Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (170)
Raspunsuri - Pagina 4
AlexaM spune:
Ii dau paine din cand in cand. Ii place. I-am dat si paine cu gem ... asa bucatele mici. Tare i-a placut. (gem de cirese productie proprie) Ieri i-a facut tati (al lui) placinta de mere (tot productie proprie). I-a placut muuult
O sa-i fac Pentaxim cred. Voi vb cu dr cand vin la vaccinul de 1 an. Noi fecem Infarix... (daca il gasesc).
Lapte...nu stiu cat bea. Cateodata suge doar seara la culcare si in timpul noptii, altadata suge la 1-2 ore si peste zi si noaptea...cred ca e in functie de cat de mult vrea sa stea la mine in brate. Nu neaparat de pofta de laptic.
Nu am idee cat lapte suge (cantitativ).
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
dyanira spune:
Alexa din cate stiu eu Pentaxim si Infrarix sunt acelasi lucru dar ca sunt din alta schema.Ror e altceva sper sa nu gresesc.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Hello
Elly sa fii fericita alaturi de familia ta
Aly e un scump Sebi
Felicitari pentru progresele facute bobceilor Ania, Thea si Edi
Claudinna ma bucur ca a fost ok totul , ii sta asa de bine lui Razvan in costumul de marinar , tortul arata super . Gata am gasit DJ-ul pentru ziua lui fimea
Cu intarziere spun Babytza, Luminita si Nikolici(sper ca nu am uitat pe cineva), iertare va rog si boboceilor nostri
mi-s cam terminata…tot racita e pitica mea…a mancat doar 2 iaurturi azi, o budica si un bibe cu 180ml lapte …de la temperatura e putin apatica si mai ca nu doarme deloc, alternez cu panadol si nurofen...supozitoare cu paracetamol si mai nou sosetute cu otet... ce pot sa ii fac sa manance
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
angelynna82 spune:
Fetele haideti sa scoatem pentru mamica noastra Monica_Dicut, care maine va face cunostinta cu bebele ei sa fie totul bine
Crinul Meu
Poze
Crina
babytza spune:
Angelyna cum maine ??? Era programata peste 2 zile
Monica
Babytza si puiiValentina David
Poze
angelynna82 spune:
Babytza se innterneaza maine, am vazut pe forumul lor
Crinul Meu
Poze
Crina
andy.p spune:
Ne-am intors di noi acasa...a fost o zi lunga,am fost la pescuit si la prieteni,apoi plimbari cu ALexia si acum acasa.
Multumesc de raspunsuri legat de lapte...nu ma stresez atunci
Ange multa sanatate Crinutei
BAbytza multa sanatate Valentinei
Alexa,Dya,Ramo,Claudinna
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
angelynna82 spune:
Unele fete zic ca maine iar Monica spune de 19, oricum ar fi speram sa fie bine
Crinul Meu
Poze
Crina