Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (170)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

Aoleeeeeeu, citesc despre intarcat si ma iau cu mainile de cap ce metode descriu fetele astea pe DC: dat cu otet sau cu albastru de metil pe sani, lasat copilu o saptamana la altcineva sau legat strans sanii sa nu se mai umple cu lapte

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

saracii copilasi

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Babytza cum se mai simte Valentina? Multa sanatate si sa-si revina cat mai repede. O fi luat ceva din Italia?
Sper ca ti-a trecut durerea de cap, chiar asa cu Quarelin e si de mine testat si la migrene urate de tot trece imediat.

claudinna m-am uitat si eu la poze dar cum danseaza el pe muzica m-a topit. Ce ritm are si ce da din funduletz, iti vine sa-l mananci .

Xor da, eu ii dau paine Annei, de fapt la cresa am aflat ca mananca coaja de paine f. bine si atunci am inceput sa-i dau si acasa. Si cand merg la plimbare si nu e inca ora mesei, iau paine cu mine pentru situatii de criza.

nausica felicitari pentru Ania. Mie mi se pare extraordinar sa prinda asa de repede dupa ce a vazut cum se face.

Am vazut ca multe dintre voi dati ciorbitza la bebei. E vorba de ciorba acra sau care e deosebirea pentru voi fata de supa? Nu dati cu rosii, dar aici nu se stie de ciorba si de aceea am invatat sa fac diferenta intre supa si ciorba. Si ciorbitza dati tot cu linguritza? As incerca si eu cu Anna, poate scapam de constipatie.

Cum asa, Moni deja trebuie sa nasca? Nu e prea deveme?

Nikolici ce bine ca si-a revenit Karinutza. Dar de unde a luat roseola, stii cumva?

angy multa sanatate Crinutzei!!!

Kllemi felicitari pentru ma-ma. Ce moment emotionant. A mai repetat dupa aceea?

cristineescu m-am ingrozit de ce-am citit de la tine ca fac alte mame pt. intarcat. Doamne cum sa chinui copilul in asa hal, adica sa-i iei cu astfel de metode poate placerea cea mai mare a lui, locul unde isi regaseste linistea.

noapte linistita tuturor

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

300, uite aici:

http://www.nastecumsimti.org/2009/08/07/saptamana-alaptarii-in-bucuresti/
intalnirea a fost azi.

daca vrei sa te implici scrie-i irinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

cristineescu intr-adevar metodele respective sunt barbare. Dupa parerea mea sa te dai cu albastru de metil, cu mustar, pelin reprezinta un abuz contra copilului!.

legat de problemutele voastre cu mancatul, ti-as aduce in discutie cazurile lui Robert de CD sau Carla de Anca care refuzau cu indarjire papica desi erau trecuti de mult pe formula.

eu in locul tau as mai avea rabdare, as incerca si alte variante cum ar fi sa ii dea mancare altcineva pentru o perioada.
in niciun caz nu as intarca acum cand copilul refuza mancarea, alaptatul fiind singurul mod in care mi-as putea hrani copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Asa...am citit iar la odisee si Moni se interneaza maine, dar e programata miercuri pe 19 la ceza asa cum stiam si eu de la ea . Nu-i nimik , noi facem galerie de azi

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Roxi multumim de vestile despe Moni. Multa sanatate printesei!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Eu si Cipri nu o sa renuntam la alaptat prea curand, mai ales ca avem un program fain si papa f bine si solide. Maine plecam pt cateva zile la munte.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

La multi ani leutul EDI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fi un baietel cuminte, voios si destept si sa o faci fericita pe mami !!!!!!!! Ca frumos esti deja Giuli sa iti traiasca puiul o mie de ani , sa fiti fericiti !!!!

La multi ani Mihnea !!!!! Sa fi sanatos si fericit !!!! Sa ai o zi minunata !!!!! Corrina sa iti traiasca minunea !!!!! Sa va bucurati de el o viata !!!!

Poze

Mergi la inceput

Alina distractie placuta la munte !!!!

La multe lunite David de Oana , David de pisik4ever , Anna de piersicuta !!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

LA MULTI ANI, COPII SCUMPI,MIHNEA SI EDI! SA CRESTETI MARI, VOINICI SI SANATOSI SI SA ADUCETI BUCURII PARINTILOR VOSTRI!

Multumesc pentru cuvintele frumoase pentru grasunelul meu!

Claudinna, tare dulce e Razvan! Si u...arati super.

Crinutza,multa sanatate!

Rox, sanatate si Valentinei! Poate a mancat ceva ce nu a priit.

Gabi, ne este dor de voi! nu ne am mai vazut de o luna juma.

Si, pt Monica...sa dea DD sa si tina copilul sanatos cat mai repede in brate!

Somn dulce

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

Mergi la inceput