MONTIGNAC (125) ...in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna dimineata somnoroaselor!!

Hai ca am inceput gradinita, din nou.

Sau sunteti prin zona si voi?

Am avut o saptamana de cosmar, dar am incheiat-o bine cu complimente la greu.Asa ca de azi sunt cuminte tare cu sportul.Am sarit cateva zile.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna dimineata!
Vlad e la gradinita de azi, sper ca si maine, de la 6 dimineata s-a trezit ca sa mergem la gradi, era incantat nevoie mare, da nu prea stie el ce il asteapta, sper sa mai vrea si maine, a fost ok, ne-a pupat, ne-a zis pa , eu am ajuns la munca cu picioarele tremurand, sunt intr-o stare, stiti voi, la pranz o sa il ia bunicu, el e la program lung dar la inceput o sa il luam acasa la pranz.

Despre monti tot asa, e prietenul meu la o masa pe zi, sau cel mult pana ajung acasa, ca apoi ma indoapa vlad, el nu vrea sa manance si ca sa manance ceva vrea sa "pape mami" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Buna fetele !
Sa inteleg ca azi e prima zi de scoala si gradinita?Gata cu vacanta?

Alinam,mi-ai facut ziua frumoasa,de cand am citit despre bebitul tau Vlad cum are grija sa pape si mami ,zambesc intr-una...Doamne sunt atat de scumpi copiii..sper ca Dumnezeu sa-mi si mie unul cat de curand
Stiu ca e greu sa tii o dieta ,cand ai familie,trebuie sa gatim sotului,copiilor,trebuie gustat etc
Important e sa nu exagerezi cu gustatul si probabil vei da jos mai lent ,dar sigur se va cunoaste dupa o anumita perioada

Melanny,iti doresc o saptamana frumoasa si sper sa fie mai buna decat cea trecuta ,dupa furtuna sa vina soare sau cum era zicala ,ca nu mai stiu

Ele,te-am nimerit???Ce tare........Voi gustati si va dati cu parerea sau cum e job-ul asta al tau ca nu ma prind si daca sunteti mai multi si nu sunteti multumiti de un anumit produs,nu-l baga spre vanzare?

Azi m-am trezit tarziu,asa ca voi lua direct
-pranzul : mancarica de pastai cu legume inabusite si piept de pui
la gratar

-vreau sa mananc bine ca voi pleca la treburi si ajung diseara si vreau sa ma tina papica cat mai mult sa nu-mi iasa vreo ispita in cale si sa cedez

-diseara nu stiu inca ,cred ca am cumpar niste brocoli si ceva carne,vad eu

Intrebare pentru fetele cu experienta : alimentele cu IG scazut ne ajuta sa slabim mai rapid decat alimentele cu un IG peste 35?

Va pup pe toate si sa aveti o saptamana cat mai frumoasa si mancare cat mai sanatoasa si ''curata''

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Alanya, alimentele cu IG scazut nu te scad mai repede..ci te scad.La cele cu IG peste 35 trebuie sa le consumi numai in anumite combinatii...si sunt recomandata mai mult in etapa a doua.Sa vedem ce zic si fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alayna, intr-adevar in faza I sunt recomandate alimentele cu IG sub 35 care pot fi mancate in orice combinatie.Daca poti sa respecti regula asta sigur vei slabi.

In weekend am fost la nasii nostri la onomastica fetitei lor asa ca am mai dat-o in nepermise dar nu rau. De azi cumintica din nou dar cu un meniu tare aiuristic. De dimineata am mancat un strugure, dupa vreo doua ore o clatita mica monti cu urda, dupa inca vreo doua ore doi covrigi monti dupa reteta www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12642/Retete-Montignac-Covrigi/" target="_blank">asta. Am facut doar jumatate de portie dar sunt foarte buni. Seamana bine cu cei de pe strada si cred ca ar fi un mic dejun excelent cu un iaurt. Mai tarziu am programat doua pulpe mici la cuptor cu garnitura de legume.

Stie cineva cum e cu urda? Cred ca v-am mai intrebat dar nu m-am lamurit. Fetele de pe culinar zic ca nu e monti si asa inclin si eu pt ca din cate stiu urda se face din zer . Trebuie sa mai caut sa vad ce info ma gasesc.

Unde umblati gagici ? Nu e azi zi de raport?

O zi frumoasa si monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelor io am probleme, azi o opereaza pe mama mea de ruptura de menisc ... n-am avut prea mult timp pentru mine ... da o sa vina si zilele astea ....

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Stie cineva cum e cu urda? Cred ca v-am mai intrebat dar nu m-am lamurit. Fetele de pe culinar zic ca nu e monti si asa inclin si eu pt ca din cate stiu urda se face din zer . Trebuie sa mai caut sa vad ce info ma gasesc.

Unde umblati gagici ? Nu e azi zi de raport?

O zi frumoasa si monti

Si eu zic tot la fel...nu e monti urda.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

fetelor io am probleme, azi o opereaza pe mama mea de ruptura de menisc ... n-am avut prea mult timp pentru mine ... da o sa vina si zilele astea ....

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Tin pumnii sa iasa bine totul.

Iar fetele pot raporta ...deci?
Eu stiti ca ma cantaresc de abia peste 3 saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Offf, Andanii Dar vad ca se tin problemele lant.Tinem pumnii pt mama ta sa scape usor din operatie

Meniu azi:
MD: covrigi cu rosii si iaurt degresat
P: fasole frecata cu pulpe la cuptor
C: nu stiu inca

O zi frumoasa si monti

Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Hai ca zilele astea,cat am fost la mosie,am tinut 90% sa zic conform,fripturi,ciuperci fripte,supa de rosii,branza,2-3 feliute de salam dimineata,dástea!Ieri am fost pe Transfagarasan,numa porcarii am mancat,dimineata paine integrala cu gem conform(am gasit unul de prune de tarnaveni,bunut)por'ma 2 piersici,2 covrigi,2 guri de cozonac,un mic,o inghetata si am incheiat apoteotic cu o gogoasa!
Da cred ca se compenseaza la cat am tremurat,era un friiiip,brrrrr,erau 9* si insorit,da batea un vant de-ti intra in toate cotloanele!
Azi asa:
un iaurt mic degresat cu un covrig
o conserva de ton
o ciorbica de rosii si mai am si niste piersici
Si nelipsita coarda!
Sanatate la toata lumea!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput