MONTIGNAC (125) ...in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 19
puisorul spune:
Andanii, prima conditie sa castigi un concurs e sa participi. Asa ca incet vor progresa si oricum e importanta competitia.
Meniu azi:
MD: o felie de sunca,2 de cascaval si o rosie
P: orez cu ciuperci
C: brocoli sotat cu ulei de masline si usturoi
Sa aveti o zi frumoasa si monti 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
alayna spune:
Buna fetele,eu ma chinui cu perioada de stagnare,e pe capul meu de vreo 3 saptamani deja si simt ca nu mai am rabdare

Sunt in dubii cu urmatoarele :
-avem voie paine de secara?
-dar masline ?
-arpacas ?
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love 
puisorul spune:
Alayna, mai scrie-ne ce mananci sa vedem daca gresesti undeva cu combinatiile. Ai incercat sa faci ceva miscare?
- paine de secara e voie dar doar cu glucide( gem cu fructoza, branza de vaci degresata, etc)
- maslinele sunt permise
- arpacasul stiu ca nu
Maya, sa stii sa si eu m-am gandit zilele astea daca se poate face gem de prune fara nici un indulcitor de genul magiunului de Topoloveni. O sa studiez problema.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
puisorul spune:
Revin cu reteta de magiun de prune(la noi i se zice silvois) http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/23542/Magiun-de-prune-asa-cum-il-fac-eu/.
Vreau sa fac si eu weekendul care vine.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
melany72 spune:
Andanii, felicitari!!
Eu zic ca face bine si o finala.
Fetele, m-am cantarit sambata totusi.Am ajuns la 69 fix!!!
Se continua saptamanile de munca pe branci la servici, dar ne gandim si la revelion deja...
Va pup pe toate.
Ele spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melany72 Andanii, felicitari!! Eu zic ca face bine si o finala. Fetele, m-am cantarit sambata totusi.Am ajuns la 69 fix!!! ![]() Se continua saptamanile de munca pe branci la servici, dar ne gandim si la revelion deja... ![]() Va pup pe toate. |
Melany felicitari!!!

Si bravo pt perseverenta si ambitie.

Margelute
Elena & Denisa
NOI
maya_m spune:
PUISORULE ma gandesc ca otetul ala schimba total gustul silvoitei.... n-am mai auzit in viata mea de dulceata cu otet
dar incearca si vezi ce iese..mi-e dor de aroma silvoitei caci n-am mai mancat de vreo 10 ani [cel putin]dar parca nu m-as incumeta..
puisorul spune:
Buna dimineata
Melany, felicitari pt asa cantar prietenos. Eu incep sa ma deprim pt ca de doua saptamani tin aproape perfect si nu am dat nimic jos 
Maya, nu cred ca se simte otetul mai ales ca e asa putin. Am pus-o pe mama sa caute prune dar se pare ca cele bistrite s-au cam terminat.
Inca nu am papat nimic ca astept sa adorm pitica si sa fac o ora de tae bo. Revin mai tarziu si cu meniul.
Ymca, Andanii, Alinam, Adinag, unde sunteti? Haideti ca ne e dor de voi 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
melany72 spune:
Ele, merci.Nu ma opresc pana la 65.Nu mai e mult.Am target time 31 decembrie, dar cine stie ce mai e pana atunci...
Pushoare, nu face sport cu burta goala, mai ales cardio.Glicogenul din muschi s-a dus peste noapte si le trebuie energie ca sa functioneze si sa creasca.
Mananca de dimineata oaresce si asteapta 1-11/2 ore si treci la sport.
valentinag spune:
Buna fetele!
Am revenit,sa curga laudele va rog,am un kil in minus
N-am mancat nici baclavale,nici rahat,nici nimic!Dimineata mancam pepene galben,rosu,struguri,smochine,am mancat si 2 fursecuri tavalite prin alune si o felie de pandispan,in 2 dimineti!por'ma mai mancam seara,frigarui de pui cu orez fiert,salata de varza rosie si salata verde,am mancat si 2 porumbi fierti si am incercat si un sandwich cu peste,da am luat doar 2 guri ca nu mi-a placut!
Apa la greu,plus o bere,ca mergea cu alea 3 guri de lipie cu sos de iaurt pe care le-am mancat odata,buna raaaau!
Meniul de ieri:
2 mere si o banana
ciorba de pui
nuci verzi
(m-am patat ca naiba pe mani,da tot am mancat)
o portie de musaka,da mai mult carnea am mancat-o si 2 feiute de cartofi din ea cu salata de ardei copti
Azi:
2 covrigi
piept de pui la cuptor cu salata de rosii
diseara nu stiu,sa vad ce am chef sa fac
Puiule,eu,supa de rosii o fac asa:pun la fiert intr-o oala,ceapa,ardei,dovlecel morcov si rosii taiate,pana aproape umplu oala,completez cu apa si las la fiert!~Cand sunt fierte toate legumele,scurg zeapa in alta oala,pasez legumele,sa iasa toata carnea,pana raman cojile decat,apoi o pun din nou la fiert,pun taitei,am cumparat unii de la baneasa,integrali,si cand sunt fierti,adaug un pic de delikat si verdeata!La fel fac si cu galuste sau taitei normali,pentru sot.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea