MONTIGNAC (125) ...in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Valentinaaaaaaaaa,felicitariiiiiiiiii !!! Sa vii din vacanta cu 1 kil minus ... wow .Eu daca eram in locul tau cedam puternic unei baclavale sau a unui dönner.Eu ma abtin pana la o limita ,dar cand sunt in vacanta,eu gresesc,le calc stramb tare si nu-mi pare rau ,asta e

Puisorule,eu stagnez mult prea mult,am 3 saptmani si nu stiu daca e normal.De fapt azi am vazut ca am cu 400 gr mai putin decat in ultimele saptamani.Sa fie un pas bun si sa ies din aceasta perioada de platou?
Ia sa mai scriu ce am mancat,ca sigur fac greseli

Ieri :

-dejun - 1 mar
-pranz - 60 gr branza capra + 2 fire cepe verzi + 1/2 chifla integrala
-cina - piept de pui la gratar + multe legume (de toate felurile) fierte apoi am adaugat soia sos
-desert -cateva patratele cioco 81 % cacao

Azi :

-dejun -1 kiwi + 1 mar
-peste vreo 2 ore : scrambled eggs (nu stiu in romana cum sa-i zic ) + 1/2 chifla graham
-gustare - 1 pumn nuci
-pranz -castraveti,ceapa verde,branza capra,crema de branza 0,2%
-gustare - 1 mar
-cina - salata si mai vad eu ce

Miscare fac zilnic si nu glumesc

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alayna, meniul tau e aproape perfect. Chifla aia graham nu merge cu omleta, atat. Poate ar trebui sa mananci mai consistent la micul dejun si mai putin la cina. E doar o idee

Vali, cred ca esti unicat sa mergi la turci si sa slabesti . Mersi de reteta,neaparat o incerc dar fara morcovi.

Melany, oricum nu a vrut pitica sa doarma decat la amiaza asa ca am luat micul dejun inainte de sport.

Meniu azi:
MD: musli cu kefir si 2 felii mici de wassa cu branza topita home made
P: ciorba de perisoare
C: tocanita de inimi si pipote cu rosii

Noapte buna

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata si fara cofeina pentru toata lumea!

Puisorule ia zi tu ce reteta de branza topita ai facut? aia din branza proaspata>?

Mergi la inceput

Mersi Alina de cafea . Acum o savurez si eu.

Reteta e asta:
BRANZA TOPITA

1 kg. branza de vaci scursa bine
2 galbenusuri
2 lingurite bicarbonat de sodiu
1 praf de sare
1 pachet de unt (200 g.)
Se amesteca ingredientele.
Se lasa 2-3 ore la odihna.
Se fierbe amestecul la baie de abur cca. 10-15 min.
Se toarna in cutiute si se pune la frigider.

Dar cica nu e monti. Trebuie sa facem branza din iaurt ca sa fie conforma. Dar e delicioasa si ii place tare mult la Stefi. Asa ca eu sunt bucuroasa oricum ca am mai gasit ceva ce pot sa ii dau la micul dejun( ea nu mananca inca mezeluri asa ca e mai greu cu meniul). Scuze fete de offtopic

O zi frumoasa si revin mai tarziu cu meniul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Merci puisorule, asta o sa o incerc si eu, chiar daca nu e monti tot pentru copil, o sa o fac jumatate de portie initial sa vad cum iese, sunt tare curioasa.De Almete e satul de mult , nici nu mai vrea sa puna gura, a avut si perioada pate (din comert) cel facut de mine nu a avut succes, si de branza topita, acum sa sincerc si o branza topita in casa poate merge smecheria.

Mergi la inceput

Alina, si eu am facut-o doar din 250 gr de branza de vaci.

Meniul de azi:
MD: wassa cu magiun de prune si iaurt degresat
P: ciorba de perisoare
c: mancare de naut cu piept de pui dupa reteta asta

Pt cine mananca naut mai des un tip: am fiert o data vreo trei portii si le-am bagat la congelator. Asa ca acum doar decongelez cate o portie si ma apuc de gatit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Puisorule,chifla aia intr-adevar nu e potrivita,dar ma linsteste faptul ca ieri a fost prima zi cand am facut aceasta combinatie si sigur nu va fi curand,nu mananc oua de felul meu,poate 1 ou la jumatate de an ,asa ca...urmatorul ou fa vi prin februarie nu-mi plac delooccccccc
Si intr-adevar seara mananc mult,mult prea mult decat ar trebui sa o fac.Atunci vin acasa de la servici si alta umblatura prin oras si zilnic mananc la 6 seara si ...mult,ca e singura data pe zi cand pot gati si manca in liniste .
Mi-a facut cu ochiul reteta ta de br topita,dar mor de ciuda cand stiu ca n-am timp si daca o fac ar trebuie sa vad cu branzica aia s-o prepar sa fie monti sa n-am remuscari,cantarul meu nu mai reactioneaza de cateva saptamani,e blocat
Cum faci perisoarele?Cum iese fara orez?

Menu-ul pe azi il scriu mai spre seara ca nu stiu ce-o sa mananc la pranz si cina

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Vali, bravo.Daca ai mancat asa si ai slabit...sa mai zic ce lipseste ca sa slabesti si acasa?

Miscareaaaaaaaaaaaa!!

Andanii, cu chiu cu vai incheiem capitolul asta, poate deschizi si tu unul nou.Asa de palmares.Nu stiu unde au disparut fetele astea.

Eu maine plec la munte pana sambata, asa ca ma misc pe acolo.

Ieri am bifat si sport (piept=brate) asa ca am o febra frumusica.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Eu perisoarele intotdeauna le-am facut fara orez, doar cu ou sa se lege carnea si sare si piper. Iar ca si legume in loc de morcov si patrunjel am pus dovlecel, ardei, ceapa si bete de telina.

Si eu stagnez de aproape doua saptamani si imi vine sa mor de ciuda . Sa vad daca se va misca acum daca am inceput sa fac si sport. Cand am scris miscare ma gandeam la sport adevarat, nu la duc copilul in parc, gatit, facut curatenie, etc. Ca de-astea fac de aproape doi ani plus alaptat si tot nu se dau duse kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

gata , in sfarsit incheiat capitolul asta ... greu a mers doamne

avem aici capitolul nou

spor la scris fetelor

mobilizareeeeaaaaaaa

adunareeaaaaaaaaaa

ce sa mai zic

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput