Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Cum nu? Aici sunt, doar ca fac o zi de paua de mess ca ma bat angajatii la cap. S'apoi, ia impartaseste tu frumos la toata lumea informatii despre landou. De vara, cu dantelutze, fata intarituri, nu se poriveste la niciun carucior, si .......?

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Andre, ma faci sa scriu aici sa te intreb pe unde umbli? . Nu vrei sa auzi despre landou?

monis 28
acum si cu poze

24 + Chiara Ada

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Asta era modelul de pe landou?

Citat:
Citat:
Cum nu? Aici sunt, doar ca fac o zi de paua de mess ca ma bat angajatii la cap. S'apoi, ia impartaseste tu frumos la toata lumea informatii despre landou. De vara, cu dantelutze, fata intarituri, nu se poriveste la niciun carucior, si .......?
Citat:
Andre, ma faci sa scriu aici sa te intreb pe unde umbli? . Nu vrei sa auzi despre landou? monis 28acum si cu poze
24 + Chiara Ada
monis 28acum si cu poze
24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis, Avalon si eu snt in aceeasi situatie cu numele, maine poimaine ajung la maternitate si bebeloiul nu are nume. Am facut lista si eu si sotul, insa nu am gasit un numitor comun. Singurul lucru cu care am fost de acord este sa punem un singur nume, insa daca nu ne vom intelege asupra numelui o sa-l botezam simplu Stefan si gata. Am obosit sa duc lupte ptr. un nume. Mie mi-ar fi placut mult Eric, Filip, Codin si ar mai fi, insa sotul a venit cu arguente contra la toate. Despre carut, daca o sa luam de la inceput va fi un Chicco 3 in 1, avantajul major fiind greutatea intre 7-8 kg.

27 +

Mergi la inceput

many_bany - ce argumente are impotriva lui Filip? Sau mai bine nu-mi spui...

Andre

Hai ca scriu maine, ca tot voi fi nevoita sa stau proptita in scaun la birou, acuma bag o 'canapia'

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

[quote]citat din mesajul lui monis5

many_bany - ce argumente are impotriva lui Filip? Sau mai bine nu-mi spui...

Nu sunt argumente prea urate, unul din ele ar fi ca nu cunoaste Filip decat nume de familie, pe celelalte nu le spun

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Asta e problema cu numele, de ce sa nu recunoastem, ca sunt nume care ne-ar place daca nu ar fi purtate de persoane pe care nu le simpatizam sau pe care nu le apreciem... si atunci nu poti sa nu asociezi numele cu persoana...

Many bany, si voi si noi mai avem timp inca sa mai "negociem"... si Filip mi-ar fi placut... of, e greu... ma gandesc totusi sa le pun cate 2 nume la fiecare, cand vor fi mari si se vor prezenta fetelor, sa se prezinte cu cel preferat - din 2 macar unul sper sa le placa Mi-am adus aminte de o prietena care se prezenta tuturor "Monica" si ea era Maria in buletin... mi s-a parut ciudata faza cand am descoperit-o... dar poate sunt subiectiva pentru ca eu am 2 prenume si daca mi-as fi ales singura prenumele, atunci pe acelea le-as fi ales... mai ales primul, cel pe care ma "striga" toata lumea mi se pare potrivit temperamentului meu ca o manusa... mai putin potrivit insa cu infatisarea de blonda spalacita Sper numai ca baietii mei sa nu imi reproseze ca le-am ales nume stupide...

Dienutze, eu mi-am facut programari la 28 si la 33 de saptamani pt trim.3, la indicatia medicilor, normal.

Sunt importante si aceste eco de trim.3 si nu le-as evita, Monis...

Ramonika, marsupii n-o sa-mi lipseasca, am vazut ca sunt si foarte "la moda", Agelina si Brad isi plimba bebeii blonzi prin lume in marsupii.

Miha, merci pentru sugestii. Cred ca cea mai buna varianta ar fi carucior la care sa mearga drept accesorii landou si cosulet... acum mai ramane sa gasesc unul pentru gemeni care sa nu cantareasca foarte mult, un etaj tot am de urcat/coborat (fara lift).

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput

Avalon, pai ma duc si la morfo III, am si programare deja . Tu la care dintre doctori faci? Uitandu-ma zi prin targ la carucioare, am vazut si de gemeni. Cred ca o sa ai de furca in a alege... pe de alta parte la gemeni oferta e ceva mai limitata, poate asa sa fie mai simplu... Oricum sub 10 kile n-am prea gasit... nu stiu cum o sa fie cu urcatul, fie el si un etaj

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:

Avalon, din cate inteleg eu, landoul este un cos, un port bebe perfect orizontal cu intarituri, in care se transporta bebe in primele 6 luni. Fie il cumperi impreuna cu caruciorul, fie separat. Eu am vazut de fapt un singur landou, in care niste prieteni cu bebeina de 2 luni colinda tara, lasand caruciorul in masina. In plus, imi spunea mamica bebelinei ca in prima luna a dormit in landou, pt ca refuza patul. Asa ca mie personal mi s-a pus pata, ori cumpar doar landou, ori carucior cu landou.

24 + Chiara Ada

de acord, landoul este absolut necesar!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput

Moni, amandoua ecografiile le am la Herghelegiu.
Pai cred ca voi gasi o solutie de compromis cu caruciorul, adica sa ramana in masina pliat si de urcat sa urc cu bebeii in cosulete... habar nu am cum ma voi descurca...

Avalon 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Monis, este la Chicco de 7,5. Are si landou 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput