Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Avalon - daca apari te rog eu tare-tare da si mie un semn. Uite ca acuma as avea nevoie de un sfat pe juridice...

Mercic

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

ce faceti? eu am revenit din plimbarica...aici e foarte cald dupa amiaza desi dimineata e cam racoare....m-au trecut valuri de transpiratie...ufff...nu e bine nicicum...am o multime de stari contradictorii, dar ma resemnez!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hai ca am scris un mesaj si la final am dat reseteaza.

Andrecluj eu am folosit carutul Chicco trio enjoy evolution-fuego de care am fost mai mult decat multumita.Uitasem cum se numeste,de-asta nu am reactionat.
Este foarte solid,se manevreaza usor,in landou nu intra firicel de vant(si m-am plimbat cu Stefi toata iarna prin Sinaia aproape zilnic) ,am avut si car kit el.Orice parte se detaseaza si se spala foarte usor si se usuca repede.Husele se prind foarte fain ,cu capse,landoul prin click clack,sportul se strange si desface extrem de usor...nu stiu ce sa mai zic,a fost super.
Stefi inca statea in el si la 2 ani jumate dar l-am promis unui alt bebe inca dinainte sa fiu insarcinata.
Asa ca acum astept babyexpo din buc ,sa vedem promotii(la chicco in anii trecuti au fost produse mai ieftine decat in magazin).
A,ciudat este ca l-am vazut intr-un magazin oarecare cu 1300 ron dar parca nu vreau tot rosu ...sa zic si eu ca am schimbat ceva,nu?
De Inglesina si Hauck am citit multe lucruri bune dar pe asta l-am experimentat personal.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Stephy, merci mult.Mai cantarim ofertele, dar si eu am auzit unele mamici multumite de modelul asta. 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Fetelor, v-am auzit vb despre bebe care sughite. Cum e aia? Cum iti dai seama ca bebe din burtica ta sughite, ca eu doar simt ca misca ceva acolo...?

Ramona,
29+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Simti niste suturi. Eu am vazut-o la ecograf cum sughitea. Deci cred ca atunci cand simt niste lovituri periodice, mereu in acelasi loc, atunci sughite. Cand simti ba in dreapta, ba in stanga, se invarte. Banuiesc. Eu azi am simtit tare ciudat, parca ma gadila.

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Fetelor, v-am auzit vb despre bebe care sughite. Cum e aia? Cum iti dai seama ca bebe din burtica ta sughite, ca eu doar simt ca misca ceva acolo...?Ramona, 29+ noi 3
24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Offfffffff....cu numele lui bb sunt in ceata,dar rau de tot.Ce imi place acum nu mai imi place maine,sau nu ii place lui,adica husbandului, dar peste asta o sa sar daca mi se pune pata rau pe vreun nume.

A inceput Stefi sa pupe burta mereu ...a avut o perioada in care nu era deloc incantata ca mai vine un bb.Imi este foarte teama de reactiile ei cand il voi aduce acasa pe bebe... in fine,am foarte multe temeri si cel mai rau ma doare ca nici ea nu va mai avea toata atentia mea ,nici bb atentia de care s-a bucurat Stefi.De multe ori plang de teama...dar nu ma luati in seama...
Stiu ca o mama are atatea inimi cati copii,dragostea de mama se multiplica ,nu se imparte dar sper sa fiu capabila sa reusesc sa le arat dragostea mea la amandoi,sa simta ca ii iubesc foarte mult.

Scuzati melancolia de la ora asta,ignorati-ma.

_

Aceleasi temeri le aveam si eu inainte de bb 2 dar crede-ma..chiar asa e, avem atata dragoste in noi incat se multiplica cat cuprinde!!!! Amandoi copiii se vor simti importanti fiindca asa este! si cat despre atentie, vei reusi sigur sa fii in n locuri deopotriva fiindca asta iti doresti! Poza aia cu ei 2 pe perna e si prefrata mea

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
22+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Citat:

Stiu ,inteleg.Mai e putin pana pe 1 .
Sper ca ai citit raspunsul meu cu privire la administrarea de calciu ,vad ca alte raspunsuri nu ai mai primit.

_

Da, am si uitat sa zic merci . Merci .
Lasa ca ridica fetele iar subiectul asta maine-poimaine

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Simonette sunt sigura ca va fi bine.Multumesc.Abia astept sa ne povestesti tu cum e cu trei

Monis cu placere.Dar nu te-am tras de maneca pentru multumiri ,ma gandeam ca ti-a scapat si observasem ca nu a mai pomenit nimeni nimic.Sigur se va discuta in curand.

_

Mergi la inceput

Citat:
Monis cu placere.Dar nu te-am tras de maneca pentru multumiri ,ma gandeam ca ti-a scapat si observasem ca nu a mai pomenit nimeni nimic.Sigur se va discuta in curand.
_

Stiu . M-am gandit dupa ce am postat ca asta o sa spui, dar sunt plina de curtoazie asa... pana ne cunoastem mai bine si putem sa ne tragem lejer de sireturi . Nu?

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput