Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 18
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Stiu ![]() |
Da, corect .Inca exista acea teama cand postam sa nu fim intelese gresit.

_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
24+
Katyuscha21 spune:
buna seara fetele am aparut si eu pe aici.abia mam trezit si am venit sa vad ce mai barfiti![]()
AVALON promit ca daca e ceva mai rau merg la doktor nici nu ma gandesc 2 ori

MIANY75 multumesc o sa am grija de mine de acum inkolo.

noi suntem bine acum eu stau mai mult in pat bebe misca de zori sanii ma dor de mor iar in rest e ok si sa dea Domnul sa ajungem pana la capat.asta doresc la toate fetele pana la sfarsit fetele pana la 40 sa dea Domnul cu bine

27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Fetelor, v-am auzit vb despre bebe care sughite. Cum e aia? Cum iti dai seama ca bebe din burtica ta sughite, ca eu doar simt ca misca ceva acolo...? Ramona, 29+ ![]() noi 3 |
Ma tot gandeam cum sa explic mai bine.Subscriu la ce a zis Andre.Sunt lovituri periodice si as zice usoare in acelasi loc.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
24+
RamonaCopot spune:
Andre si Sthephy merci de raspunsuri. Cred ca e posibil sa fi simtit si eu astfel de miscari la bebelul meu, dar am crezut ca are si el tic ca si tata-sau
.
Ramona,
29+ 
noi 3
BoboMom spune:
Andre, tare vis! 
Lavinia, ma bucur mult pt tine! 
Dienutze, sanatate multa! Si eu cred ca am racit la spate, ca ma cam doare de aseara... tot de la AC probabil. A fost f cald ieri la noi si am iesit cu vecina la niste magazine si in masina tineam AC'ul tare si asta a fost... Dar trece.
RamonaC, super burtica! 
Simina
Mai e putin si vine mami a ta. Si eu o astept pe a mea... Mai avem mai putin de 2 luni pana vine.
M-am culcat pana la urma azi-noapte pe la 2 si m-am sculat la aproape 11. ![]()
Noi am inceput sa luam aceeasi marca de detergent pe care o luam si inainte (Era lichid) numai ca asta e fara parfum si fara vopsea (e incolor). Costa la fel ca cel pe care il luam inainte. Asa ca de-asta vom folosi si pt bebe si pt noi, iar pt el n-o sa folosim balsam (de fapt noi nu folosim balsam lichid,ci dryer sheets - ceva ca niste servetele - in uscator).
Va
pe toate!
Laura
27+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
magdaz_ina spune:
eu am folosit detergent obisnuit la bebe si balsam dar am clatit de 2 ori rufele, le-am spalat separat si nu am exagerat cu cantitatea de detergent.
la prima sarcina cand pt. col scurt am avut cerclaj am avut contractii permanante... cica se desface cerclajul cand da contractii; eu am stat cu el; nu stiu cati mm avea atunci colul dar la una din consultatiile din trim III medicul a spus "asa de mic ca iti e frica sa te uiti" si in capul meu a fost de max. 5 mm...
acum la 2,73 mm mi s-a parut acceptabil, nu mai am cerclaj si am mai putine contractii; nu stiu insa cum o sa fie in trim III
Magda
22+ cu 
si IARINA 31.01.2006
Katyuscha21 spune:
eu pe bebe al meu il simt mai tot timpul ca sughite si il tine cateva minute bine.eu de ex il simt ca si cum ar da bobarnac incet si il simti la mana si mai ales cand stau intinsa il simt in partea dreapta cam pe unde e apendicita
27+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
http://www.baby2see.com/small_babies.html
Avalon spune:
Prezent, Moni!
Acum am venit de la doctor... m-a mustruluit ca nu am mai fost de peste o luna... cica tre' sa fiu mai atenta ca sarcina gemelara nu e asa de gluma... ca poate apare sindromul de transfuzare
(adica unul sa pape din mancarea celuilalt si acela sa ramana mic si nedezvoltat)... uf, daca m-am simtit bine, ce sa fac...
acu' vestile: ati mai auzit col de 5,73 cm? eeee?![]()
bebeii mei nu sufera de sindromul ala, unul are 980 grame iar celalalt 860 gr si sunt bine-mersi ![]()
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
25+ 

Katyuscha21 spune:
AVALON ma bucur ft mult pt tine si bebeii tai mici ca sunt bine sa fiti asa pana la capat

27+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Chiara Ada