MONTIGNAC (125) ...in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

piersicile le-am curatat de coaja si desfacut de samburi. Oparite un pic se duce coaja foarte usor jos. Le-am sropit cu zeama de lamaie ca sa nu se inegreasca. La 4 kg de fructe curatate am pus 6 linguri de fructoza. Mie nu-mi place sa fie prea dulce, a iesit asa potrivit. Si le-am fiert de 3 ori cate 10 min. Piersicile le-am lasat intregi, doar ce s-au zdrbit ele de la fiert.

PS. am avut piersici din alea de vie ( alea albe) ca au aroma si iese gemul mai bun.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

nu am disparut, va citesc zilnic, am o perioada nasoala, iar monti e prietenul meu cel mult la o masa pe zi, nici de cantarit nu m-am mai cantarit, sper sa ma adun cat mai curand, sa treca toate prolemele si stresul lor.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

piersicile le-am curatat de coaja si desfacut de samburi. Oparite un pic se duce coaja foarte usor jos. Le-am sropit cu zeama de lamaie ca sa nu se inegreasca. La 4 kg de fructe curatate am pus 6 linguri de fructoza. Mie nu-mi place sa fie prea dulce, a iesit asa potrivit. Si le-am fiert de 3 ori cate 10 min. Piersicile le-am lasat intregi, doar ce s-au zdrbit ele de la fiert.

PS. am avut piersici din alea de vie ( alea albe) ca au aroma si iese gemul mai bun.

deci 4 kg de fructe cantarite fara samburi si coaja da ???
nu stiu care sunt alea piersici de vie , eu as lua din piata normale alea portocalii

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinam

nu am disparut, va citesc zilnic, am o perioada nasoala, iar monti e prietenul meu cel mult la o masa pe zi, nici de cantarit nu m-am mai cantarit, sper sa ma adun cat mai curand, sa treca toate prolemele si stresul lor.
va pup!

Alina, mama de Vlad

alinam pupam sa treaca toate problemele cu stresul lor cu tot

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hello girls !

Revin si eu dupa o mica pauza,de 1 saptamana si ceva m-am blocat la nr kg si nu mai pot da jos
Aseara mi-am facut o paine integrala (are si tarate in compozitie) si azi am mancat la dejun 2 felii cu gem dietetic,unt dietetic si am baut o cana ceai de menta
Ar trebuie eliminata paine de integrala de tot ?Eu nu pot fara paine nu ma satur si decat sa cumpar sa aiba nu stiu ce colorant sau sa nu-mi faca bine,am preferat sa o fac acasa si sa pap doar dimineata 1-2 felii ,e k?

Zilnic mancam fructe multe pe stomacul gol,dar cum citit pe aici ca nu sunt indicate,de azi le-am scos din dejun.Le-am inlocuit cu ce am scris mai sus

De lactate ce ziceti?La dejun ar merge cu müsli ? Am si fulgi de ovaz si merg tareeeee greu pe gat .

Mai aveam cateva intrebari pentru voi,dar le-am uitat .
Va pup si o zi cat mai frumoasa

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Hello girls !

Revin si eu dupa o mica pauza,de 1 saptamana si ceva m-am blocat la nr kg si nu mai pot da jos
Aseara mi-am facut o paine integrala (are si tarate in compozitie) si azi am mancat la dejun 2 felii cu gem dietetic,unt dietetic si am baut o cana ceai de menta
Ar trebuie eliminata paine de integrala de tot ?Eu nu pot fara paine nu ma satur si decat sa cumpar sa aiba nu stiu ce colorant sau sa nu-mi faca bine,am preferat sa o fac acasa si sa pap doar dimineata 1-2 felii ,e k?

Zilnic mancam fructe multe pe stomacul gol,dar cum citit pe aici ca nu sunt indicate,de azi le-am scos din dejun.Le-am inlocuit cu ce am scris mai sus

De lactate ce ziceti?La dejun ar merge cu müsli ? Am si fulgi de ovaz si merg tareeeee greu pe gat .

mananca draga mea fructe , cine a spus ca nu e voie

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

Citat:
citat din mesajul lui melany72

Ehei, ce fac fetele?

Eu ieri m-am comportat exemplar, am mancat frumos, am facut si sport.
Azi ma incadrez in calorii dar cu o mica depasire...adica am mancat covrigi uscati..vreo 5.
Dar lasa ca ma scot eu maine dimineata cu sportul!!!

Voi?

hai mai povesteste de sport ... fa-mi capul calendar .... dupa perioada asta cu probleme iar gasesc motive sa fac cum trebuie zilnic dureaza pana ma mobilizez calumea , da am nevoie de ceva impulsuri

ANDANII

Azi m-am trezit plina de elan si dupa ce am mancat , am mai stat nitel si tzup pe banda.Am chinuit-o vreo 45 de minute si pe urma am lucrat numai piept azi.Asa ca mi-am facut programul.

Maine am pauza, am primit si o veste despre o ruda mai indepartata ca a decedat ...asa ca merg la inmormantare.

Vineri din nou sport.

Eu am incercat sa fac tae-bo cu Billy ala, dar nu le am cu miscarile si ma enervam teribil.Noroc ca mi-am luat aparat si banda intre timp...

Treci la sport...mai uiti de necazuri, de foame...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Hello girls !

Mananca paine dimineata, dar FARA UNT!
Cerealele alea inmoaie-le in iaurt.Sunt mai bune asa.

Sau eu fierb laptele pana la clocot, pun indulcitor si cicoare si le trantesc cerealele in castron in laptele fierbinte.In 10 min s-au inmuiat, sunt si mai gustoase...

Painea eu am inlocuit-o cand tineam Monti...cu branza!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Da andanii 4 kg de fructe curatate gata de pus la foc. piersicile de vie sunt alea taranesti, urate cu coaja alba sau verzuie si de cele mai multe ori patate. La capitolul estetic stau foarte prost, dar la gust sunt teribile.

Ufff ce-as face si eu sport, dar m-am blocat de spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Andanii,am citit in urma cu vreo 2 pagini ca fructele incetinesc procesul de slabire (sau poate n-am citit eu bine),acum nu mai stiu ce sa zic ,am mancat numai dimineata pe stomacul gol ,cand portocale,cand pepene rosu,dar nu impreuna

Melany,mi-ai dat o veste buna (ca am voie paine dimineata)si una rea (ca n-am voie unt,nici macar dietetic??????????)
Mi-am luat kefir,dar are 1,5 % grasimi ,e ok? Am sa mananc cu fulgi de ovaz sau müsli (daca ultimii sunt permisi)

Eu as face sport,dar nu am timp

Cum stati cu poftele?Cand vedeti ceva dulce in special?O prajiturica,o portie de cartofi prajiti etc Cum rezistati tentatiilor?

Mergi la inceput