Burtici fericite de septembrie-octombrie (154)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danutzu spune:

Buna dimineatza burtici!

Am revenit dupa o luuunga perioada de absenta pe forum, dar v-am mai urmarit cand si cand puteam sa intru de la servci. Acum ca sunt acasa (am revenit in Arad-orasul natal si in care ne vom stabili inc dele din urma, ca am scapat de servici, de Bucuresti, etc cu siguranta voi fi mai activa.

Luto, mi se pare o idee super buna si cred ca veti avea succes. Am discutat zilele trecute cu o prietena care imi recomanda sa caut sa cumpar infacol si sudocrem daca am pe cineva in Anglia pt ca in RO nu se gasesc. Noroc ca am o prietena la care voi apela. Daca vei avea site-ul va fi si mai usor:).

Va pup pe toate si o saptamana cat mai usoara!

Dana, mamica de bebe Carol 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata!
...intru sa fac capitol

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, viitoare mamici optimiste ce sunteti. Luto, repede repede magazinul, si eu ma gandisem, mi-ai luat-o inainte. Vroiam sa deschid si eu pentru ca e bataie de joc cu preturile on Ro, unele sunt triple. Asa ca ma abonez de acum la tine. Fetelor, vroiam sa va intreb, cele cre aveti cada in case, reusiti sa faceti dus cu burtile mari? Asta face parte din capitolul "cosmar" de sarcina, nu vad cum voi intra in cada cu burta mare mare. 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

155 e gata si va asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Madalina, in prima faza, bebe va suge la un bibe cu debit cat mai mic (cu o gaurica sau cu treapta 1). Ideea e sa pape san si apoi, daca nu se satura, sa-i dai completare la bibe; ce curge la bibe nu trebuie sa fie mai abundent ca la san, ca sa nu renunte la el (san).
De cumparat poti sa-ti cumperi cu toate vitezele sau si cu 1 gaura si cu 2 si cu 3, doar atat sa ai grija, ca la inceput sa-i dai cu cea mai mica, daca vrei sa alaptezi.
La tetina, eu am mers pe silicon. La suzeta, a avut la un momentdat din latex, dar apoi tot silicon.
Ca dimensiune, eu zic mari (250ml); intr-unul mare poti face si mai putin lapte, intr-unul mic, nu poti face mai mult... Eu acum am 2 de 150ml si 2 de 250ml; astea mai mari, le am de acum vreun an, iar astea mici le-am cumparat acum mai curand, ca n-am gasit tot mari (aceeasi marca)...
Ale mele sunt din plastic...

Dana, multam. Pe cuvant ca n-am fost niciodata in fusta... Mi s-a parut ciudat sa-mi ridc poalele... habar, n-am de ce... Acum oi vedea eu daca ma atinge pe picior, ca dr de acume si musulman

Ralukmultam si tie. Pantalonasii scurti sunt o idee, dar eu nici de astia n-am voie. Ultima oara cand mi-a facut control pe masa, mi-a zis sa-mi schib obligatoriu lenjeria si sa-mi iau chiloti cu manecuta, din aia de babe, lungi, ca sa nu stranga nici un elastic pe nicaieri (varicea mea vulvara)... Cu manecuta, pana la genunchi nu mi-am luat, dar tot la categoria babute sunt, ca-s cu floricele, dar macar is obisnuiti si nu asa de stransi....

Andrecluj, reusim sa facem si dus. Baie mai greu, ca e mai complicat sa te ridici din cada cu burta; oricum nu se recomanda baie in apa calda la gravide.

Pupici la burtici!

Loredana 33+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

loremunteanu deci se poate dus, m-am linistit. Baie nici vorba, dar mi-era teama ca nu o sa mai pot intra in vana sa fac dus. 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput