MONTIGNAC (125) ...in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Acum astept sa mi se usuce lacul pe unghii asa ca am intrat un minut sa va salut

Meniu azi:
MD: un rest de rulada, wassa cu magiun de prune si o cana de lapte slab
P: o conserva de peste cu crema de branza si ceapa rosie
C: un pumn de migdale

Gata, ma bag la somn

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

buna dimineata fetele siluetele si sa aveti o zi buna!

puisorul ieri ai fost f conforma si ai servit si tu destul de putin...un meniu ciudat, nu e genul tau ca tu de obicei gatesti tot felul de minunatii; ieri parca a fost un meniu incropit asa, fara prea mare chef. ma gandeam ieri la tine...ce faci? in ianuarie te intorci la munca? eu nu stiu ce am dar deja ma gandesc numai la Craciun...simt ca sunt foarte aproape de momentul asta, si de-aia mi se pare ca si ianuarie sta sa vina.

ele, razi tu razi dar pentru mine ar fi o munca dificila. sunt cel mai conservator om de pe pamant in ale mancarurilor. alimentele pe care nu le-am incercat pana la varsta de 18 ani, nu mai au nicio sansa sa intre pe lista mea de cumparaturi. asa sunt de mica...nu mananc decat mancarurile pe care le cunosc...in strainatate cand merg sunt un dezastru...toti se bucura de preparate culinare locale, numai eu caut omlete, fripturi, supe si orez, chestii pe care sa le recunosc si sa aduca a mancarea cu care sunt obisnuita. deci eu nu gust nimic. voi unde faceti tae bo acasa? mi-am luat si eu CDuri cu coapse cu Florentina si cand intind piciorul in dreapta ma lovesc de canapea, cand il intind in stanga ma lovesc de biblioteca. iar de asezat perfect intins pe spate nici nu se pune problema...noi sufrageria o avem destul de mica si po****ta cu jucarii pe toate partile...numai centrul e liber si acolo n-am cum. in dormitor nici atat...stai la casa?

somleac, sa-ti fie de bine!

alayna...e cam greu si la tine...eu cedez rapid la mirosuri placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata si de la mine

Ieri am fost in mall cu fiica-mea, am ajuns acasa abia pe la 16, am culcat copilul si nu aveam nimic de mancare. Noroc cu conserva ratacita . Dar azi imi iau revansa:
MD:tocanita de ciuperci cu rosii si ardei
P: spaghete integrale cu ciuperci
C: nu stiu inca

Ele, imi facusi pofta cu tae-bo-ul. Acum ma pun pe net sa vad de un de sa le descarc.

O zi frumoasa si monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

ele, razi tu razi dar pentru mine ar fi o munca dificila. sunt cel mai conservator om de pe pamant in ale mancarurilor. alimentele pe care nu le-am incercat pana la varsta de 18 ani, nu mai au nicio sansa sa intre pe lista mea de cumparaturi. asa sunt de mica...nu mananc decat mancarurile pe care le cunosc...in strainatate cand merg sunt un dezastru...toti se bucura de preparate culinare locale, numai eu caut omlete, fripturi, supe si orez, chestii pe care sa le recunosc si sa aduca a mancarea cu care sunt obisnuita. deci eu nu gust nimic. voi unde faceti tae bo acasa? mi-am luat si eu CDuri cu coapse cu Florentina si cand intind piciorul in dreapta ma lovesc de canapea, cand il intind in stanga ma lovesc de biblioteca. iar de asezat perfect intins pe spate nici nu se pune problema...noi sufrageria o avem destul de mica si po****ta cu jucarii pe toate partile...numai centrul e liber si acolo n-am cum. in dormitor nici atat...stai la casa?

Ce-mi place CNA-ul forumului...e de belea!!!
Pacat ca nu gusti din preparate locale.Nu zic eu ca as gusta chiar orice, dar merita sa incerci.

Ce tare ai fost cu sufrageria.Daca ai pus prea multa mobila...eu am sufrageria de 24m patrati.Sac!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele
Alayna lucrez la achizitii food la o retea de supermarketuri...si avem sarcina grea sa "gustam" toate mostrele de intra sau nu articolele la raft. Munca greaaaa frate sa mananci 3 inghetate pe zi. Nu ma bateti ca nu mai zic.

Pai una zici si una faci?
Zici sa gusti si tu mananci 3 inghetate?

Bine ai mai venit pe la noi, eu nu mai tin Monti, dar vin si dau cu gura pe la fete.Nu am gasit vreun subiect care sa trateze dieta care o tin de un an si in plus tare mi-au ramas simpatice fetele de pe aici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alayna
Melany,mi-ai dat o veste buna (ca am voie paine dimineata)si una rea (ca n-am voie unt,nici macar dietetic??????????)
Mi-am luat kefir,dar are 1,5 % grasimi ,e ok? Am sa mananc cu fulgi de ovaz sau müsli (daca ultimii sunt permisi)

Eu as face sport,dar nu am timp

Cum stati cu poftele?Cand vedeti ceva dulce in special?O prajiturica,o portie de cartofi prajiti etc Cum rezistati tentatiilor?

Nu, nu poti manca kefir...e cam tarziu sa-ti raspund...cred.
Adica poti manca gol..

Cu poftele...numai creierasul tau le poate opri...

Mergi la inceput

Si acum sa va zic de ce am lipsit...am avut un deces, o ruda mai indepartata din partea mamei.Ieri am fost la inmormantare, apoi la servici.Apropos de servici, saptamana asta a fost una nebunaaaaa..

Luni incepem gradinita, am adus copila acasa miercuri seara, ieri a fost la un party, azi a fost 2 ore cu mine la servici pana a venit taica-su sa o ia, maine iar are party, la un alt baietel.

Acolo mergem si noi.

Ieri am mancat la pomana, conform chiar si cu Monti as zice, dar am incheiat cu coliva.Ca tare imi place!!

Andanii, nu mai zici nimic?
Eu am avut pauza de sport evident.Nu am facut de miercuri si probabil ca inainte de duminica nici nu ma bag.Asa ca nu ma mai laud.

Va pup si e vineriiiiiiiiii!
(eu sunt la servici dupa masa...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ymca , eu acasa fac tae bo. Tot timpul gaseam scuze, ba ca nu am timp , ba ca nu am bani de sala.Acuma ma intreb daca as merge la sala oare la cat as ajunge acas???
Filmulete nu prea gasesti pe youtube. Trebuie sa le descarci cu torente de pe linkurile care sunt la subiectul cu pricina in prima pagina.
Melany pai daca primim mai multe feluri?? nu tre sa le gustam e toate??
Eu deja m-am echipat si azi nu ma las pana nu fac o ora.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hey fetele,unde-ati disparut?????Nimeni n-a dat pe aici?

Eu am inceput sa ma abtin din ce in ce mai mult la mancaruri interzise si ma bucur daca s-ar cunoaste si la kilograme mai mult ,m-as bucura si mai mult ca greeeeuuuu mai pleaca de la mine

Dejun : 1 felie paine integrala cu gem dietetic + ceai
Pranz : l-am sarit ,ca am dormit muuuulllttt si m-am trezit inainte de cina
Cina : piept de pui la gratar + piure de naut + sos de iaurt +salata (castraveti si rosii)

Desert : 2 patratele de cioco neagra 70 % cacao

Vai Ele,multi ar dori sa aibe jobul tau,sa guste din fiecare sortiment ,dar esti la raionul de dulciuri?Nu poti muta la cel de carne? Acolo e mai acceptabil
Si eu lucrez intr-un loc unde sunt multe ispite si nu mi-e bine deloc

Melanny,condoleante ! Dupa cate stiu coliva e '' periculoasa '' tare ,nu? Si mie-mi place ffff mult ,dar daca as avea acum in fata ,cred ca as ceda pentru o lingura doua

Va pup pe toate ,Ymca,Puisorul,Somleac etc

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Hey fetele,unde-ati disparut?????Nimeni n-a dat pe aici?

Eu am inceput sa ma abtin din ce in ce mai mult la mancaruri interzise si ma bucur daca s-ar cunoaste si la kilograme mai mult ,m-as bucura si mai mult ca greeeeuuuu mai pleaca de la mine

Dejun : 1 felie paine integrala cu gem dietetic + ceai
Pranz : l-am sarit ,ca am dormit muuuulllttt si m-am trezit inainte de cina
Cina : piept de pui la gratar + piure de naut + sos de iaurt +salata (castraveti si rosii)

Desert : 2 patratele de cioco neagra 70 % cacao

Vai Ele,multi ar dori sa aibe jobul tau,sa guste din fiecare sortiment ,dar esti la raionul de dulciuri?Nu poti muta la cel de carne? Acolo e mai acceptabil
Si eu lucrez intr-un loc unde sunt multe ispite si nu mi-e bine deloc

Melanny,condoleante ! Dupa cate stiu coliva e '' periculoasa '' tare ,nu? Si mie-mi place ffff mult ,dar daca as avea acum in fata ,cred ca as ceda pentru o lingura doua

Va pup pe toate ,Ymca,Puisorul,Somleac etc

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Vai ce m-ai nimerit??!!
Pai sunt la departament cu preparate , carne, congelate..
dar gustam din toate

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput