MONTIGNAC (125) ...in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 7
puisorul spune:
Ymca, bine ai revenit din concediu. Important e ca nu te-ai ingrasat si ca ti-ai facut poftele pt un an de zile ![]()
Androix, zi-ne si noua sa invatam din greseli. Trebuie sa imi caut si eu cartea si sa o recitesc.
Acum am venit din parc cu pitica si ma bag la o portie de conopida si brocoli sotate in ulei de masline.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
Androix spune:
Ce sa-ti zic, ca ignor sistematic faza cu cafeaua. Nu pot sa beau decofeinizata si basta. Si o mai si beau pe stomacul gol. Asta ar fi o faza, apoi chiar si el spune pe undeva ca nu trebuie sa mananci cantitati industriale. Apoi cartoanele mele nu-s chiar cartoane, el zice ca sa nu mananci decat cartoane goale ori ale mele sunt musli. De branzeturi nu mai spun ca in faza I vorbeste mai mult de branza de vaci 0%, nu de cascaval si alte telemele 
La capitolul vesti bune intra pastele: cat mai subtiri, fierte al dente, si pe cat posibil mai mult reci consumate in salate ca asa au IG-ul cel mai mic. Si in faza II poti compensa abaterile, dar nici atunci nu ai voie sa te arunci in cine stie ce, gen cartofi prajiti, sau daca o faci portia trebuie sa fie infima. Dar cea mai tare chestie pe care am retinut-o este ca daca e s-o comiti s-o comiti la sfarsitul mesei, dupa ce ai mancat glucide cu indice cat mai mic. Atunci glicemia creste mai putin decat daca mananci glucida rea pe stomacul gol, si in plus se mai face si un fel de medie combinata. De-aici incolo e un pic mai matematic si mai complicat, dar tot nu ajungem la cantar si calcule.
Oricum daca ma vedea vreun cunoscator citind cartea eram de cascadorii rasului. Eu la pensiune linistita, de vis, cu iazuri de pescuit, piscina curte imeeeeeensa, loc de joaca pentru copii si cel mai nasol cu mancare ardeleneasca gatita ca la mama lor acasa
Eu cu cartea in mana, afundata in lectura la o masa in curte, asteptand pranzul evident inecat in grasime si cu cartofi pe post de granitura, sau taitei de casa cand nu sunt cartofi, in fata unei sticle aburite de coca cola
ce mai, daca ar fi fost cineva in preajma sa stie ce citesc si ce fac m-as fi facut miiiiiica de tot ![]()
Evident ca in seara asta nu a fost o salata de rosii ci vreo 2 piersici si o vafa
Dar sper sa nici nu mai bag nimic pana maine dimineata.
Vreau sa incerc si o strategie noua, sa mananc cina glucidica in loc de mic dejun.
Voi ce mai gatiti? Eu o sa prestez o ciorba de pui ca maine imi iau puii acasa si ei sunt ciorbari. La felul doi avem mancare de vinete. Am linte si as face ceva cu ea, dar nu stiu ce. Am facut data trecuta fiarta cu sare pur si simplu ca garnitura la o friptura de pui, a fost ok, dar parca era neterminata. Ce mai pot face cu lintea?
Ymca, ce sa-ti spun, esti un monument de ambitie si de perseverenta. Iti doresc sa ajungi la forma finala si sa te mentii si sa ajungi sa te bucuri de abaterile alea inteligente de care vorbeam eu din faza II. Oricum orice ar fi nu renunta la sport. 
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Andreea mama de Filip si Georgia
melany72 spune:
Buna seara,
Staaaatiiii nu inchideti cantarirea...vin si eu cu raportul ca am fost plecata la fica-mea la tara...vreau si eu in tabel, trecuta cu minus.Adica 69.4kg, cantarita sambata!!
Va pu, va citesc maine in urma de la servici, ca doar de aia ma platesc,nu?
Va pup si o saptamana minunata.
Eu tot gandesc ca azi e duminica daca am fost la tara.![]()
puisorul spune:
Haideti la cafea 
Androix, din fericire eu m-am obisnuit cu cafeaua decofeinizata asa ca de doi ani doar cu asta ma delectez. Si despre branzeturi ai dreptate dar nu pot renunta la ele. O sa incerc sa le mai reduc macar. Despre cartoane, poate mai bine le faci tu. Eu fac o data pe saptamana si imi ia cam doua ore cu tot cu copt. Reteta mea e: 2 cani tarate, o cana faina integrala, daca vrei seminte de in macinate ,seminte de canepa, germeni de grau, etc, o cana de apa si un plic de drojdie. Amestecate, intinse cu un pic de ulei si tai patrate, apoi coapte pe hartie de copt. Atentie insa sa nu le intinzi prea subtiri pt ca se inatresc si nu le mai poti manca. Sunt sigura ca sunt monti si le pot manca cu orice. Si in plus sunt mai ieftine decat cartoanele din magazin.
Melany, bravo ca o tii tot pe slabire 
Meniul de azi:
MD: wassa homemade cu magiun de prune si lapte degresat
P: mancarica de pui cu legume de ieri
c: mai vedem
O zi frumoasa si monti
Ani de
Stefana (23.01.2008)
melany72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puisorul Melany, bravo ca o tii tot pe slabire ![]() |
Merci, dar dupa o vara de stat era cazul, nu?
melany72 spune:
| citat din mesajul lui Androix |
Bine te-ai intors...mai ales asa de " citita"!!
Spor la treaba.
melany72 spune:
| citat din mesajul lui ymca melany, e cu 6 in fata? |
(I)este!!!!!!

Haideti la treaba fetelor!!
melany72 spune:
citat din mesajul lui Androix![]() La capitolul vesti bune intra pastele: cat mai subtiri, fierte al dente, si pe cat posibil mai mult reci consumate in salate ca asa au IG-ul cel mai mic. Si in faza II poti compensa abaterile, dar nici atunci nu ai voie sa te arunci in cine stie ce, gen cartofi prajiti, sau daca o faci portia trebuie sa fie infima. Dar cea mai tare chestie pe care am retinut-o este ca daca e s-o comiti s-o comiti la sfarsitul mesei, dupa ce ai mancat glucide cu indice cat mai mic. Atunci glicemia creste mai putin decat daca mananci glucida rea pe stomacul gol, si in plus se mai face si un fel de medie combinata. De-aici incolo e un pic mai matematic si mai complicat, dar tot nu ajungem la cantar si calcule. Oricum daca ma vedea vreun cunoscator citind cartea eram de cascadorii rasului. Eu la pensiune linistita, de vis, cu iazuri de pescuit, piscina curte imeeeeeensa, loc de joaca pentru copii si cel mai nasol cu mancare ardeleneasca gatita ca la mama lor acasa ce mai, daca ar fi fost cineva in preajma sa stie ce citesc si ce fac m-as fi facut miiiiiica de tot Evident ca in seara asta nu a fost o salata de rosii ci vreo 2 piersici si o vafa Vreau sa incerc si o strategie noua, sa mananc cina glucidica in loc de mic dejun. Voi ce mai gatiti? Eu o sa prestez o ciorba de pui ca maine imi iau puii acasa si ei sunt ciorbari. La felul doi avem mancare de vinete. Am linte si as face ceva cu ea, dar nu stiu ce. Am facut data trecuta fiarta cu sare pur si simplu ca garnitura la o friptura de pui, a fost ok, dar parca era neterminata. Ce mai pot face cu lintea? |
Sa stii ca si eu ma invatatsem cu aia decofe...dar daca tot imi da soacra din aia cu cofeina, am revenit la ale mele...
Eu am facut sufleu de dovlecei, fara pic de faina (dovlecel fiert, oua,smantana, branza grasa de vaci) si o salata ne-monti, gen beouf!
Azi mancarica de roshii cherry, am cumparat o gramada si mi-e sa nu se strice...cu carnitza, evident!
Eu lintea am mai pus-o in salata, cu rosii cubuletze, verdeata, branzica...
Ma bucur ca te-ai luminat cu unele chestii...
alayna spune:
Buna fetele,eu tin monti de 27 zile si am slabit doar 4 kg ,e normal????? Mi se pare putin ,nu stiu ce sa zic .Consum intre 1.200 si 1.500 calorii pe zi ,iar programul meu incepe de la 5 dimineata si vin acasa la 5 seara,dupa 12 ore ,am o viata ff activa
Ma impac cu lactatele,zilnic consum un iaurt sau un pic de branza ,daca consum sau nu lactate,slabesc in acelasi ritm
Zilnic mananc fructe pe stomacul gol (portocale,kiwi,mere) ,la pranz niste sunca slaba de pui,o supa ,o gustare (alune sau nuci crude) si seara obligat peste sau piept de pui la gratar cu legume etc
-wasa se poate manca cu friptura?sau branza ? nu mananc alt fel de paine,nici graham,nici neagra etc
-cand mi-e pofta de dulce,iau cate o patratica de cioco 81 % cacao...pentru mine e prea amara,o pot topi cu un pic de frisca lichida si un pic de fructoza?
sa fac ca o ...nutella sau crema de ciocolata? 
-cand mi-e pofta tare de dulce ce pot manca?in afara fructelor ..![]()
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love 
puisorul spune:
Sunt foarte happy pt ca am gasit si eu in Carrefour faina macinis integrala cu doar 2.09 RON. Ieri luasem de la plafar cu 4 RON
.
De cina execut ciuperci la gratar cu branza sarata.
Alayna, ai slabit foarte bine, nici nu cred ca e indicat un ritm mai rapid de slabire. Nu are rost sa calculezi caloriile pt ca monti nu are treaba cu ele. Important e sa faci combinatiile corecte, sa respecti cele 3 mese pe zi si eventual doua gustari.
Wassa se poate manca cu orice daca are peste 24% fibre. Si stiu ca in Germania gasesti, la noi nu este decat cu 21%. Sau poti sa o faci tu acasa dupa reteta din postul meu anterior.
Poti combina ciocolata cu frisca, dar cu fructoza trebuie sa o lasi mai moale daca vrei sa slabesti mai mult. O data pe saptamana poti face ceva dulce. Pt retete poti sa te inspiri de pe culinar.ro pt ca sunt foarte multe retete.
Ani de
Stefana (23.01.2008)