Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele, multumesc tuturor pt urari
La multi ani Raluci(pt ieri)

Am fost in parc sa ma intalnesc cu mamicile de mart.apr09
I-a priviti cateva poze

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Vai, Simina, cate fetze fericite in pzele astea! Mi-ai facut pofta sa fiu mamica, merci de poze 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Supeeer poze!
Sa le traiasca puiutii, sunt scumpi foc!

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Landoul arata www.voinicel.ro/magazin/carucior-genio-blue-stripe-landou-sport-design-p-1270.html?osCsid=99b81dc9521baaa26f381733867ab0f6" target="_blank">
asa este un carut care nu se poate face si sport,pentru cand bebe creste mai mare.

Exista si varianta www.google.ro/imgres?imgurl=http://reclama/Chicco_files/CH657_detalii.jpg&imgrefurl=http://reclama/detalii.php%3Fcod%3DCH657&h=400&w=400&sz=23&tbnid=5STRBh-v0df7WM:&tbnh=124&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dlandou&hl=ro&usg=CY5xUo04piXWBLQ_1xNvizTh1l4=&ei=0BSISoSnMoKJsAaU56WMCA&sa=X&oi=image_result&resnum=6&ct=image" target="_blank">
asta cu 3componente care se fixeaza toate pe suportul metalic,deci ai si landou si cosulet pentru bebe(de care vreau eu sa imi iau), si scaun de masina( sau scoica)si carut sport.

Mai exista si tipul www.google.ro/imgres?imgurl=http://reclama/Chicco_files/CH657_detalii.jpg&imgrefurl=http://reclama/detalii.php%3Fcod%3DCH657&h=400&w=400&sz=23&tbnid=5STRBh-v0df7WM:&tbnh=124&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dlandou&hl=ro&usg=CY5xUo04piXWBLQ_1xNvizTh1l4=&ei=0BSISoSnMoKJsAaU56WMCA&sa=X&oi=image_result&resnum=6&ct=image" target="_blank">

asta cu spatar reglabil care se foloseste de la 0 luni.

Sper ca v-am lamurit

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

salutare tuturor! ieri nu am putut fi cu voi dar am citit din urma...va anunt ca la botezul despre care va vorbeam a fost frumos, fetita e minunata...rade tot timpul...sper sa fie si copilul meu la fel de vesel si de linistit ca si ea...urmeaza sa va pun si niste poze sa vedeti ce burtica mare am hai ca citesc din urma...i`ll be back

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Merci, Lumi! Sunt foarte comode hainutele Pe 2 perechi de blugi, 4 tricouri si un sutien am dat aprox $100, asa ca si asta a fost bine. Toate erau la reduceri, ca aici mereu gasesti reduceri (nici nu-mi prea cumpar la pret intreg )

Monis, merci si tie! Abia astept baby shower'ul. Si abia astept sa vina mama! Da, o sa ne ajute cu bebe, cu casa... Sta 3 luni. Poate nu m-am exprimat eu cum trebuie - prietena mea a facut baby shower'ul azi si maine a nascut Deci baby shower era deja gata.

Simina, merci de poze. Tare draguti sunt si bebeii si mamicile.

La multi ani, Mario!

Andre si Roxyali, felicitari pentru noua saptamana! La mai mare!

Intru si pun cateva poze pe Picasa, de la 27 de saptamani.

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Multumim de aprecieri!!
Azi am schimbat si noi semnatura
Revin cand mi-o trece LENEA

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Multumesc, Laura 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Andre, ma faci sa scriu aici sa te intreb pe unde umbli? . Nu vrei sa auzi despre landou?

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Cum nu? Aici sunt, doar ca fac o zi de paua de mess ca ma bat angajatii la cap. S'apoi, ia impartaseste tu frumos la toata lumea informatii despre landou. De vara, cu dantelutze, fata intarituri, nu se poriveste la niciun carucior, si .......?

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Andre, ma faci sa scriu aici sa te intreb pe unde umbli? . Nu vrei sa auzi despre landou? monis 28acum si cu poze
24 + Chiara Ada

Mergi la inceput