MONTIGNAC (125) ...in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ma mai tineti minte si pe mine?
Gata concediul, a fost de vis, mai ales ca nu am venit decat cu fix 300 de grame dar ce folos ca plecasem deja cu 4 kg in plus Io pot sa va raportez de azi ca nu ma dau dupa nimic, am fix 85 de kg si de maine sunt la monti fara discutii. Mai mult decat atat l-am convins si pe sotul meu. De parca era asa complicat sa manance ce-i dau eu ei, sigur putea sa ma mai fenteze pe la serviciu cu cate un pateu ceva, sau cartofi prajiti, dar e ascultator pana la proba contrarie.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amely74 spune:

vreau si eu de maine sa ma apuc de treaba....am mai tinut in urma cu ceva ani acest stil de viata si m-am simtiti tare bine...sper sa imi amintesc combinatiile si sa nu dau gres.
Kg s-au pus cam multe 81 kg la 1.58 e ffffff mult.....asa ca ma pun pe treaba
Ma bucur mult ca sunteti un grup asa da mare care va sustineti una pe alta .De maine incerc si eu sa va scriu cam ce mananc si daca e ok cum le combin.
In seara asta am baut doar suc de rosii si sper sa ramana doar atat.
De asemenea incerc sa beau multa apa 3l pe zi -mi se pare cam mult dar am fost odata la nutritionist si mi-a spus ca fara 3 l de apa pe zi sa nu ma gandesc ca voi slabi
Ok cam atat pt seara asta ...ma bucur ca v-am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata! si evident dupa lunga absenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mersi de cafea Alinam

Alayna, intr-adevar cica lactatele incetinesc procesul de slabire dar eu nu pot fara. In conditiile in care am renuntat la multe alimente, incerc pe cat posibil sa nu mananc nici mezeluri, lactatele raman de baza pt mine. Ciupercile le poti umple cu coditele lor taiate si calite cu ceapa, sare si piper. Te asteptam daca mai ai nelamuriri si cu meniul zilnic.

Amely, bine ai revenit printre montignace. Discutiile despre apa sunt destul de controversate asa ca nu stiu ce sa iti spun. Mi se pare mult 3 L de apa pe zi dar daca poti sa le bei, foarte bine.

Androix, te dadusem disparuta . Bine ai revenit si tu si te asteptam la sueta zilnic

Andanii, cum e sotul? mai bine?

Ymca, gata concediul? Hai la o poveste

Somleac, Ariel, AncaB, Latrishia, v-ati suparat pe noi sau pe monti ?

Eu dupa cum am zis de azi sunt din nou fidela lui Monti. Kilograme am vreo doua peste tabel asa ca ma abtin de la raportari pana ajung la 55kg din nou.

Meniul de azi:
MD: cascaval cu rosii
P: mancarica de pui cu legume( 3-4 cepe taiate mai mare, 2 piepti de pui bucatele, 3-4 gogosari felii, ciuperci cat de multe si 3-4 rosii taiate felii, toate sotate si condimentate )
C: inca nu stiu

Parca strugurii au Ig mare, nu? Din pacate am niste busuioaca de casa si de dimineata am dat iama intr-un ciorchine impreuna cu fiica-mea.

O zi frumoasa si monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Haideti fetelor, unde e mobilizarea de luni dimineata pe care o promiteam toate? Nu mai zic ca azi e abia 31 dar o sa incerc totusi sa nu sar calul desi mai am diverse lucruri nepermise gen paine sau cola. Am inceput cu un bol de cereale cu lapte degresat. La pranz am vinete cu carne tocata la cuptor sau mancare de vinete, cel mai probabil primele ca-s deja facute Si pe seara habar n-am, o salata de rosii ceva. Nu stiu cum o sa rezolv rontaiala de care nu pot sa scap, probabil prune.
In sfarsit acum in concediu am reusit sa termin faza I din cartea lui monty, o lectura tare chinuita avand in vedere faptul ca trebuia sa stau si cu ochii pe kinderi. Ideea este ca mi-am amintit niste chestii si am vazut pe unde gresesc constant chiar si atunci cand cred ca sunt conforma. Ca sa nu mai zic ce descoperire fantastica e pentru mine ce am apucat sa citeszc din Faza II pe care n-o mai citisem. Am invatat cum sa trisez inteligent desi ar fi de preferat sa tin totusi o Faza I curata si fara abateri ca sa aiba un efect, mai ales ca variatiile de dieta si greutate fac ca organismul sa nu mai reactioneze atat de repede si de bine.
Mi-am propus si sport in fiecare zi cate ceva. Nu stiu cum sa ma motivez si sa fiu constanta. Marele meu defect: fac sport doua saptamani si pe urma ma opresc pur si simplu

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Va salut calduros si eu, dragele mele!
Cam lung concediu, dar minunat, m am plimbat, am dormit de am rupt...si gata, de azi din nou la munca. Destul de ofilita ce i drept, pe asa o vreme, ma ia somnu de la lumina asta artificiala si parca as mai baga o cafa.
Despre kg mele, ce sa va spun, nu m am ingrasat si nici n am slabit, si am mancat destul de combinat adik si monti si nemonti. Eu una nu mai sunt asa sigura ca vreau sa mai slabesc, se pare ca corpului meu ii convine greutatea actuala, insa imi doresc sa fac fitness, sa mi remodelez corpul si sa l tonific.De slabit nu mi mai bat capul, slabesc bine, nu, iara bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

buna dimineata si de la mine!

despre mine numai de bine. m-am intors din vacanta miercuri seara si m-am cantarit ieri seara: n-am luat, n-am dat. DAR: nu am fost monti deloc in vacanta, am mancat tone de orez, asociat in mare parte cu legume, dar si cu carne, iar daca ajunge cineva pe unde am fost eu si mai gaseste un cartof pe acolo, e mare lucru. am mancat toti cartofii din zona si cred ca si pe mama cartofului, deci slabe sperante pentru locuitorii din zona sa mai gaseasca ceva. dar m-am intors miercuri si-am aterizat direct la baie si am cam bolit, deci de-aia nu s-a pus nimic pe mine. deci nu merit niciun mesaj de incurajare pentru ca n-am fost in stare sa rezist. doar partea cu fructele am respectat-o si nu le-am mancat decat regulamentar. si n-am mancat dulciuri pentru ca nu mi-au placut.

androix, bine-ai revenit si mult succes tie si sotului! mi-aduc aminte ca mi-ai scris ceva frumos si de bine inainte de plecare si-ti multumesc. am ajuns la greutate OK dar mai vreau mai jos si vreau sa modelez ce a ramas, asa ca lupt in continuare pe aici.

puisorul, sa ma laud: am intrerupt alaptarea! simplu, rapid, fara plansete si fara dureri, fara medicamente, etc. sunt asa de mandra de mine ca am reusit atat de frumos! am suferit putin, si dupa 2-3 zile parca as fi alaptat din nou, dar acum ma simt foarte bine. 50kg de vinete intr-o zi?? nu stiu cum ai rezistat!

andanii, ii urez multa sanatate sotului tau si tie iti doresc sa te linistesti si sa nu mai ai parte de probleme!

melany, e cu 6 in fata?

alinam, de multa vreme tot uit sa te intreb: mama ta a mai facut ceva cu monti?

alayna, eu pun branza normala pe ciuperci; in ceea ce priveste lactatele intr-adevar depinde si de organism; monti da voi la destul lucruri: iaurt, branza de vaci, smantana, etc. eu de exemplu, tolerez destul de greu anumite lactate si nu fac abuz de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Andronix, dupa o luna de fitness o sa ti vina motivatia. Corpul se schimba forte misto. Eu una desi n am dat jos decat un kg la cantar, toata lumea imi spune ca am slabit foarte vizibil...de unde atata, de fapt am devenit"mai indesata" vb lu' mama, nu mi se mai revarsa suncile in toate partile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

pana am postat eu mesajul voi ati mai scris asa ca eu par cam rupta de context.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ymca mama e de a mea, adica incepe multe si nu termina mai nik, a tinut corect zice ea 2 saptamani, a slabit parca 2 kg si s-a descurajat ca e prea putin , daca nu ma insel a tinut si a treia saptamana si nu a mai dat jos nimik.

Mergi la inceput