MONTIGNAC (125) ...in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Fetelor, va multumesc pentru sustinere, incepeam sa imi pierd speranta ca as mai putea pierde ceva kilograme. Eu m-am ghidat dupa cartea de la revista Felicia si am incercat sa utilizez retete care sa fie si comestibile (e greu sa pui o gurmanda sa rontaie doar frunze de dud, caci obiceiurile proaste greu se uita), dar in acelasi timp sa folosesc si alimente care se pot gasi pe la noi. Chiar si in hipermarket, nu gasesti chiar de toate si unde mai pui ca pretul nu e chiar de neglijat uneori.
Andanii, am vazut pe aici ca wasa sunt buni cu peste 21% fibre, eu nu am gasit decat cu 16. Nu zici ca ar trebui sa renunt la ei ?
Maya_M, in cat timp ai slabit ? Imi poti spune si mie cateva din retetele pe care le-ai folosit - eventual intr-un mesaj privat, sa nu deranjam discutia colectiva ?
Si, da, chirurgia e o masura extrema, asa sustinea si sotul meu, care m-a asigurat ca am suficienta vointa cat sa ma tin de un regim de slabit. Acum cativa ani m-am lasat de fumat instantaneu, intr-o clipa am devenit o nefumatoare, fara sa le mai caut sau sa le reiau ulterior, si de atunci sotul meu ma lauda intruna ca sunt o luptatoare. Ce sa fac, insa, daca uneori rezultatele nu ma prea incurajeaza? In plus, daca m-ai vedea cu cata placere mananc ai intelege cum s-au adunat atatea kilograme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

slaba activitate dom'le ... slaba de tot

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata la amiaza

Dinubebe, bine ai venit si sper sa ramai alaturi de noi. Sunt de acord cu tot ce a zis Andanii. Wassa poti manca la un mic dejun glucidic sau daca vrei poti sa faci singura acasa si atunci se poate manca cu orice. Daca nu ai incercat pana acum nautul, il recomand cu placere. Tine de foame si e delicios. Poate te mai inspiri din meniurile noastre. Si pe culinar.ro gasesti multe retete de mancaruri montigniac. Sa stii ca si eu sunt gurmanda si de aceea monti e singura dieta pe care o pot tine.

Andanii, chiar asa, slaba activiate

Meniu azi:
MD: wassa cu magiun de prune si un pahar mic de kefir.
P: salata de naut cu rosii si masline
C: cred ca la restaurant( e ziua sotiorului meu drag si iubit) unde sper sa gasesc ceva monti si delicios

O zi frumoasa si monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Buna dimineata la amiaza

Dinubebe, bine ai venit si sper sa ramai alaturi de noi. Sunt de acord cu tot ce a zis Andanii. Wassa poti manca la un mic dejun glucidic sau daca vrei poti sa faci singura acasa si atunci se poate manca cu orice. Daca nu ai incercat pana acum nautul, il recomand cu placere. Tine de foame si e delicios. Poate te mai inspiri din meniurile noastre. Si pe culinar.ro gasesti multe retete de mancaruri montigniac. Sa stii ca si eu sunt gurmanda si de aceea monti e singura dieta pe care o pot tine.

Meniu azi:
C: cred ca la restaurant( e ziua sotiorului meu drag si iubit) unde sper sa gasesc ceva monti si delicios

O zi frumoasa si monti

La multi ani sotiorului tau , distractie placuta
o sa gasesti monti sigur la restaurant

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Buna dimineata la amiaza

Meniu azi:

O zi frumoasa si monti

La multi ani!
Sa-ti traiasca, sa fie sanatos..

Fetelor, dupa 3 saptamani nebune la servici sunt si eu maine libera.
AM in cap sa-mi fac niste clatite din faina de migdale, nu stiu daca vi se potrivesc si voua...

Si evident smotru in casa.

Saptamana asta, azi e prima zi de pauza de sport.
In resta am facut o ora in fiecare zi pt ca a trebuit sa fug sa iau copilul de la gradi, sotul fiind pana la 18 la servici.

Yuppy, maine e vineri!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Bine ai venit dinubebe~
Puiule LMA pentru sot!
Ieri am mancat asa:
iaurt degresat si un covrig
o cutie de ton cu salata de castraveti
2 piersici si o para
2 guri de budinca de macaroane cu branza
un ou copt cu salata de rosii si ceapa
Azi asa:
2 piersici
supa de rosii cu taitei integrali
3 felii de muschi cu 2 castraveciori
profiterol
Maine dim plec la Istanbul, sa aud vesti bune cand vin,spor la slabit tuturor!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

neata fete cucuiete

maine plec la reghin cu copilu

acuma papa finn crisp cu ceai
pentru pranz am conopida cu carne de pui macinata la cuptor ... un fel de gratinata

cred ca si de la struguri stagnez ... da nu ma pot abtine seara las ca vin acusa citricele .... pomelo si clementinele si-atunci o sa miste si cantarul ... sper

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna fetelor,

eu sunt in viteza ca sunt libera si "ocupata"cu de ale casei.

Vali, distractie placuta!!

Andanii, succes la Reghin si in toate.

Fug la treaba ca nu e rost de pierdut timpul.

Mergi la inceput

Bine v-am regasit,

Multumesc de primire si La multi ani sotului tau, Puisorule. Naut nu am gatit niciodata, nici nu il gasesti prea des prin Piatra-Neamt. Am impresia ca l-am vazut prin Kaufland, am sa dau o raita, dar oricum trebuie sa caut retete ca nu am habar sa-l prepar.
Raportez pe azi dimineata: 110,00 kg.
Meniul de ieri:
un mar la ora 8,30
MD (h 9,30): 400 g iaurt 0% Milli Life light + fulgi de secara
P (h 13.00): supa de carne curcan cu varza, dovlecel, pastarnac, telina, rosii, ardei si ceapa
C (h 18.00): salata de piept pui (cu piept de pui gratar, rosii, gogosari, ceapa, morcov ras, telemea rasa, ulei masline si otet)
ora 20.30: un mar

Treaba e ca ieri mi-era foame intruna, nu prea pot explica de ce si cu greu m-am abtinut sa nu rontai cate ceva.
Azi mi-a spus cineva ca imi aduce o reteta de 6 ceaiuri de slabit, cica din revista Practic, ma gandesc daca nu ar fi bine sa le folosesc in paralel cu dieta.
Voi cata apa consumati zilnic ? Eu nu prea beau apa in general, de aceea cand am citit aici despre fete care beau 3 l m-am ingrozit.
Chiar daca am dat numai 1,8 kg pana acum, incep sa ma cuprinda mai bine pantalonii, si parca si bluzele se aseaza mai bine. Singurul semn descurajator e zambetul ironic al unei amice cu care ma intalnesc zilnic la scoala cand duc fetita si ma intreaba "cum mai merge cu dieta?" dupa care ma masoara neincrezator din cap pana in picioare. Ei, dar, lasa, ca ma fac eu...mica. :)
La extrema cealalta, un nene cam "etilizat" m-a oprit acum cateva zile sa ma intrebe daca mi-a mai spus cineva ca sunt frumoasa. M-am umflat toata in pene, inclusiv acasa, la sotul meu. Acu', cat sa fi fost de beat omul, sa nu fi vazut bine ?

Meniul pe azi:
la 9.00 am baut cateva grame de cafea (am fost la cineva care a transmis de ieri prin sotul meu ca ma asteapta la cafea, asa ca mi-a fost rusine azi sa o refuz). I-am spus ca nu mai beau cafea, dar am zis ca iau putin, mi s-ar fi parut aiurea sa nu beau deloc. Mi-a pus o cescuta de-aia mica, cred ca avea vreo 50 ml, iar eu am baut cam o treime din ea.
La micul dejun, luat la 10,30 - mai intarziat, caci fusesem in vizita, am avut un pahar de 300 ml iaurt 0,1% Covalact (nu mai avea Milli) si 3-4 linguri de fulgi de secara Sanovita.
La pranz fac la cuptor ceva pui (am dezghetat niste pulpe, de pe care o sa scot pielita si osul), probabil cu mazare fiarta cu sare.
E ok pui cu mazare?
Dar castraveti murati ? (la noi in Moldova se mureaza in saramura, fara nici un pic de zahar sau miere).
Va las acum si va doresc "sa slabiti bine".

Mergi la inceput

Revin cu un update:
Dupa ce am fost la WC, m-am cantarit din nou. Aveam 109,2. Si sa mai zic ca nu ma iubeste cantarul meu. ASta in caz ca nu fi cu ceva defectiuni...

Va las, ca ma duc dupa fetita la scoala.

Loredana

Mergi la inceput