Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (170)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ce se intampla? Moni nu avea dpn in sept? Oricum DD ajuta sa fie bine.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna seara

Vad ca deja s-a implinit un an de cand sa nascut primul bobocel, la noi pe forum...vreau si eu sa urez cu intarziere stiu dar,......copilul meu a ajuns la performanta de a dormi decat 20 de min. sau o ora toata ziua, deci va inchipuiti cum sunt ....in rest asteptam sa ne sparga dintzisorul cu nr. 5 ratonelule ai auzit putem sa iti dam din plin acum

aaaa..... acum pe seara cand sa plecam din parc, mergand pe jos(sustinuta bineinteles ) a luat o frunza dintr-un copacel nici nu am observat cand a bagat-o in gura (ea de obicei nu se ineaca cu nimic, tine ceva in gura mult timp, dupa care o scoate singura) e, ce sa vede-ti ca de data asta sa inecat....mam speriat de moarte.....dar vreau sa va zic, ca in momentul cand sa inecat a strigat MA-MA.....o fost mortala .... va da-ti seama eu nu ma m ai uitam la faptul ca sa inecat ,eu eram in culmea fericirii ca a zis ma-ma .....ce vre-ti o "mama depravata" ....important este ca sa terminat toata povestea in mai putin de un minut

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

MONI te sustin din plin....domne ce repede a trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

pana la urma cand naste moni si cun? m-am emotionat toata.

Miruna poti te rog sa mai dai odata link cu grupul de suport pt alaptare daca esti pe faza? ms.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Buna seara

Sa raspund si eu la cateva intrebari.

-painica papam asa..el tine coltul de paine intr-o manuta..si musca din el..eu cu lingurita de ciorbica...si o lingurita de ciorbica..o gura de painica..si tot asa...deci suntem mari domne'
In afara de painica...rontaim la greu peste zi- biscuitei de la nestle,hipp, covrigi, ne plac placintele
- lapte bem la cerere..de cel putin 4 ori pe zi..din care o data dimineata si o data seara la culcare..iar noaptea de cate ori cere..sunt nopti in care cerea si de 3 ori..si nopti mai nou in care se trezeste doar o data pentru laptic.
Tzitzi rules....si o sa-l alaptez atat cat o sa vrea Raducu.
In rest mancarica..la greu..are 2 mese gatite pe zi[adica de legume [ciorbita,ou, carnita]. Asta seara inainte de laptic am papat din nou gratar de pui..ii place la nebunie sa roada carnita dupa os..mancam toti la masa..iar el in scaunelul lui roade tacticos.

A venit si antemergatorul nostru..Radu e incantat de el..imi pare bine ca l-am luat.

Babytza imi pare rau pentru durerea de cap..Quarelin este foarte bun..trece imediat

Ramona ma bucur ca ti-ai facut timp sa mai scrii. Mi-era dor de post-urile tale.

Claudinna, Giuliana ma bucur ca ati petrecut pe cinste la petrecerea de mot.

Eu nu prea mai am timp sa intru...Radu vrea mereu sa mearga..vai de spatele meu...dar o sa ma straduiesc sa mai intru din cand in cand.

Monica Asteptam vestea cea buna. Nastere usoara.

Pup bobocimea

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

in primul rand: Moni tinem pumnii si suntem alaturi de tine!!
am inteles ca pe 19 vine Atomix! asteptam mesaj!!

Angelynna, imi pare rau ca e bolnavior Crinul, dar nu-ti fa griji cu papa, e important sa se hidrateze! oricum, din ce ai spus, nu se poate zice ca nu a mancat!

julix, multumim frumos! sa stii ca de ieri nu mai avem mot oficial si de azi...practic nu mai avem decat cateva fire ratacite...ramase in urma unei grele lupte date de toata familia cu Razvan...de Razvan cu masina de tuns....de toata familia cu masina de tuns...
am un baiat beculet!! care se cauta mereu de par!!

multe progrese face in fiecare zi, mai ales intelectuale, ca de mers, inca nu are curaj sa-si dea drumul singurel, ma ameteste in continuare
maine va scriu ce a mai invatat si ce a mai facut, ca acum sunt franta!!

nikolici, ma bucur ca sunteti bine si bine ati revenit acasa!!
poate o punem de o intalnire dupa 8 septembrie la munte, ce zici??

cand m-am apucat sa scriu mesajul asta, sigur aveam ceva sa raspund cuiva...dar zau ca nu-mi mai aduc aminte...aaaaaaaaaa
babytza, ti-ai recuperat adresa de mail?????????????
ca o patzii si eu
de ce mi-au spart casuta de mail???????
cum o recuperez???????

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Buna seara.

Eu am alta intrebare legata de intarcare: cu ce inlocuim tzitzi? cu lapte de vaca sau formula?

Cica daca ii dai forumula exista riscul sa refuze apoi laptele de vaca si produsele lactate.

Deci?

Eu ma tot gandesc la intarcare mai ales ca medicul ne-a zis ca din cauza asta nu vrea sa pape altceva. Poate nu e asa dar terbuie sa incerc si asta pentru ca nu mi se mai pare normal ca la aproape un an alimentatia lui sa se bazeze pe san.

Avem deja supliment de vitamina C pentru ca nu accepta deloc fructe si am inceput sa-i dau si Pikovit. Astept marea schimare: sa pape si copilu meu.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput

AAAA..... apropo ne-am luat si noi antemergator...super tare..nu ii mai da drumu din mana poate daca se apropie vre-un copil cu alta jucarie (de obicei mingiile ii plac)...l-am luat din REAL....este chiar misto

Maine o sa ajungem si noi la controlul de luna, sa vedem cum stam cu greutatea si inaltimea...sper ca bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Aoleeeeeeu, citesc despre intarcat si ma iau cu mainile de cap ce metode descriu fetele astea pe DC: dat cu otet sau cu albastru de metil pe sani, lasat copilu o saptamana la altcineva sau legat strans sanii sa nu se mai umple cu lapte

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La ultimul control Moni a aflat ca pe 19 va naste cu cezariana din cauza tensiunii. Acum nu stiu nimik sigur, dar nici nu am vazut sa fi scris la odisee ca naste maine. Daca au aflat fetele ceva, noi ii tinem pumnii oricum , sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa aflam maine cea mai frumoasa veste !!!!!!!!!!!!!!! si floricele pe campiiiiiiiii

De capatana am luat niste paracetamol si a trecut.
Tina a facut si niste febra , 37.7 , dar acum i-a scazut cu nurofen si e in pat doarme. O sa o verific la noapte, sper sa nu mai faca. Suspectez niste rosu in gat

Claudina anca o patise cu adresa, nu stiu daca si-a gasit-o intre timp

revin, am ramas in urma cu cititul, ma joc conquiztador cu sotul

Edit : Angelyna pupam fata sa ii treaca si ei raceala

Kllemi ce spaima SI felicitari pentru cele mai frumoase cuvinte din lume ...MAMA

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput