MONTIGNAC (125) ...in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 5
GETY spune:
Eu incerc sa fiu cuminte tot timpul, nu neaparat de luni. Dar n-am mai vazut tabelul de la inceput....
Am schimbat si eu prefixul, luni aveam 69,5 kg, sper sa ajung si la 65, cum mi-am propus. Numai ca nu fac prea multa miscare, decat ce robotesc prin casa...
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
puisorul spune:
Ce ma bucur ca incepem sa ne strangem din nou sub umbrela monti
.
De luni ma inscriu si eu la cumintenie si nu mai accept nici o scuza
.
Azi am facut niste clatitute cu mere pt pitica si am papat si eu una, dar sunt monti. De pranz cred ca voi avea gratar de pui cu salata de varza.
O zi frumoasa si monti 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
andanii spune:
sincer , nu stiu ce-am facut cu tabelul (la ce perioada am avut habar nu am )... o sa=l repun , numai sa nmobilizam , ca asa nu-mi vine cheful ![]()
![]()
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
maya_m spune:
Ce mai faceti fetelor
si cum m-am asteptat am dat-o in bara cu tort si prajituri si chiftele si alte aperitive care numa'de dieta nu-s..ce sa facem ispita-i mare vointa mica.. astazi am fost ceva mai cuminte, nu in totalitate dar de maine sigur o iau inapoi pe calea cea buna.. sa stiti ca-i valabila chestia aia cu frigiderul[ cand tii dieta sa ai doar alimente permise in el]
maya_m spune:
ANDANII am uitat sa-ti spun ca ma lasa ambitia
doar o sa-ti fie mila de mine si o sa ma treci in tabel nu-i asa

melany72 spune:
Buna dimineata!
Nu am nici o scuza pt lipsa decat ca am inceput un proiect la servici si sunt cam ocupata.Dar, dieta merge bine, am facut si sport,ultima sedinta mergand cam prost, dar azi sunt libera (uitati imi beau cafeaua cu lapte si indulcitor pe aici),mi-am pus musli la inmuiat in iaurt si pe la 11 ma bag la sport.Am si niste plati de facut asa ca o sa fug pe urma la banca.Azi fac o fripturica de vacutza ca nu am mai mancat de mult.
Sambata vin si eu cu o cifra, sper din nou cu 6 in fata.
O zi buna tuturor.
andanii spune:
buna dimineata fetelor 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
puisorul spune:
Am intrat doar sa va salut
pt ca de monti serios doar de luni poate fi vorba.
Sunt foarte obosita pt ca azi am copt cu maica-mea 50 de kg de vinete
pe care le-am mai si calit si borcanit si dunstuit. Dar la iarna o sa avem niste vinete supergustoase
.
Cand am timp va pun o reteta de prajitura cu prune si cu blat cu nuca si cacao. E delicioasa si mai ales monti
.
Va pup pe toate si de luni la treaba 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
alayna spune:
Buna fetele,ma primiti si pe mine in clubul vostru Monti ? 
Am o intrebare,voi consumati lactate?Am auzit ca unii sunt pro ,unii contra ,eu cred ca depinde de organism
Pe maine am in plan niste ciuperci umplute la cuptor,imi dati va rog cateva idei ,ce umpltura pot folosi ? Si pot pune deasupra un pic de mozarella light sau un cascaval scazut in grasimi?Sau sa evit branzeturile etc
Mersi 
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love