Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Am vazut acum ca vei naste la CF2... acolo cica au paturile alea cu telecomanda nemaipomenite pentru cezariana.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Fetelor, vad ca unele dintre voi vorbiti sa nu luati scaun de masina (asta e scoica, nu?) pentru inceput. La voi nu e lege sa ai scaun de masina? La noi nu te lasa sa pleci din maternitate cu bebe daca nu ai. Si mi se pare bine asa, ca e foarte important pentru siguranta lui.

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bonsoir, fetele!
am lipsit motivat, sa stiti ...vineri, shopping pt un botez....ieri, shopping pt o zi de nastere si serbat..si azi, botezul

poate n-or mai fi de actualitate raspunsurile mele, dar io mi-s consecventa ..asa ca:

Ramona C, la mine, bb e asezat cu capul in jos, cu fata spre stanga..deci poponeata undeva in dreapa sus

Lidia, foarte tare bancul
concediu placut!

Lumi, mersic de felicitari, primeste-le inapoi de la mine!
(ce bine ca nu mi-am luat rosii la capitolul "religie"...cu siguranta ca, daca ma duc la forumul de specialitate ma omoara cu pietre )...
ca sa nu mai zic ca azi, la botezul copilului, a bagat-o popa ala asa brusc...atat de agresiv a fost cu saraca fetita, incat, i-a intrat pe alta parti si s-a inecat mititica..de nu-si mai revenea, a durat vreo juma' de ora, de ne panicaseram cu totii ca nu se mai oprea din sughit, tras de nasuc..nici ea nu cred ca mai stia ce sa mai faca...bietu' copil....

LauraG, deci si la voi pe strada se mai intampla...evenimente ..la noi nu e c arestari, dar se lasa cu accidente....si, sa vezi cum asteapta oamenii politia, care vine dupa vreo ora..in conditiile in care e la 3 strazi distanta..Romania..

Ava, si eu salivam inainte..deci, sigur nu e de la sarcina ....de bebe, ziceam ca e mai mic cu 4 zile decat unul de varsta lui, pt ca asa i-a iesit lu' iosup la masuratori...si asta imi spusese si dr mea..acum cateva dati....la un mom. dat era numai cu 1 zi....deci probabil ca oscileaza..pana la sfarsit, are timp sa se stabilizeze
si mie mi-a marit doza de fier, la 2 cp/zi..tot din cauza hemoglobinei

betty, simonette - frumosi copii mai aveti![....la multi ani lui Mario! sa creasca mare si sanatos!

Andre, am vazut eu un chicco trio enjoy evolution..pe viu, in carrefour..si vreau sa-ti spun ca ce-i in poza nu seamana neam cu realitatea...mi se pare atat de belaliu si prost realizat....incat..zau daca-si merita banii...

gata, am plecat la somnel....ca deja e trecut de ora mea ...cu toate ca..somn, nu prea..da' poate il pacalesc......pe maine!

krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Salutare!
ca nu mai scrisei de muuult...

Fetelor, voi scrieti, nu gluma....
Abia am apucat sa citesc ultimele capitole, din pacate nu prea am timp sa stau pe net, desi as vrea.

Raportez :
La 25 sapt fusei la mare, balacit in apa - valuri mari
Pentru mine sarcina este o perioada minunata - am avut norocul sa nu stiu ce sunt alea greturi. Acum incep sa nu dorm noaptea si sa nu imi mai gasesc pozitia in pat.
De la mine nu mai e vorba de mult .... soatza zice ca nu vrea sa ii faca rau lu' bebe pentru o seara de placere...
Ne-am luat carut si patut de la Constanta, dar nu am poze sa pun si nici nu stiu

Asta ca sa va spun si eu ce am mai facut in ultimul timp si sa fiu si pe langa ce s-a discutat pe aici, desi nu imi mai amintesc chiar tot.

Felicitari pentru vestile bune si multi tuturor!

27+ cu =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Krelia Arestul a avut loc la noi pe strada, dar respectivul a fost tras 'pe dreapta' de pe drumul principal cu care se intersecteaza strada noastra, deci nu era un vecin

Lidia, concediu placut!

Katyuscha, cum te simti? Sper ca esti ok.

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetelor!
Am crezut ca voi avea mai putin de citit ,ca de obicei era tare slabuta miscarea in weekend p-aci si cand colo...am de lucru.
Am intrat si mai devreme pentru un minut sa fac cuiva o urare dar nici nu mi-am dat seama cat s-a scris.Asta-i foarte bine.
Sa vedem si daca oi fi in stare sa imi fac constiincioasa temele.
Revin...cred

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

hop si eu pe aici

27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetelor va multumesc ca va ganditi si la mine si meritatifara numar
LAURA G iti multumesc din suflet pt ceea ce faci pt mine essti o super super scumpa si o dulce
cat despre mine ieri am luat aproape toata ziua pozitia orizontal atat cat veneam si mai tst ceva cu voi si mai faceam un pikut miscare in rest nimik.cand a venit sotul am mancat impreuna si a spalat el vasele si ordine in bucatarie a venit mia facut masaj la spate la bazin ca ma durea.acum sunt un pik mai bine azi chiar am fost un pik in oras la ceva cumparaturi nu ma durut delok burtika si spatele deci e ok daca ma aplec un pik se intareste burta si incepe spatele sa ma doara dar imediat ma asez jos sau ma intind.deci sunt un pik mai bine .bebe misca bine.chiar aseara cand ma duceam in dormitor ma intepat inauntru la "randunica"ca am tipat sotul sa speriat ca nu stia ce am dar acum sunt bine mananc bine imi fac toate poftele sa dea Domnul sa ma simt mai bine.si cam atat

27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Monis cred ca a fost tare fain la Sirnaville,asa-i?Mersic pentru detaliile aflate la medic...calciu eu am luat timp de 30zile din saptamana 30 sau 31 (CalCvita cred)

Lumi cu apa rupta am doua experiente.
In 2005 am suferit un avort terapeutic din cauza unui bb malformat si atunci in timpul contractiilor mi s-a rupt apa.Vroiam sa merg la wc si s-a intamplat asta dintr-o data ,e ca si cum ai face pipi pe tine dar mult mai brusc,deci sigur ai sa stii ca asta este.La cateva minute l-am pierdut si pe bb ,nu mi-am dat seama cum arata lichidul,de fapt nu mi-am dat seama de nimic,am fost mult timp in stare de soc la aflarea vestii ca bebelusul meu nu poate trai.
La nasterea Stefaniei am ajuns la spital cu dilatatie 9 cu membranele intacte si mi-a rupt medicul apa.Stiu ca a curs mereu pana la expulzie.Nici atunci nu am observat cum arata,numai acolo nu ma mai uitam ,probabil stiam daca se intampla spontan ,nu la dilatatie aproape maxima.
Sper ca intrebi din curiozitate,da?Pentru ca experienta asta o vei trai cel mai devreme peste 10 saptamani,ok?
pentru cea mai grijulie fata.Sunt bine...atat cat pot sa fiu cu un duracell(a se citi Stefania) langa mine.Saptamana trecuta colul era lung si inchis,deci e bine la cat alerg.
Sa-ti fie de bine iesirea in oras ,cola si burgerii.

Simina sa inteleg ca ai grija de bunica?Trebuie sa fie tare greu.Mai dureaza mult pana vine mami inapoi?

Avalon imi pare tare bine cand te vad ca scrii.Asa imi plac povestile tale cu gemenei,ma emotioneaza...imi doream si eu gemeni,am sperat tot timpul dar i-am lasat pe altii.
si sarcina usoara fara nici o contractie pana la final.

Betty aveti o minune de baietel,maaaaare si scump.Mai e un pic si vine si al doilea.

Simonette pe baietii tai i-am mai vazut in poze,nu stiam ultimul set.Sunt frumoooooooosi foc si poza aceea cand dorm amandoi pe perna e fenomenala

Raluci tin pumnii sa iasa bune rezultateleNu am fost niciodat la cinema drive,trebuie sa fie super.

Katyuscha eu te cert rau,dar rau de tot.Eu abia sunt in stare sa dau cu aspiratorul o data pe saptamana,nu ma pot apleca dupa nimic pe jos si tu nu stai locului o clipa.Nu e bine si probabil ca de-asta te simti asa de rau .Si as fugi la urgente fara sa stau pe ganduri chiar daca gandul de a pasi in spital ma infioara. si sanatate.

Ramonika eu cred ca am sa inlocuiesc marsupiul cu sling sau wrap.O fosta membra a DCului si-a deschis o afacere cu obiectul asta de activitate.

Simina nu ma mai satur sa privesc pozele din parc cu bbei si mamici frumoaseSi tu foarte frumoasa ca de obicei.

Laura sa iti fie de bine cumparaturile si ale tale si ale lui bb.

Dienutze nu imi dau seama la ce tarife te referi.

Krelia iti impartasesc si eu opiniile vis a vis de religie desi nu am zis nimic.Moooor cand aud cat de murdare suntem considerate la ciclu sau dupa ce dam nastere unui copil.
Biata fetita...sa nu-ti vina sa-l bagi pe popa cu capu-n apa?

Zodie de foc sa-ti fie de bine balaceala si te asteptam mai des.

_

Mergi la inceput

Katy vad ca tot nu te simti bine.Chiar cred ca ai nevoie de consultul unui medic.

_

Mergi la inceput