Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele mi-au iesit o parte din analize, arata bine ma putin la colesterol, 222, nu am avut niciodata probleme, care va pricepeti sa ma ajutati?

25+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

avalon, ce se aude despre reducerea concediului de crestere copil? eu vreau sa stau 2 ani acasa

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

23+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

avalon, ce se aude despre reducerea concediului de crestere copil? eu vreau sa stau 2 ani acasa

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

23+ David

strumfulet + poza strumfulet

Se aude ca vor sa-l reduca, pentru ca la nivel UE nu mai sunt altii cu cic asa lung ca Romania. Dar in rest nimic concret.

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna fetelor!

Lavinia, ma bucur de vestile bune legate de tatal tau. Pe parinti ii acceptam oricum asa cum ni-i da Cel de sus! dar e ideal sa ne si impacam cu ei.

Despre detergentul de copii eu am folosit cand s-a nascut finutul detergent de la sano pt copii. Fara balsam caci e destul de mirositor. La masina am program cu clatire suplimentara pe care oricum il folosesc. Detergentul nu e scump, caci se foloseste cantitate mica. Tot din asta am cumparat si acum pt bebelina mea. Inca nu am inceput marea spalare :)

Concediul micsorat si taierea din cei 85%...am auzit zvonuri si eu!!! Dar daca e sa intram in concediu suntem considerate prinse in sistem, nu ne vor afecta noile legi, mergem pe cele vechi, asa am inteles.

Eu m-am lipit de o raceala de la aerul cond de la munca, am muci zdraveni si lacrimez continuu aproape, ooofff!

25+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ramona C ,apropo de constipatie ,eu am avut unele probleme atunci cand am luat Fe si ma apuca groaza ca trebuie sa iau din nou..
Raluci b., stai linistita vizavi de colesterol ,dupa unele laboaratoare val.care o ai tu e absolut normala...

Legat de cic si perioada de acordare ,circula tot felul de zvonuri ,ca deh in toamna avem alegeri ....trebuie sa atragem cumva atentia..vom trai si vom vedea ce se va intampla efectiv..

miany
28+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

OLA Fetelor
Da ati produs ceva .....pgini in weekendul asta, nu gluma
V-ati sarbatorit prin scris ft frumos
La noi la Cta a fost ft cald, ft aglomerat, asa ca nu am mai insistat sa vad ceva din Serbarile MariiAm fost in schimb si am cumparat perdea pt bb cu imprimeuri colorate

Mergem sa mai citim din urma si revenim

la toate fetile

cea mai fericita cu 27+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

vad ca discutiile sunt aprinse despre carutzuri, landouri, cosulete
Ne-am uitat si noi pe net ceva, ca magazine pe aici sunt putine, si cu preturi normale si mai putine. la mothercare un costumas, adica body cu totul este 99-150 ron....
Dar inca nu m-am hotarat la patutz, eu pt ca sotul a ochit unul de la Chicco, are la noi la magazin, si pret mai bun chiar decat pe net 770 ron. ce ziceti, merita ata un patutz bun, are de toate si etaj intermediar si masuta de infasat, si tinand cont ca il tinem cativa ani....
Sa nu ma caut?????

cea mai fericita cu 27+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

buna fetele...va zic si eu la ora asta, cu burtica plina..de papa

Lumi, io cred ca ar fi bine sa arunce lumea cu bani in noi ..cu celelalte, sa se abtina

laura, la's ca ne facem noi mari sa vezi ce muschi fac copii nostri

Ava, la mine, ovu' a fost in ziua 16....so, cine stie....dar cum spuneam, au timp galustile sa creasca mari ..tin fata la curent cu vesti!

lavi, nu te mai scuza inutil..subiectul pe care il implica odiseea noastra are ca obiect bunele si relele din viata noastra, atat bebeii, cat si celelalte persoane din viata noastra! Parerea mea!..asa ca...Slava Slui ca i-a venti mintea la cap lu' tati al tau ..ma bucur tare mult pt tine!

RamonaC, am mai citit si eu subiecte legate de detergent...si am aflat ca se poate si cu detergent normal, cu conditia sa le mai tragi o clatire la final ..ref. la suplimente...eu iau fier..2 cp/zi ..asa ca, iti inchipui......

many, si pe mine m-a mirat tare...dar asa am citit pe site-ul lor...nush ce naiba or avea...si mi-e ca, daca ii zic lu' musiu sa dam o fuga pana in crangasi..si sa constat ca nu mai sunt, mi-e ca face ca trenu'n gara ...cred ca o solutie de a afla sigur e sa dam tilifon direct la ei
(ce fain, lemn antichizat, cred ca e supr dragut, patul )

Pirelia, eu as vrea 2 ani..acu'..sa vedem cum s-or mai misca apele in perioada asta la mine la serv....

miany, mersic ..mai am un hop...sapt. viitoare la eco la dr. mea..si apoi sper sa pot spune ca toate sunt ok.....si mie hauck mi se par mai solide, decat restul carucioarelor...

dienutze, am fost si eu vineri la mothercare...m-a fript de la intrare..pacatele mele...aia-s nesimtiti de-a dreptul cu preturile...adica, snobia la ea acasa.....daca la hainute as mai da ceva-ceva, macar cand nu va mai creste asa repede....dar la mobilier...zau ca-s dusi cu pluta

krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lumi mersic de incurajare,sunt foarte optimista de obicei,dar mai devin si melancolica adesea...imi trece repede ,nu ma lasa Stefi sa cad prea mult pe ganduri.
P.S. m-am mai gandit si trebuie sa ajung la Sinaia sa imi iau cd uri cu poze sau sa le incarc de pe calculatorul de acolo.In laptop (care e cu mine)nu prea am si aparatul foto a fost facut KO de Stefi.Sper sa reusesc in curand ...in ultimul timp am fost doar pe fuga in Sinaia si niciodata nu tin minte ce sa iau cu mine mai intai.Mai bag un ochi diseara si in laptop,ok?
Bebe nu sughite inca ,e mai mic decat al tau dar sigur o va face curand.

Andre trebuie sa mai vad o data ce fel de chicco iti place tie.Eu am avut unul tot un trio de care am fost foarte multumita.Ce vis ciudat ai mai avut si tu.

Miany wellcome back.

Laurairina ma bucur ca ne-ai scris,sper sa te razgandesti in privinta cititului din umbra.De Broscuta stii ceva?

Simina imi pare tare rau,e cumplit sa auzi blesteme din partea cuiva.Mai e un pic si vine mami,da?

Avalon multumesc de incurajare...trebuie sa fie asa.

Lavinia ma bucur pentru tine

RamonaC am admirat burta de 29 s
Eu hainele copilului le-am spalat mereu separat cu detergent obisnuit ,cu balsam,acum am vazut ca exista si la chicco balsam de rufe(pe site parca nu era dar eu am cumparat dintr-un magazin ce avea si produse chicco).La inceput le-am clatit inca o data ,apoi am renuntat.Am experimentat la un moment dat un detergent special de copii de la Amway dar nu curata nimic,ramaneau murdare hainele si acelasi lucru l-am auzit si de Dermalin.

Pirelia eu voi sta 2 ani in CIC.Vad ca a scris Avalon de niste zvonuri,ma rog sa ramana asa ,sa nu devina reale.

Monis ce e cu tine astazi de nu esti vorbareata?Doar greata e de vina?

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele cu biserica pt botez v-ati hotrat?

noi cred ca da, este in sect 6 Adormirea Maicii Domunului o biserica f frumoasa

25+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput