Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lavinia te si vad imbracata intr-o pereche de chilotei din aia cu pufulet si gaura in fata si cu codita tot de pufulet la spate, incolacindu-te printre picioarele sotului pe melodia jingle bells...
Pacat ca ai promis sa nu arati si la prieteni, ca eu una eram amatoare de vizionat

Ramona,
29+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

[quote]citat din mesajul lui RamonaCopot

Lavinia te si vad imbracata intr-o pereche de chilotei din aia cu pufulet si gaura in fata si cu codita tot de pufulet la spate, incolacindu-te printre picioarele sotului pe melodia jingle bells...
Pacat ca ai promis sa nu arati si la prieteni, ca eu una eram amatoare de vizionat

Ramona,
29+
noi 3

[/q[quote]

aaaaaaaaa....pai da...ce sa fac, promisiunea e promisiune. oricum face sotul pe viteazul...ma intreb ce fata ar face daca ar vedea ca i-am cumparat intr-adevar chiloteii aia?

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

e timpul pentru o plimbarica. va popacesc dulce pe toate si mai povestim mai tarziu

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetelor, cred ca trim III incepe sa-si arate "coltii" - eu experimentez o ascutire acuta a mirosului care era sa ma faca sa vomit de 2 ori pana acum in ultimele zile - ceea ce nu am facut niciodata in sarcina asta, ar fi culmea sa ma apuc acum . Dar am scapat de constipatie . Una calda, una rece . Ma intreb ce mai urmeaza....

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Monis si eu simt la fel ca tine,si am scapat si eu de constipatie

: 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

raspund si eu la strigarea catalogului.....desi nu am nimic de raportat...doar dureri de solduri, si intepaturi pe ici pe colo....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

23+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Voi ati scapat de constipatie, la mine acuma a reaparut . Mama ce diefrite suntem unele de altele... Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie dupa ce o sa incep sa iau fier, ca deja numai stele aurii vad ziua-n-amiaza mare...
Chiar, fetelor care luati suplimente de fier, pe langa materna si elevit cum stati cu constipatia?

Ramona,
29+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

O sa stati in concediu crestere copil pana la 2 ani sau aveti de gand sa va reluati activitatile mai devreme?

Viitoare mamica in culmea fericirii 23+ (21+) Petra Oana

eu as sta, dar se aud niste zvonuri ca vor sa reduca perioada

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna gagicutze!
Trebuie sa citesc ce ati facut azi si revin daca or mai conta raspunsurile mele.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ramona, eu iau si fier 2 tablete pe zi si calciu si nu am probleme cu constipatia deloc... e adevarat ca mananc fructe zilnic... am avut o saptamana cu probleme si nu intelegeam de ce, abia dupa ce m-am facut "varza" mi-am dat seama ca terminasem borcanul de miere si foloseam la cafeaua de dimineata zahar Dupa ce am trecut pe miere din nou, totul s-a rezolvat ca prin farmec.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput