt bebei care prefera latexul (ca e mai moale), altii prefera siliconul (ca nu are gust). Siliconul e mai rezistent in timp si la ros si la fierbere. Au fost pe aici mamici care spuneau ca la bibe prefera bebeul silicon si la suzi numai latex. Deci depinde de bebe.

Cu gaurelele nu ma pricep, dar cred ca se poate intreba la farmacie care simuleaza cel mai bine suptul natural, cred ca sunt pe varste, sa nu curga prea mult sa se inece. Si cred ca exista si anti-colici cu tot felul de sisteme de aerisire.

Sticla e mai sanatoasa si la sterilizare si la incalzirea lapticului, nu e cancerigena ca si plasticul, dar e grea si se sparge cand va veni vremea sa iesiti in parc si bebe sa-si tina singur biberonul. Dar asta e mai incolo. Daca iei de plastic, sa cauti fara BPA, ca aia e cea mai cancerigena substanta din plastic.

Eu as spera sa n-am nevoie, dar daca va fi nevoie, atunci la inceput voi avea sticla si apoi plastic fara BPA de aruncat pe jos .

30+

Mergi la inceput

Melania pai asa da... Bravo, mami! Deci spui tu ca in 18 vrei sa te bagi in fata . Pai cred ca asa ti-ai si dori, sa n-ai emotii inainte de ceza planificata .

Aida pai e de inteles ca acum esti centrul universului

30+

Mergi la inceput