Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Offfffffff....cu numele lui bb sunt in ceata,dar rau de tot.Ce imi place acum nu mai imi place maine,sau nu ii place lui,adica husbandului, dar peste asta o sa sar daca mi se pune pata rau pe vreun nume.

A inceput Stefi sa pupe burta mereu ...a avut o perioada in care nu era deloc incantata ca mai vine un bb.Imi este foarte teama de reactiile ei cand il voi aduce acasa pe bebe... in fine,am foarte multe temeri si cel mai rau ma doare ca nici ea nu va mai avea toata atentia mea ,nici bb atentia de care s-a bucurat Stefi.De multe ori plang de teama...dar nu ma luati in seama...
Stiu ca o mama are atatea inimi cati copii,dragostea de mama se multiplica ,nu se imparte dar sper sa fiu capabila sa reusesc sa le arat dragostea mea la amandoi,sa simta ca ii iubesc foarte mult.

Scuzati melancolia de la ora asta,ignorati-ma.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Offfffffff....cu numele lui bb sunt in ceata,dar rau de tot.Ce imi place acum nu mai imi place maine,sau nu ii place lui,adica husbandului, dar peste asta o sa sar daca mi se pune pata rau pe vreun nume.

A inceput Stefi sa pupe burta mereu ...a avut o perioada in care nu era deloc incantata ca mai vine un bb.Imi este foarte teama de reactiile ei cand il voi aduce acasa pe bebe... in fine,am foarte multe temeri si cel mai rau ma doare ca nici ea nu va mai avea toata atentia mea ,nici bb atentia de care s-a bucurat Stefi.De multe ori plang de teama...dar nu ma luati in seama...
Stiu ca o mama are atatea inimi cati copii,dragostea de mama se multiplica ,nu se imparte dar sper sa fiu capabila sa reusesc sa le arat dragostea mea la amandoi,sa simta ca ii iubesc foarte mult.

Scuzati melancolia de la ora asta,ignorati-ma.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+

ma crezi ca si al meu Andrei a facut si face cum face Stefi a ta?
si eu patesc la fel ac si tine dar o sa ne descurcam noi

27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

nu ma mai certati va rog ca acum am sa am grija de mine mult mai mult.
vazusem nu mai stiu cine din fete (imi cer scuze ca nu imi aduk aminte)imi zisese ceva de nu imi arde capul la asta nici o secunda si nu mai vreau pana nu nasc sotul la colt cu el.nu ca e intelegator si o sa fie bine.

27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Sthephy, ma bucur mult de tot sa stiu ca esti bine! Felicitari pt colul lung si inchis, imi imaginez ce greu trebuie sa fie cu un copil energic! Important este ca e sanatoasa, altfel nu ar mai fi atat de energica,nu? Legat de temerile tale...iubita, sunt absolut sigura ca esti o mama extraordinara, si amandoi copiii tai se vor simti iubiti in egala masura!
Iti multumesc din tot sufletul pt raspuns, muream de curiozitate sa stiu cum e. Vreau sa fiu informata,sa fiu intotdeauna cu un pas inainte,sa nu ma mai surprinda nimic in sarcina asta....si,in caz de ceva, sa am timp sa iau masurile necesare, sa nu pateasca nimic rau fetita mea....
P.S. Te-ai mai gandit la pozicile alea? Macar una cu Stefania...si cu tine?

Lumi 27+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Nu vei gasi asa. Si eu am cautat. Varianta mea de rezerva suna asa: carucior doar cu landou, apoi altul sport, cum si-l comandase Camy, daca nu ma insel, care in It e 99 de euro.

24 + Chiara Ada

e 139 euro...acum l-am comandat din Ungaria...daca nu vine nici de acolo...a fost verisoara mea care e casatorita in Olanda...si mi-a zis ca daca nu vine pana la sf de august imi cumpara ea din olanda dintr-asta 3 in 1...cica acolo e 800 ron ..nu as ajunge niciodata la pretul asta aici in Ro..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, sa dea Domnul o saptamana linistita. Krelia, chiar e slabut caruciorul ala? Off, atunci am o problema. Strang bani pentru Inglesina si poate la baby expo baga o reducere.Camy, ce am vazut eu in Italia si seamana cu cei ai comandat tu e fix 99 de euro.Nu stiu daca e aceeasi marca. Habar n-am pana la urma de care voi lua, incep si eu ca Monis. Cert e ca noua ne trebuie carucioare rezistente, nastem iarna. Pe de alta parte, toate mamicile isi plimba copiii in ceva, i-om plimba si noi. Hai fetele care nu ati scris demult, faceti macar prezenta. 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

'Neata!

Eu n-am somn... E 1:30 AM la mine si nu pot sa dorm. Am dormit de la 7 la 8 (seara) pentru ca ma simteam f obosita si acum nu mi-e somn... Bine ca nu trebuie sa merg azi la serviciu.

Mai devreme am citit reviews la caruciorul pe care l-am ales noi si vad ca are lumea parere buna despre el

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata, sa dea Domnul o saptamana linistita.

Krelia, chiar e slabut caruciorul ala? Off, atunci am o problema. Strang bani pentru Inglesina si poate la baby expo baga o reducere.

Camy, ce am vazut eu in Italia si seamana cu cei ai comandat tu e fix 99 de euro.Nu stiu daca e aceeasi marca.

Habar n-am pana la urma de care voi lua, incep si eu ca Monis. Cert e ca noua ne trebuie carucioare rezistente, nastem iarna. Pe de alta parte, toate mamicile isi plimba copiii in ceva, i-om plimba si noi.

Hai fetele care nu ati scris demult, faceti macar prezenta.

24 + Chiara Ada

Buna dimineata

fiu-meu vreau sa spun ca misca de zor...ma misca si pe mine cu totul...nu-mi vine sa cred ca sarcinile sunt atat de diferite...
La Darius abia daca misca, plus ca era foarte jos, era foarte incomod sa merg, simteam ca il pierd...
La Flavius ...pai toata lumea vede cum se misca burta mea...plus ca pot sa merg in voie, nu ami am senzatia ca-l pierd...in schimb ma rupe de spate...

Oricum, nu conteaza...mai e atat de putin...

Sambata cand am facut pomana lui Dariusica a venit foarte multe neamuri..inclusiv cei din Olanda...si i-au adus lui Flavius prima jucarie..o papusica de la Anne Geddes..si anume pe asta

Sotul verisoarei mele, olandez, o cunoaste pe tanti asta care face aceste fotografii...a zis ca o sa-l ducem si pe Flavius sa-i faca si lui poze..si dupa asta o sa se faca papusi... abia astept!

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

si AMR 72 de zile!!!

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Cami, super! Mai e putin! Super si cu pozele!

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput