MONTIGNAC (125) ...in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Vali, distractie frumoasa la Istambul. Vreau si eu reteta de la supa de rosii pentru ca nu am facut niciodata.

Andanii, vacanta frumoasa la Reghin. Mergeti la bunici?

Dinubebe, super e meniul tau. In scurt timp vei vedea rezultate asa ca nu te lasa necajita de "binevoitori". Naut vei gasi la supermarket sau la plafar. Ca si gustare poti incerca alune, caju, migdale, nuci, numai sa nu fie prajite si sarate si cam cate 50 de gr.
Si da, poti combina carnea cu mazare. De fapt poti combina carne si grasimi cu orice aliment cu IG sub 35.

Melany, spor la treaba daca azi te-ai decretat harnicuta

Si acum vestea cea mare, sa sune tobele ....m-am apucat de tae-bo. Azi am facut 50 de minute si m-au tinut balamalele, sa vedem maine cum o fi.

Va las ca plec la cumparaturi. Bate vantul prin frigider si tre sa fac aprovizionarea pt weekend.

O zi frumoasa si monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Am uitat de meniul de azi:

MD: covrig integral cu rosii
P: fructe de mare cu usturoi si ghimbir
c: conopida trasa la tigaie cu usturoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Valentina la Istambul, Andanii la Reghin, frumos, va plimbati .

Dinubebe naut gasesti sigur la Kaufland, ba mai mult gasesti si gata fiert in cutii, eu din ala iau ca sunt puturoasa si nu mai stau sa il fierb, cutiile se gasesc langa cutiile de fasole boabe fiarta si sunt de la firma maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

aaaa nu la bunici, are copilu concurs de dans ... da nu ne facem iluzi prea mari, e la inceput cu partenera, e primul lor concurs impreuna , emotii mari , vedem cum va fi .... facem si noi prezenta pe-acolo
concursul e duminica dimineata , deci maine 7 ore pe drum, dormim , concurs, drum inapoi 7 ore .... distractie ce mai

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Buna fetelor iar sunt pe graba la tastat ca-mi fierbe ketchupul..la naiba saptamana asta am avut un meniu total dat peste cap din cauza ca nu reusesc sa-mi adaptez orele de masa cu programul de gradi copilului..iar la naiba..nici nu vreau sa ma cantaresc maine dimi ca mi-e frica sa nu arate mai mult decat saptamana trecuta..meniu azi a fost 90la suta monti dimi wasssa cu iaut la amiazi ciorba de conopida suuuper gustoasa iar acum trebuia sa fiu mancat deja dar nu am timp

DINUBEBE eu in mai am inceput cu monti si pana acum am tinut-o cu muuuuulte salate de cruditati si mancaruri de legume caci nu prea sunt prietena cu carnea...mai vb noi tre sa fug acum ..la naiba

Mergi la inceput

Buna fetelece va spuneam eu ieri-haosul pe care l-am trait saptamana asta si-a spus cuvantul n-am dat jos absolut nici un gramtot la 88 sunt...asa ca din proprie experienta [din pacate]pot spune ca orele fixe de masa si un aport hidric adecvat[cel putin 2l apa pe zi]au o contributie importanta in dieta ..asta e merg mai departe

Mergi la inceput

Maya, nu fi suparata . Vei slabi in continuare sunt sigura.

Andanii, cum a fost la Reghin?

Meniu azi:
MD: wassa cu magiun de prune si iaurt
P: peste prajit cu legume mexicane
C: un pic de feta cu ardei gras, un mar

Mergi la inceput

Am intrat doar sa va salut si sa va invit la o decofeinizata.

Meniul de azi:
MD: doua ochiuri, doua feliute de cascaval, o felie de sunca si rosii(cam mult dar eram lesinata de foame dupa o ora de tae bo)
P: piept de pui la gratar cu ciuperci
C: inca nu stiu

Sa aveti o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am ajuns acasa .... obositi dupa atatea ore de mers da fericiti ca au dansat copii de data asta finala finalizandu-se cu un loc 8 ... nu e podium , da incet incet ajungem si acolo ... speram .... speranta moare ultima nu ???
au primit medalii si diplome, la inceput dezamagiti ca numai locul 8 da pana la urma fericiti ca totusi a fost finala si s-au ales cu ceva .... primul lor concurs impreuna .... sunt doar de cateva luni impreuna
merg la nani si mai vorbim dimi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Buna dimineata feteleazi sunt ceva mai optimista si cu chef de monti..sper sa ma tina pana la sfarsitul zilei..incepul e promitator o bucatica cascaval plus una bucata carnat la amiazi va fi ciorba conopida[din nou] deseara mai mult ca sigur un bol mare cu prune

by the way cum as putea face un gem de prune fara sa folosesc zahar dar nici fructoza..daca mi-ati da careva o idee ar fi minunat

Mergi la inceput