Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lavi exact asa m-a sfatuit si prietena mea, sa mai apas o data butonul de clatire suplimentara si e ok. Si cred ca asa o sa si fac. Nu mai am rabdare, ma duc sa bag din ele o tura la spalat si sa ma mai uit la celelalte. Daca as avea o papusa acuma cred ca toata ziua as imbraca-o si dezbraca-o pana as obosi. Cred ca acum daca am economisit atatia bani pe hainute o sa-mi permit sa ma uit si eu dupa un carucior, ca nu aveam de gand sa-mi mai iau, la preturile astea. Ma gandeam sa iau pe la 6 luni unul direct sport ca is si usoare si mai ieftine. Ce bine e sa fii printre ultimii din grup care fac copii ca odata cu experienta pe care ti-o impartasesc cellelelte mamici mai primesti si din cele necesare bebelusului.

Ramona,
29+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lavinia, ma bucur foarte mult pt tine/voi si pt tatal tau...in felul asta nu va pierde nici o zi din viata nepotelului sau si a fiicei sale in calitate de mama!!! Va doresc tot binele din lume!

Acum fug la baie, pupici la toate burticile!

Lumi 27+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Referitor la detergetul folosit ptr. hainutele bebelului, am vorbit cu alte mamici care au zis ca au folosit detergent normal, dar lichid, ptr. a nu exista riscul sa ramana granule ne clatite. Si eu sunt interesata de acest subiect.

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Simina, inca o zi de rabdare, trece Lavinia, ce l-o fi determinat pe tatal tau sa sune? Foarte frumos, vi se reintregeste familia. Sa ne povestesti Ramo, nici eu nu am de gand sa folosesc detergent special. Ii voispala hainutzele separat de ale noastre, poate cu un pic de dezinfectant si gata. Cred ca e doar reclama detergentul pentru bebei si in plus nu vreau sa fie sensibilicoasa. Fetelor, daca vrem sa trecem perioada asta impreuna, trebuie sa dam semne de viata, macar sa spunem "suntem ok, 2 in 1 sau 3 in 1", dupa caz. Nu ne lasati sa ne stresam aiurea. Nu toate avem nevoie de odiseea asta, unele au sprijin si informatii, altele ba, dar va fi frumos la final sa ne putem ajuta cu un gand pe care il intelege doar o femeie insarcinata, un sfat de la medic, orice. Asa ca la catalog, daca nu, scoatem bota. Lacramioara spunea ca pleaca undeva?Ramonika, revenit? 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Sincera sa fiu e foarte bine sa ai de la cine sa mai primesti sfaturi. Ideea ta cu caruciorul mi se pare ok. Si eu ma gandisem la ea, insa sotul meu s-a grabit si i-a luat el carut copilului. A mai mers impreuna cu un prieten, care si el va fi tatic in septembrie si au ales ei carucioare, in ideea ca vor iesi ei in parc cu bebeii la plimbare. Sotul meu a botezat caruciorul BMW, iar amicul nostru si l-a botezat Ferrari...iti dai seama ce minte de copii au...Eu oricum nu cred ca o sa il scot la plimbare pana spre primavara, pentru ca deja e frig si in noiembrie.Asta e principalul motiv pentru care am considerat ca nu ar fi necesar sa investim deocamdata si intr-un carut. Am mai spus ca am cumparat un cosulet port bebe, care mi se pare mult mai util deocamdata, si in transportul cu masina si in cazul in care vom merge in vizita sau mai stiu eu pe unde. Carutul, scoica probabil ca le vom folosi de pe la vreo 5-6 luni...

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Lumi, Andre va multumesc pentru incurajari si pentru faptul ca si voi va bucurati pentru mine. Bineinteles ca o sa va povestesc! Cat despre motivul pentru care s-a hotarat in sfarsit sa vorbeasca cu mine nu stiu care e acela, insa ma bucur enorm ca a decis sa o faca, pentru ca imi era tare greu sa vorbesc zilnic cu mama la telefon, sa o intreb ce face tata, ea sa imi spuna ca e langa ea, si el sa nu vrea sa imi vorbeasca...dar...sper ca totul sa revina la normal...bineinteles ca o sa va tin la curent!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

simina

rezista inca putin

25+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Lavinia, ma bucur pentru vestile bune primite de la tatal tau.

Nu cumpar carucior. Zic eu deocamdata. O sa cumpar cosuletul port-bebe, am doua marsupii si cam atat. Cand nici nu va asteptati o sa vrea bebelul sa mearga, ajutat sau nu si o sa tot stati pe langa caruciorul acela. Oricum, am in dotare masina si scoica, care ma vor ajuta la transportul copilului pana in parc.

O sa stati in concediu crestere copil pana la 2 ani sau aveti de gand sa va reluati activitatile mai devreme?

Viitoare mamica in culmea fericirii 23+ (21+) Petra Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Pai cum nu, Lavinia, problemele fiecareia intereseaza in perioada asta. Tocmai de asta spuneam sa scriem, cele care avem timp si chef, mai mult. Asa ne vom deschide mai mult. Cele care nu au, sa spuna doar ca sunt ok. Eu am ajuns la concluzia ca, dupa sanatate, prietenia conteaza cel mai mult in viata, e o constanta atat de importanta! Si sunt convinsa ca se vor lega si in odiseea asta prietenii. Va dati seama cat poate fi de frumos sa cunoastem oameni in fiecare colt din tara, din lume! sa nu mai spunem cat e de important sa putem fi sinceri intr-o lume atat de perfida! In cercul meu de prieteni intimi venim fiecare din alte orase, avem alte etnii, si intalnirile sunt nemaipomenite, pentru ca poti lua de la fiecare ceva bun, daca te duce mintea. Asa ca ... prestam la odisee 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Pe cand ma pregateam sa va raspund m-a sunat fratele meu de peste mari si tari....asa ca imi reiau ideea..
Am citit din urma ,dar sincer nu am retinut prea multe ,ca ati fost "harnicute" nevoie mare....dar tin sa le felicit pe fete Monis si Krelia pt rezultatele bune de la echo!!,sa creasca mari si sanatosi...
Monis,Andre am vazut ca nu sunt singura in dilema cu caruciorul...Apropo ,de chicco nici mie nu mi s-a parut f solid,in schimb am vazut ceva de la Hauck care parea mai k(chiar am primit confirmarea unui cuplu ,care isi cumparasera respectivul carucior si erau super incantati de el)..
Katy ai grija de tine!
Lumi ma bucur si eu sa te vad in zona

Mai voiam sa zic cate ceva ,dar nu mai stiu ce si cui asa ca va doresc tuturor (mentionate si nementionate) multisi o saptamana cat mai buna !!

P.S trebuie sa tin pasul cu voi ,ca altfel nu fac fata..

miany
28+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput