Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Monis, este la Chicco de 7,5. Are si landou

24 + Chiara Ada

Mai Andre, tu nu cumva cat ai lipsit, ai dat fuga pana la chicco?!?!

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Nope. Doar ca am tot timpul din lum sa stau pe net. Plus ca imi place mult caruciorul ala.

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Monis, este la Chicco de 7,5. Are si landou 24 + Chiara Ada
Mai Andre, tu nu cumva cat ai lipsit, ai dat fuga pana la chicco?!?! monis 28acum si cu poze
24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Care? Eu am in vizor unul de la Hauck...

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Carucior Trio Enjoy Evolution - FUEGO

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Care? Eu am in vizor unul de la Hauck...monis 28acum si cu poze
24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Aha, e ala de care ziceai. E cool, tot in stilul asta ma uit si eu dupa unul. Si o sa aiba si landou . Mai ales landou. De iarna. Poa' sa n-aiba scoica...

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Eu ma indragostisem de inglesina zippy, dar are 10 kile. In schimb, cica are rotile mai bune. Si 10 mil vechi mai mult. Cu scoica aia ce s-o face, apropos? Ca mie mie se pare incomoda rau. 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Ma gandeam sa-mi iau carucior doar sport + landou (daca oi gasi in formula asta) si scaun auto abia la 6 luni ca sa iau direct de ala care e bun pana pe la 3 ani... Daca gasesc doar 3 in 1, mai vad eu... le iau pe toate... Dar uite ca mi-a folosit mult forumul in a ma decide pana la acest stadiu

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Nu vei gasi asa. Si eu am cautat. Varianta mea de rezerva suna asa: carucior doar cu landou, apoi altul sport, cum si-l comandase Camy, daca nu ma insel, care in It e 99 de euro. 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Avalon, merci de raspuns, deci la 28 si 33 de saptamani morfo!
Eu lunea cealalata vorbesc cu dr si credc a ma va programa direct la cea de 28, daca nu cumva i s-o face dor de mine mai devreme

Tocmai ce mi-a raspuns o mamica proaspata ca dr la care merg eu are tarife intre 300 si 1500 de euro! Ma doare capul...nu glumesc!
Nu pricep de e intervalul asta...ce diferentiaza...poate sunt eu f hormonoasa si obosita acum, mai sap...

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dienutze, vezi ca ecografiile morfologice se fac de catre ecografisti specializati pe asa ceva, nu sunt ecografii obisnuite pe care ni le fac medicii nostri in mod uzual... La ce medic mergi tu si depinde pentru ce sunt tarifele practicate de acesta, poate e vorba de nasteri? Ca daca practica 1500 euro pentru o nastere intr-un spital de stat, nu stiu daca merita avand in vedere ca poti naste intr-un spital privat cu aprox 2000 euro...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput