MONTIGNAC (125) ...in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna!!
Pentru ca s-a zis ca ar trebui sa "fie stil de viata" deci dau un semn ca sa nu ma uitati.
Inca tin Monti dar nefiind f stricta si dupa cum f rar dadeam raportul cu ce am mancat, am rarit-o cu scrisul. Dar inca alaturi de voi. Va citesc zilnic de altfel.
Ca si greutate stagnez si eu sport fac aproape zilnic. Dar lucrez intr-un mediu vicios raaaauuuu cu prea multe tentatii. Care trebuiesc gustate . Atata timp cat nu pun inapoi e bine cu toate ca tare ma oftic cand ma rup cu tae bo si dupa bag ..nu va zic ce ca ma bateti.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andanii, eu eram aia cu fructele care ingrasa . Dupa ce ne-a spus Alayna meniul ei mie mi s-a parut a fi singura problema. Si nici Monti nu mi s-a parut a le recomanda cu prea multa caldura

Alayna, paine poti manca dimineata. Si mai ales daca e in proportii egale din faina integrala si tarate atunci o poti manca chiar si cu lipide.

Ele, ce bine ca ai dat un semn de viata . Mor de ciuda cand vad cum te tii de Billy

Alinam, sper sa treaca problemele cat mai repede

Zilele astea am mancat conform dar cam multicel. Ieri, cum a fost si ziua mea de nume am executat o rulada dulce de pe culinar.A iesit foarte buna si sigur voi repeta experimentul.

Va pup si merg la nani cu pitica

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele
Dimineata am dat-o bara cu niste fulgi de porumbda por'ma conform
omleta cu branza si rosii
ciuperci calite cu un pic de kaizer,cu ceapa si usturoi
La sot i-am facut si mamaliga,am facut un fel de arepa de fapt,da io am inghitit in sec!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul
Ele, ce bine ca ai dat un semn de viata . Mor de ciuda cand vad cum te tii de Billy

Va pup si merg la nani cu pitica

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Ani[/red] si nu te gandi ca e usor..mai bine as mai sta la munca...
Nu am nici un chef seara sa fac dar tot timpul gandesc asa: daca ma asez in fata laptopului sau la tv nu castig nimik. Asa ca mai bine fac ceva bun (care nu e de mancat )

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

pfuu, nu stiu exact ce am facut..dar acuma sigur "sar in ochi"

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Ele,nu stiu unde lucrezi,dar te inteleg cum e cu mediul asta vicios,eu lucrez intr-un restaurant si nu-ti zic cum sa simt cand mi-e foame si atatea bunataturi imi trec prin mana si fatza ochilor,care mai de care mai proaspete,mai apetisante,mai aratoase,mirosul mancarurilor pregatite zilnic etc mor de ciuda ca ma ingras repede,as vrea sa fiu slaba si sa nu se puna deloc pe mine offf

Puisorule,m-am uitat pe punga mea de faina si abia acum am vazut ca am citit gresit,nu are tarate ,ci secara .
Scrie asa : faina integrala 68 % ,faina de secara 24 % , secara ,drojdie uscata etc..........
Na,ce ma fac acum?Pot manca cu gem dietetic chiar daca n-are tarate?
Daca vedeam de ieri ce scria pe punga ,bagam jumi juma faina integrala si tarate,dar e tarziu,voi face asa data viitoare

Aaaaaa,nu mai mananc fructe,incerc sa le scot 1-2 saptamani,sa vad cum ma simt,nu le simt lipsa si probabil nu am slabit din cauza lor,ca mancam la dejun si dupa amiaza,intre mese,ca gustare

Valentina,eu nu cred ca e atat de rau ca ai facut o abatere mica la dejun cu acei fulgi de porumb ,probabil ai ars caloriile pe parcursul zilei,eu asa ma incurajez cand gresesc cu ceva
De cat timp tii monti?Am vazut ca mananci si kaiser....esti in prima faza sau a doua?
Offf,mi-e mila de tine,stiu cum e sa inghiti in sec,in special cand gatesti si mananci cu cineva la masa ,eu mananc legume ,ba salata si mor cand il vad pe sot,are ditamai farfuria cu bunataturi in fatza,cartofei prajiti,smantana,croissante proaspete dimineata fierbinti scoase din cuptor etc si nu se pune pe el macar 1 gram ,daca as tine pasul cu el,vai...nu vreau sa-mi imaginez cum as arata

Azi am mancat asa:

-dejun : 2 felii de paine integrala facuta de mine +10 gr unt dietetice + 20 gr gem dietetic
-pranz : 20 gr parmezan + 30 gr parizer +80 gr castravete
-gustare : 2 wasa goale
-cina : legume chinezesti cu piept de pui si soia (fara zahar)
,iar la desert 2 patratele cioco 70 % cacao

Ma trageti de urechi?E bun? Gresit?

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Oooo,alayna,eu tin monti de un an si ceva cred,cu multe "vacante"cu multe abateri,foarte multe,cu episoade de ulcer,care m-au obligat sa mananc majoritatea mancarurilor nemonti,cu slabit 7 kg aproape,cu pus 3 la loc,cu slabit iar vreo 2 cu pus iarasi 3 si dupa un an sunt la aproximativ aceaasi greutate!
La mine nu exista sustinere din partea sotului,lui trebuie sa-i gatesc normal,altfel nu mananca,plus de asta,eu sunt o gurmanda,pofticioasa la culme si careia i place sa si gateasca mult!Nu stiu daca am sa slabesc vreodata atat cat ar trebui,da ma bag si eu in seama,p'aci pe la voi!Macar va sustin voua moralul

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

Buna dimineata si un mic dejun sanatos va urez

ele, ma bucur ca te vad pe aici...da! si eu ti-am urmarit evolutia pe la subiectul cu sport. felicitari si daca ai chef mai intra si scrie si pe aici!

alinam si daca ajuta cu ceva la descarcarea problemelor, mai scrie pe aici ca eu sunt buna de ascultat/citit.

meniu azi:
md: branza cu ardei gras
pranz: 3 copanele la cuptor
cina: salata vinete extraordinara cu ceva (vad eu ce)

azi n-am sport in program pentru ca am programate shopping+ vizita socializare copii. gustarile vor fi din domeniul abaterilor, trebuie doar sa ma hotarasc de ce mi-e pofta mai tare.

nu m-am tinut de treaba cu pestele; nu ma tin nici de orez sau paste monti de 2 ori pe sapt la cina...sunt o mare varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Eu am dat-o in bara de dimineata. Au facut fetele cartofi copti in microunde. Cand am intrat in birou am lasat orice impotrivire la usa.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Hai sa mai scriu..
Dar ce?
Ymca pai eu timp de DC imi fac tot timpul. Cand vin seara de la munca primul lucru care il fac e sa deschid laptopul, dupa sar in tinuta de casa si mancare. Intru din 2004 , e dependenta curata...si citesc la subiecte si cu bune si rele .Numai ca rar am si ceva intersant de zis.
La subiectul cu tae bo, scriu ca inca sunt activa .pfuu , sper sa nu ma las. Acuma am 4 zile de pauza din cauza de rusi dar mai grav si nu ma risc. Aseara m-am apucat sa fac un programel si binenteles ca nu trebuia sa ma apuc si am luat-o de la capat cu hemoragia. Asa ca de azi ..bag pilule inapoi ca dupa juma de an de pauza combinat cu sport mult rusii mei ma baga in spital in cel mai fericit caz , varianta mai naspa o banuiti voi.

Alayna lucrez la achizitii food la o retea de supermarketuri...si avem sarcina grea sa "gustam" toate mostrele de intra sau nu articolele la raft. Munca greaaaa frate sa mananci 3 inghetate pe zi. Nu ma bateti ca nu mai zic.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput