Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Pai cum nu, Lavinia, problemele fiecareia intereseaza in perioada asta. Tocmai de asta spuneam sa scriem, cele care avem timp si chef, mai mult. Asa ne vom deschide mai mult. Cele care nu au, sa spuna doar ca sunt ok.
Eu am ajuns la concluzia ca, dupa sanatate, prietenia conteaza cel mai mult in viata, e o constanta atat de importanta! Si sunt convinsa ca se vor lega si in odiseea asta prietenii. Va dati seama cat poate fi de frumos sa cunoastem oameni in fiecare colt din tara, din lume! sa nu mai spunem cat e de important sa putem fi sinceri intr-o lume atat de perfida! In cercul meu de prieteni intimi venim fiecare din alte orase, avem alte etnii, si intalnirile sunt nemaipomenite, pentru ca poti lua de la fiecare ceva bun, daca te duce mintea. Asa ca ... prestam la odisee

24 + Chiara Ada

Ai dreptate! Si in plus conteaza enorm sa ai pe cineva langa tine, chiar si la modul virtual, asa cum se intampla in cazul nostru, care sa fie dispus sa iti dea un sfat sau sa te aline cu un cuvant! Nu vad pentru ce nu am fi sincere unele cu celelalte! Pentru ca in primul rand simplul fapt ca postam sau scriem din fata unui computer iti confera o oarecare siguranta, si posibilitatea de a fi tu insati, fara a fi nevoit sa disimulezi. Poate in viata cotidiana, atunci cand incepi sa legi o relatie cu cineva face to face, esti tentat la prima vedere sa te ascunzi, sau sa nu fii in totalitate sincer, insa aici chiar cred ca nu avem de ce sa ne prefacem, ci dimpotriva sa ne punem sufletul si necazurile pe tava, pentru ca asa vom trece mai usor prin toate...nu stiu cate din voi sunteit in asentimentul meu, insa asta e parerea mea si o sa va stresez pana la sfarsit cu toate gandurile si nedumeririle mele deci sunteti avertizate

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Eu azi nu prea am vocabular, asa ca va pun in tuturor si felicitari si imbratisari.

Si ceva sa va radeti , desi e putin extrasezon
www.shopmania.ro/magazin~online-lenjerie-intima-pentru-barbati~produs-tanga-mos-craciun~p-4916996.html" target="_blank"> idee de cadou

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Lavinia ma bucur pt tine ..sa dea DD sa fie pasul spre o reconciliere de durata...Ar fi in folosul tuturor..

miany
28+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Eu azi nu prea am vocabular, asa ca va pun in tuturor si felicitari si imbratisari.

Si ceva sa va radeti , desi e putin extrasezon
www.shopmania.ro/magazin~online-lenjerie-intima-pentru-barbati~produs-tanga-mos-craciun~p-4916996.html" target="_blank"> idee de cadou

monis 28
acum si cu poze

ioi monis o sa il intreb pe sot daca ar purta asa ceva... m-ar tenta sa il vad imbracat cu asemenea articol...cred ca as muri de ras

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
Eu azi nu prea am vocabular, asa ca va pun in tuturor si felicitari si imbratisari.Si ceva sa va radeti , desi e putin extrasezonwww.shopmania.ro/magazin~online-lenjerie-intima-pentru-barbati~produs-tanga-mos-craciun~p-4916996.html" target="_blank"> idee de cadou monis 28acum si cu poze
24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Va rog nu omiteti amanuntele: iti canta si melodia Jingle Bells

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:

Va rog nu omiteti amanuntele: iti canta si melodia Jingle Bells

monis 28
acum si cu poze

in cazul asta va trebui sa il pun sa execute si un dans pe melodie...sa ii dau un premiu

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Cred ca si mai fain ar fi sa le luam direct un cadou din asta si macar o data de proba tot l=or imbraca ei .

Ramona,
29+
noi 3

Mergi la inceput

i-am trimis pe mess linkul la sot...a zis ca ar purta asa ceva numai cu o singura conditie: sa imi gasesc si eu o pereche la fel de haioasa...iar cand i-am mai zis ca trebuie sa imi faca si un streptease pe melodia jingle bells a spus ca face si chestia asta, cu conditia sa nu il filmez si sa le arat prietenilor nostri cat de talentat este

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Mi-am pus si eu 2 poze cu burtoiul la 29 sapt la semnatura

Ramona,
29+
noi 3

Mergi la inceput