MONTIGNAC (125) ...in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

eroarea secolului.

cum ma lafaiam multumita la parcul de langa bloc, a venit o bunica cu o paine aburinda si a inceput sa serveasca copiii de pe-acolo. s-a nimerit si cea mica a mea printre cei serviti si dupa ce si-a terminat portia a inceput sa o urmareasca pe bunica prin parc, doar doar va mai primi ceva. asadar am plecat zburand catre fabrica de paine de langa bloc si am luat 2 (doua) buc paine alba calda. sambata seara+ duminica pranz si seara am tot servit din painile mele, combinandu-le in cele mai intrezise moduri cu putinta.

ce sa fac? imi cer iertare...

puisorul, intarcatul potrivit la momentul potrivit; am ales tactica inversa; eu nu prea stau acasa cu ea, asa ca alaptam mult noaptea...cu cateva zile inainte de concediul meu mi-a venit ideea...si-am testat-o o noapte si a mers, a doua zi la fel si in concediu i-am oferit prezenta mea tonica si efervescenta in locul unei tzatze ofilite. I made her an offer she couldn't refuse. deci eu mereu pe langa ea, cand o edeam ca vrea sa sara pe mine, saream eu prima din pat sau de pe unde stateam si o luam la o vorba, joc, mancare, bautura. si nu m-am dezbracat in fata ei, ca sa nu-i fac pofta. super simplu. fara plansete de la ea, fara regrete de la mine. si nici n-am luat pastile de intrerupere a lactatiei....s-a dus ea; a fost mai dureros primele 6-7 zile dar dupa aia a fost OK.

hai c-am scris mai mult off-topic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

buna dimineata , o zi buna sa aveti

io am inceput ziua cu finn crisp cu lapte
pentru pranz am orez cu rosii si ardei

nu se mai poate ... gata

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neata si de la mine,

n-am mai intrat ca am fost plecata un pic si nici nu prea am avut vreme.

Cu Monti asa si asa. Nu ma pot abtine cand sunt zile si petreceri sa nu mananc vreo interzisa. basca vreo inghetata la strand. Asa ca stagnez eroic. In plus mi s-a si stricat cantaru care imi arata tot a luda cu variatii de 10 kg.

In perioada asta is cam stresata cu inceputurile de scoala si gradi, din toate punctele de vedere si cu timpul, si cu banii si emotional.

Ymca lasa ca din cand in cand o abatere din asta face bine la psihic.

Azi habar n-am ce voi manca , pana acum doar cafea am bagat, parca nimic nu ma inspira.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Melany,stiu,sunt o maaare pofticioasa si am vointa zero!Dáia nu slabesc!La istanbul,ma duc sa vizitez,nu la produs,ca n-am greutatea necesara
Puisorule,fructele mancate dimineata ingrasa ma?Ca eu mancam dimineata pe stomacul gol ca sa-mi reglez tranzitul,care e cam varza la mine,renunt si la astea...
Azi asa:
2 felii de paine prajita cu un ceai(stomacul deh)
o farfurie de supa de rosii
un ardei umplut
si coardala greu!Nu,nu sunt eu coarda,sar coarda

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Neata!
Melany,stiu,sunt o maaare pofticioasa si am vointa zero!Dáia nu slabesc!La istanbul,ma duc sa vizitez,nu la produs,ca n-am greutatea necesara
Puisorule,fructele mancate dimineata ingrasa ma?Ca eu mancam dimineata pe stomacul gol ca sa-mi reglez tranzitul,care e cam varza la mine,renunt si la astea...
Azi asa:
2 felii de paine prajita cu un ceai(stomacul deh)
o farfurie de supa de rosii
un ardei umplut
si coardala greu!Nu,nu sunt eu coarda,sar coarda

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Neata!

Nu ma gandeam la produs...ca de fapt ai greutatea potrivita, alora le plac astea mai cu carnitza.

Ma gandeam de vreo treaba de servici...

Daca te ajuta fructele, ca si pe mine, nu le lasa...nu de aia nu slabesti!!

De ce nu le rezolvi (problemele) cu cereale cu iaurt (ca am citit ca nu in combinatie cu lapte sunt recomandate)?
Daca nu-ti plac alea de grau/secara...care sunt mai tari si se inmoaie mai greu, incearca ovaz.Eu am descoperit in Real un musli al lor,io, cu grau/secara/ovaz/in si seminte floare...nu stiu cat de Monti sunt!!
Ia studiaza problema.

Eu ieri nu am avut chef de carne mai deloc, am stat numai in casa din cauza de ploaie, am facut sport ca si azi dimineata si m-am uitat la filme.

Si descopar in fiecare zi ca mi se mai intareste cate un muschi....

O saptamana buna de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ymca, asa intarcare usoara imi doresc si eu

Andanii, bine ai revenit si sper ca e soare din nou pe strada ta

Mai fetelor eu nu ziceam ca fructele ingrasa neaparat( desi sunt convinsa ca o fac in cantitati mari) dar imi aminteam ca AncaB zicea ca ea stagneaza cand mananca fructe. Si altceva chiar nu am vazut de taiat din meniul Alaynei.

Ieri am facut o placinta cu varza dar nu imi prea place aluatul asa ca mai caut.

Meniul de azi:
MD: wassa cu salata de vinete si rosii
P: brocoli cu peste prajit
C: orez cu linte si ciuperci si ceapa calita

O zi frumoasa si monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amely74 spune:

imi spuneti si mie va rog de unde cumparati wassa?
Eu incerc sa mai variez micul dejun si mi-am cump azi cereale dar nu stiu daca sunt ok....voi ce ziceti : sunt de rommac si scrie pe ele go light- fugi de grau integral fibre si pudra de cacao ,sunt fara zahar, arata ca niste pufarini ,dar eu nu sunt in clar cu cacao daca e ok?
voi ce spuneti?
as fi cump musli dar nu imi plac deloc.Asa ca ce cereale as avea voie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Amely, wassa gasesti in supermarketuri dar pt ca e doar cu 21% fibre poti sa o mananci doar in combinatii glucidice. Sau poti sa o faci tu acasa si sa o mananci cu ce vrei. Reteta mea am scris-o mai devreme in acest capitol.

Daca arata ca si pufarinii atunci probabil sunt cereale expandate si asta le creste mult IG. Eu cumpar cereale de la Sanovita. Cerealele integrale trebuie sa arate ca niste boabe strivite.

Te asteptam mai des pe la noi

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Melany,daca zici tu ca le plac mai pufoase,nu ma mai straduiesc asa mult,ca poate vin si cu un banut d'acolodaca vede barbatu ce-am scris,am pus-o!
Ma duc intr-o minivacanta,asa ca de buget de criza,pana la anu in septembrie nu cred ca mai pup alta iesire,mai ales acum ca am vazut noua grila de salarizare la bugetari,m-au nenorocit astia mai rau decat eram,o sa tin cura de slabire fortata,din lipsa de bani de mancare
Cat despre cereale,nu prea mananc,daca as avea voie din alea gold de la nestle,dasi mai ales lapte dulce nu beau nici sa ma bati!Nu-mi place!

azi asa:
2 felii de paine cu un iaurt mic degresat
ciorba de fasole
ciperci si dovlecel prajite cu mujdei

plus nelipsitele sarituri cu coarda,o sa fac gaura in parchet

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

nu public meniul de ieri-azi-maine pentru ca am acelasi pranz nemontingnac. dar este OK cantitativ si calitativ. mic dejun: branza cu ardei gras, cina: pepene rosu ieri, somon la gratar si un fruct mai incolo azi, si maine cred ca iar niste peste.

m-am hotarat: voi manca peste mai des; imi place pestele mult si ma enerveaza mirosul lui din timpul gatitutului; dar gata! trec peste treaba cu mirosul, mai ales ca e mai racoare acum si voi manca mai mult peste. va mai aduceti aminte de crisstinuta? ea parca manca peste mult...ii aducea sotul de la pescuit...sau nu era ea?

eu cred ca in perioada asta sarbatoresc cam 1 an de cand stau pe acest topic...si uite ca tot n-am ajuns la greutatea ideala...dar imi aduc aminte tot felul de discutii de la inceputuri pana in prezent, de fetele care au fost pe aici si de cele care sunt acum...ma simt deja veteranasi ma gandesc cu drag la toata lumea de aici....sanse n-a mai venit deloc, credeam ca in vacanta o sa intre mai des; mi-aduc aminte ca zicea ca e cam trista - daca citesti sanse, da un semn de viata.

androix, esti tot plina de elan ca saptamana trecuta?

valentinag, am fost si eu la istanbul vara asta...si mi-a cam placut; adica m-as intoarce acolo in anii urmatori...mai cresc si fetele mele pana atunci si ma vor lasa sa vizitez ca acum a trebuit sa le impac si pe ele si sa le duc la joaca pe acolo. distractie placuta!

am facut zilele astea tae bo si push & lift, ma asteapta in continuare ceva step, ceva dance si voi incheia saptamana iar cu tae bo.

am un aparat de masaj. electric. cam mare si cam greu. daca stiti aspiratoarele alea pentru bucatarie, cam cu alea seamana. am inceput sa-l folosesc. dau cu crema si masez picioarele. stau pe covor in sufragerie, fetele se joaca si eu frec bine picioarele. sper sa am ceva rezultate.

Mergi la inceput