Burtici fericite de septembrie-octombrie (154)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mihaela cu durerile alea... poate urmezi! Noi incepem sa tinem pumnii. Dar de unde stim cand sa facem galerie?

Moni nu stiu daca mai intri, dar sa stii ca noi miercuri aici vom face galerie si ne vom ruga sa fie totul perfect! Poate incepem de marti seara ca sa si dormi bine

Selen mi se pare ca esti la fel, nu te-ai mai marit deloc! Mi-ar placea si mie sa arat asa la 37 de saptamani!

Diamar multumesc mult . Am observat dilema numelui, si mi se pare simpatic, ca stiam ca Matei inseamna acelasi lucru ca si Teodor, si am impresia ca Teodor e cam acelasi lucru cu Teofil.

crissbebe eu sunt mai "baba" si nu pot purta matase deloc, ca mor de frig in ea . Adica daca e o ocazie, o port cat trebuie si apoi ma schimb in pijamale cu pantaloni de bumbac, si-mi mai bag si bluza in pantaloni, sa-mi fie cald la sale... moartea totala a pasiunii cand ma vezi . Dar sunt si de bumbac asa mai sexy, daca asta era scopul tau

Lore ridici rochita . Uite, la mine ar fi mai simplu ca de cand sunt gravi ma oparesc intre picioare, asa ca si sub rochite imi iau pantalonasi scurti .

mimika ce linistitoare sunt posturile tale! Sper sa fiu si eu asa calma cand voi fi cu bebe acasa, ca acum am impresia ca voi fi disperata si obosita... Multumim tare mult ca mai intri pe aici sa ne zici cum sunteti . Pupam si puiutii ca sa nu aiba colici si sa fie sanatosi! Si uau la capitolul kilograme!!!! (eu acuma calculam ca, vorba Lilianei daca am pus atata in primele 7 luni, mai punem 10 in ultimele 2 luni, asa ca ajung la 28 si nu cred ca am cum lasa 11 in maternitate, ca doar nu am gemeni ... raman destule... of of)

Cristina mi-e tare frica atunci cand te aud cat lucrezi acum... te rog eu ai grija de tine! Abia astept sa scapi!

Dana ideea cu chematul salvarii din ingrijorare e super! Numai sa nu zica aia ca poate e plecat omul de acasa si nu vin pana nu simtiti miros

Uau, Selen acum am vazut de "surplusul" tau de kilograme! Pai eu stiam ca 9 kile cel putin fac bebe cu placenta si lichidul amniotic! Inseamna ca tu ai slabit de fapt in sarcina! (deci n-am nici o sansa sa arat la tine la 37 de saptamani )

Lucia m-a distrat tare constatarea ta ca si techilei ii poate veni sorocul cand ea nu e acasa

techila sunt sigura ca doctorita va intelege ca nu ai mai suportat mancarimile. Numai sa nu te vada soacra, ca atunci poate va spune ca zgarie monstrii tai de catei sa ajunga la bebei

Roxxy am ramas fara cuvinte si cu ochii cat cepele...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

monicutz tinem pumnii maine si poimaine si raspoimaine sa fie totul bine
vai techilo zau asa ... creme cu galbenele gasesti si la farmacii obisnuite (epitelin , daca nu gasesti doar de galbenele ) , si vezi ca si crema de tataneasa e f buna cicatrizanta

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Eu ma gandeam sa imi iau o perna si sa stau intinsa pe bancheta din spate in timpul drumului, dar cum imi mai pun eu centura???!!!! Ca parca nu as renunta la centura, mai ales ca sotzul merge ca disperatul pe sosele!
pai sa stii ca e foarte buna ideea cu bancheta din spate , asa am venit si eu mai bine de 1/3 din drumul de Constanta si a fost foarte bine , dar e naspa daca nu ai incredere in sot cum conduce , ca oricum ai sta e un stres in plus ...
crissbebe esti o scumpa
... chiar ca mi-am adus aminte de centura. Eu nu stiu daca voi ati participat pana acum la vre-un accident , dar va spun din experienta (am avut "norocul" sa fiu pupata in de 2x) si neinsarcinata fiind m-a durut burta de la centura o zi din cauza impactului. Eu nu am mai pus centura de mult timp , pentru ca stiu ca la un impact minor sigur pierzi sarcina ...
Citat:
citat din mesajul lui anco

oare ce face aida????
sunt aici si sunt cuminte desi azi m-am simtit excelent si dl sot nu poate sa isi ia mainile de pe mine
... trimit si citesc mai departe

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Fetelor, tocmai am vorbit cu o prietena careia i s-a intamplat ceva incredibil azi. urca in tramvai cu copilul in brate (un baietel de 1 an), sotul era in spatele ei (cam asta am inteles eu) si a sarit o nebuna din tramvai sa-i smulga copilul din brate urland ca e copilul ei. Copilul s-a speriat ingrozitor, prietena mea este si acum in stare de soc. Ghinionul nebunei ca sotul prietenei este politist (din acela care pazeste infractori, criminali, violatori).
brrrrrr , mi s-a sculat parul pe mine

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

techila sunt sigura ca doctorita va intelege ca nu ai mai suportat mancarimile. Numai sa nu te vada soacra, ca atunci poate va spune ca zgarie monstrii tai de catei sa ajunga la bebei

30+

cu mandrie i-am zis si soatzei ce ai zis de ma-sa
stiti ce am facut? m-am dat cu crema de galbenele si am suportat ced 10 minute usturimile cu unsoarea pe mine si dupa aia, cu complicitatea sotzului, am trecut la un carcalete serios...am turnat peste tot pe deasupra pudra de talc si a functionat. am facut si poze asa fericita am fost ca nu ma ustura...sa vedem cat m-o tine...am un strat gros si alb pe mine, reimprospatez pudra inainte sa ma culc...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Si asa este cu murdaritul camesilor cum spune lutoniana. Prima camasa oricum e compromisa.

...ce tare sunt...si nici macar nu am nascut inca

Cea mai fericita 36 + cu

pai nu degeaba esti membru matur

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

techila ce-o sa zica sotul ca-i barfesc gravidoasele mama?

Ma bucur tare ca ti-a trecut. Cred ca e o imagine super, cu pudra lipita de crema super unsuroasa . Am incercat si eu sa-mi imaginez la zgarieturi mici si usturatoare ce faceam... si nu reuseam sa fac sa fie mai bine, si cand puneam apa inca mai tare ma ustura...

ooo, si uite, vorbim de catei si zgarieturi si burti, si am uitat ca labradorul meu a reusit azi sa ma atinga pe burtica. E tare disperat acuma ca nu-mi mai vede fatza cand sta langa mine si tot sare sa ma vada . Si mi-a atins cu laba tricoul lungutz. M-a atins un pic si pe piele. Dar mai rau a fost ca i-a ramas unghia agatata in tricou si atata era de disperat cu laba in aer in tricoul meu, atata plangea . Pana cand am reusit sa i-o scot. Nu va spun ca asa s-a speriat, ca a tot fugit, nici n-a apucat sotzu sa-l certe saracutzu. Ca sotzu ma cearta si pe mine de multe ori ce-i fac cu fecioru (daca i-am dat de mancare, daca l-am culcat, etc ).

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ba sa stii ca sotz mereu intreaba "ce mai fac fetele?" si ascuta ce debitez eu despre voi. sper sa ma tina pudra pana maine ca tot torn pe mine....
foarte tare labradorul tau...mai bine iti lipesti o poza sub burta ca sa te vada si el

AMR maxim 9 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

ba sa stii ca sotz mereu intreaba "ce mai fac fetele?" si ascuta ce debitez eu despre voi. sper sa ma tina pudra pana maine ca tot torn pe mine....
foarte tare labradorul tau...mai bine iti lipesti o poza sub burta ca sa te vada si el

AMR maxim 9 zile

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

ahaaaaa , si al meu intreaba

Aida ... 35+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

diamar ce frumos zice copilul tau acolo

roxxy ce sperietura...lume nebuna.

aida ia zi-mi tu cum ai fost cuminte dk sotul nu poate sa-si ia mainile de pe tine.... desenezi un grafic te rog frumos??

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput