MONTIGNAC (125) ...in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai elanul nu-mi lipseste! Lipseste altceva. Acum sunt un pic in showuri cu colegul de camera, pentru ca l-am mutat pe fi-miu la o gradinita unde sa-l duc, e poveste lunga...
In schimb am dat jos un kilogram deja. Macar sa o tin tot asa, dar vreau sa-mi fac timp si de miscare. Nu prea pot sa scriu ca nu sunt acasa, intrasem doar sa mai citesc. Va pup si spor sa aveti!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Ehei, ce fac fetele?

Eu ieri m-am comportat exemplar, am mancat frumos, am facut si sport.
Azi ma incadrez in calorii dar cu o mica depasire...adica am mancat covrigi uscati..vreo 5.
Dar lasa ca ma scot eu maine dimineata cu sportul!!!

Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Si eu am fost conforma zilele trecute, dar ieri am dat-o in balarii. Am fost la cineva in vizita si ne-a asteptat cu piza, covrigei, prajituri si alte neconforme. Pana la urma a trebuit sa iau o felie de piza ca m-am simtit prea naspa sa-i zic femeii dupa ce s-a pregatit atat ca nimic din cei acolo nu corespunde cu fumurile mele.

Ce ma enerveaza ca nu-mi merge cantarul. Cred ca am mai slabit ca simt pe pantaloni bine de tot.

Cu sportul stau tare rau. Nici moarta nu mai reusesc sa ma trezesc asa de dimineata ( adeca pe la 5). Dupa masa cu pruncii calare pe mine nu pot sa fac nimic.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ymca asa e , lumea vine si pleaca ... generatii de fete am prins pe aici , nici nu mai stiu de cand sunt cu monti in suflet

ce sa va mai zic ... deocamdata stagnez da sunt pe drumul cel bun , incep sa ma redresez si sa incep sa mai slabesc , nu se mai poate , am stagnat suficient , si sunt oricum bucuroasa ca nu m-am ingrasat , deci monti cu mici abateri e super pentru mentinere

acuma papa finn crisp cu ceai
la pranz nu stiu inca merg sa-mi cumpar ceva pentru ca nu am nimic ..... n-am gatit ieri

vreau sa fac gem de smochine cu fructoza azi ,maine va spun cum a iesit

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Si eu am facut gem de piersici cu fructoza ieri. A iesit bestial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

androix, felicitari pentru kg dat jos. nici o casa fara un show! asa e cu deciziile astea...mai dau nastere la o discutie, la un show, dupa care toata lumea se calmeaza. adaptare placuta la gradi! tu ce faci? ai terminat cu toate examenele?

andanii, da, am devenit nostalgica; imi dau seama cate fete ai vazut tu trecand pe-aici...teoretic toata lumea ar trebui sa fie prezenta ca doar e stil de viata, nu? felicitari pentru stagnare si slabire in continuare!

melany, ieri a fost zi fara sport, doar cu parc si distractii acasa; azi avem niste aerobic dance si taebo in program si de-abia astept.

nu stiu altii cum sunt, dar uitati ca pe 30 sept se fac 6 luni de cand merg la sala si sa stiti ca inca nu sunt tonifiata. nu stiu cum altii simt efectele dupa o luna. ca efecte pozitive mentionez o mai mare energie si pofta de viata, nici o viroza in aceasta perioada si ceva efecte de slabire; ca sa nu mai vorbesc de faptul ca am o alta tinuta, stau mai dreapta, mai infipta si parca am mai prins ceva incredere in mine. dar mai am ffff mult pana sa se cunoasca ca am un trup lucrat. si-acum caut resurse sa-mi prelungesc abonamentul cu inca 6 luni...m-am plans la maica-mea ca e foarte scump si-a zis ca suporta si ea partial. e greu cand materialul genetic e foarte prost (carne mai molaie si mai tremuratoare ca a mea nu cred c-am mai vazut). dar luptam pe toate planurile!

Mergi la inceput

ymca ai dreptate cu sala, la fel am zis si eu , m-am simtit ffff bine si plina de mine in perioada cand am mers la sala , din pacate ma chinui sa fac tae boo acasa din lipsa de finante , chiar nu pot , cu recesiunea e rau de tot si s-a miscorat f mult bugetul si nu-mi mai permit , sunt multe alte lucruri care primeaza din pacate , si ma chinui si ma mobilizez sa fac in fata televizorului cu billy pe gratis ... e ok si-asa sa stii .... stii vorba vulpii din zicala ... strugurii sunt acrii

acuma nu am mai facut miscare de vreo luna pentru ca am avut probleme cu sotul , mama si n-am avut timp nici sa mor , da ma mobilizez io imediat si incep sa-mi revin .... oricum simt imediat pe mine ca nu am mai facut , nu neaparat grasime cat nu stiu cum sa zic , parca cade carnea pe mine, oooo sa vezi la mine carne gen racitura cum tremura ... vorba copilului ... mama parca esti o racitura , la picioare(pulpe) si maine , nu stiu parca sunt muschii altfel cand sunt lucrati ... si hainele parca stau mai bine pe mine , si vorba ta , stau cu spatelemai drept

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Si eu am facut gem de piersici cu fructoza ieri. A iesit bestial.

si cata fructoza ai pus la piersici????? ... cantitati sa-mi dau seama ..... le-ai macinat piersicile ??? si ce ai mai pus ???
cica m-a apucat si pe mine harnicia , de sanatos si neingrasacios nu de alta.... sa avem ce papa la iarna si sa nu ne mustre constiinta ca ne ingrasam

ANDANII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Pai elanul nu-mi lipseste! Lipseste altceva. Acum sunt un pic in showuri cu colegul de camera, pentru ca l-am mutat pe fi-miu la o gradinita unde sa-l duc, e poveste lunga...
In schimb am dat jos un kilogram deja. Macar sa o tin tot asa, dar vreau sa-mi fac timp si de miscare. Nu prea pot sa scriu ca nu sunt acasa, intrasem doar sa mai citesc. Va pup si spor sa aveti!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

te asteptam zilnic pe aici , nu doar asa rar .... vezi ai si slabit , hai ca poti alaturi de noi sigur reusesti

ANDANII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melany72

Ehei, ce fac fetele?

Eu ieri m-am comportat exemplar, am mancat frumos, am facut si sport.
Azi ma incadrez in calorii dar cu o mica depasire...adica am mancat covrigi uscati..vreo 5.
Dar lasa ca ma scot eu maine dimineata cu sportul!!!

Voi?

hai mai povesteste de sport ... fa-mi capul calendar .... dupa perioada asta cu probleme iar gasesc motive sa fac cum trebuie zilnic dureaza pana ma mobilizez calumea , da am nevoie de ceva impulsuri

ANDANII

Mergi la inceput