MONTIGNAC (125) ...in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Haideti silfidelor la

Ce-i cu delasarea asta pe aici? Parca ne puneam pe treaba din septembrie .Ia haideti si ziceti ce mancati, cum slabiti...

Meniul de azi:
MD: wassa cu salata de vinete si rosii
P: falafel( fac in premiera asa ca nu stiu daca or sa fie si comestibile)
C: doua pere si un mar

Va pup si sa aveti o zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Puishoare, pune si tu metoda la falafel...eu azi fierb naut pt humus.

Am pui facut la cuptor cu roshii cherry galbene!!

Mergi la inceput

Acum am terminat de facut falafelul si e nemaipomenit . Imi place cel mai mult din tot ce am facut cu naut. Reteta e de pe net dar modificata :
- naut inmuiat peste noapte cu o lingurita de bicarbonat
- 2 cepe
- 6 catei de usturoi
- o bucatica mica de ghimbir
- sare, piper, un strop de zahar, chimen macinat
- patrunjel tocat cat de mult( eu am avut doar uscat dar cred ca e mai bun proaspat)
- un pic de chili, un pic de harissa( pasta de ardei iuti arabeasca)
- o lingurita de bicarbonat
Toate astea blenduite si apoi prajite intr-un pic de ulei. Ma bucur mai ales ca nu s-au sfaramat si au stat legate chiar si fara ou. Singurul "defect" e ca sunt un pic prea picante ca am pus si niste ardei iute uscat, de-asta nici nu l-am trecut la ingrediente.

Astept sa adoarma pitica si cobor la magazin sa cumpar un iaurt si fac un sos din iaurt, menta sare si piper care sper ca va compensa din iuteala chiftelutelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

REVIN

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Buna seara!

Falafelul ala suna demential...

Mergi la inceput

Melany, sa stii ca e super. Mai ales cu iaurt si menta e nemaipomenit. Am mancat asa de mult incat de cina abia am mancat doua fructe sa nu sar peste.

Noapte buna

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Eu deja m-am saturat de munca.

Am la micul dejun oua fierte, mozarella, rosii cherry, sunca slaba si 3 finn crisp.

Ieri m-am "sportuit" , am fost f multumita de mine.Sa vad daca imi iese si azi figura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

meniu ieri:
- cafea
- ciorba de legume si piept pui la gratar
- pepene rosu
- sala de sport
- ardei umplut cu un iaurt 0%

meniu azi
- cafea
- ciorba de vita
- pepene rosu
- sala de sport
- ceva pe baza de sunca

Ardeiul umplut nu era monti, dar era extrem de mic si stingher. Ultimul dintr-o oala mare si ocupa degeaba spatiul din frigider. Acum ocupa un loc insemnat la mine-n stomac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Mie mi-e pofta de snitele ,dar cum fug de ulei ,m-am gandit sa le fac la cuptor ,oare ar iesi ceva?
Cum nu e voie pesmetul normal,am cumparat integral ,cam scump dar nu se simte diferenta la gust
Pot da carnea doar prin pesmet si s-o pun pe gratar? Nu vreau sa dau nici prin ou sau faina (integrala)
De vreo saptamana nu mai dau jos din kg si ieri de suparare am bagat 2 bucati de negresa cu banane si regret enorm.In rest n-am mai gresit (zic eu) si am incercat sa tin corect

Vreau sa slabesc mai mult,am slabit doar 5 kg intr-o luna si am auzit pe cineva ca a dat 12 kg intr-o luna cu Monti!!!!!!
Voi cat ati dat intr-o luna?

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Ymca, mie mi se pare extrem de putin la masa ta,dar tu stii...

Alanya, snitele poti face cu faina de soia si atunci e ok.Daca bagi pesmet nu mai e Monti.Poti sa le faci si la cuptor cu faina de soia, pe hartie de copt.Ies bune.

De ce te grabesti? Ca sa le pui la loc pe urma? Ai luat cumva 12 kg intr-o luna? Asta trebuie sa fie in capul tau.
% kg intr-o luna mi se pare fantastic, eu nu am dat niciodata mai mult de 3.5 kg, cu Monti sau fara...deci ai grija!

Hei, ce faceti restul? Dormiti?

Mergi la inceput