Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 19
BoboMom spune:
Bravo, Avalon! Super vesti!
Tine-o tot asa!
Laura
27+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Avalon Prezent, Moni! ![]() Acum am venit de la doctor... m-a mustruluit ca nu am mai fost de peste o luna... cica tre' sa fiu mai atenta ca sarcina gemelara nu e asa de gluma... ca poate apare sindromul de transfuzare (adica unul sa pape din mancarea celuilalt si acela sa ramana mic si nedezvoltat)... uf, daca m-am simtit bine, ce sa fac...acu' vestile: ati mai auzit col de 5,73 cm? eeee? bebeii mei nu sufera de sindromul ala, unul are 980 grame iar celalalt 860 gr si sunt bine-mersi ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 25+ ![]() ![]() |
Uf, si doctorii astia... bine ca sunt amandoi in forma
si cred ca la col esti in top
(inafara sa te duci mai des la cotrol presupun... la cine ai fost azi? la Haiduc?). Una peste alta felicitari 
Io vroiam sa te intreb daca stii cum devine treaba cu negocierea CCM, mai precis cu acel PV prin care sa eviti existenta unuia... ma rog, daca stii cum e, poate vb pe privat?
monis
28acum si cu poze
tinonino81 spune:
Felicitari Avalon!Inainte sa aflu ca sunt graviduta,visam si eu la niste gemenei,dar e bine si asa
,mai am timp nu?
Avalon,mai am o rugaminte la tine:eu acum sunt in somaj,ai idee,trebuie sa fac ceva,inainte sa nasc,sau adeverinta pt spital,stii cumva daca o iau de la ei sau mai bine ii spun sotului sa-mi aduca de la el de la munca.Multumesc
: 28+
Avalon spune:
Moni
, azi am fost la Tutunaru
Umblu cu mai multi barbati odata
E un semn oare ca la noi in casa pana si cainele e baiat?![]()
vezi ca ti-am lasat un msj pe mess, sa vad daca sunt asa priceputa sa raspund la intrebari ![]()
Katy
, Andre
, Laura
merci mult, si voua va doresc ca sarcina sa decurga excelent pana la termen!
Tinonino
, esti tare tinerica si mai ai timp chiar de 2 perechi de gemenei
La mine DD a vazut cati ani m-am chinuit si a zis, hai sa-i dau si la babuta asta o pereche, la oferta
Cred ca e suficienta adeverinta de la sot de la serviciu in situatia in care mamica nu are serviciu, eu asa stiu.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
25+ 

RamonaCopot spune:
AVALON chiar ca esti in top mama. Superbe vesti!
bebelul meu la 25 sapt a avut 815 grame si e doar unul singur, la tine is doi si chiar f bine dezv.... Sa o tina tot asa 

Ramona,
29+ 
noi 3
monis5 spune:
mmmm, daca ai putea sa-mi dai PM cu id-ul tau?... la mine pe profil nu e bun userul de mess... sry
Stiu ca umbli cu mai multi ![]()
![]()
de aia am si intrebat, dupa aia mi-am dat seama ca la Haiduc ai fost mai recent...
. Dar Tutu nu avea cum sa stie secrete de astea.... ![]()
monis
28
acum si cu poze
miany75 spune:
Am revenit si eu prin zona ..pt putin timp...cred ca incep sa experimentez "placerile" ultimului trimestru..nu m-am simtit prea grozav azi ..am si tras un pui de somn pe la amiaza..
Pt.prima data de cand sunt insarcinata pot sa zic si eu ca am avut dureri...parca si burtica mi se strangea la un moment dat ..si acum ma doare ( sunt ca niste dureri de ciclu)..sper sa nu fie ceva nasol..
P.S Oare se pozitoneaza corespunzator pt.nastere? Ca o prietena asa a patit : a avut dureri ,s-a dus la echo (ca se speriase) si i-a zis ca bebe s-a intors..
M-am intins ca o zi de vara..![]()
miany
28+
DAVID ANDREI
RamonaCopot spune:
Fetelor...referitor la gemeni, nu stiu daca v-am spus ca acum cnad am fost in spital s-a nimerit cu mine in salon o graviduta cu 2 fetite gemene. A nascut normal tipa, la ora 12 a inceput silataia de 2 cm, la ora 3 dimineata era deja la sala de recuperare. Fetitele ei cantareau una 2900 si cealalata 2600 si s avut nevoie de o singura ata, ca nu s-a oprit la timp din impins si s-a rupt putin. Peste 3 zile a plecat deja acasa cu fetitele.
Sper sa avem si noi cat mai multe nasteri din astea usoare si fara complicatii.
Ramona,
29+ 
noi 3
Andrecluj spune:
Miany, eu zic sa aplici reteta nospa si pat. Oricum, e bine ca simti durerile astea abia acum, cand esti atat de aproape. si daca simti ca e ceva in neregula, mergem la un eco undeva, ok? Stai mai mult la orizontala, ca tu chiar ai foarte putin. 
24 +
Chiara Ada
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 Am revenit si eu prin zona ..pt putin timp...cred ca incep sa experimentez "placerile" ultimului trimestru..nu m-am simtit prea grozav azi ..am si tras un pui de somn pe la amiaza.. Pt.prima data de cand sunt insarcinata pot sa zic si eu ca am avut dureri...parca si burtica mi se strangea la un moment dat ..si acum ma doare ( sunt ca niste dureri de ciclu)..sper sa nu fie ceva nasol.. P.S Oare se pozitoneaza corespunzator pt.nastere? Ca o prietena asa a patit : a avut dureri ,s-a dus la echo (ca se speriase) si i-a zis ca bebe s-a intors.. M-am intins ca o zi de vara.. miany 28+ DAVID ANDREI |
Miiany

, nu cred sa fie ceva nasol... dar simt din exprimare ca te simti fix ca mine... 

monis
28acum si cu poze

(adica unul sa pape din mancarea celuilalt si acela sa ramana mic si nedezvoltat)... uf, daca m-am simtit bine, ce sa fac...