Fumatul ar trebui interzis??
Pro
Fumatul afecteaza sanatatea
Fumatul este neplacut pentru nefumatori
Interzicerea fumatului ar contribui la micsorarea numarului de tigari fumate de catre o persoana.
www.basfinsiregar.com/wp-content/uploads/2008/12/no-smoking.jpg" border="0">
Contra
Fumatul este alegerea libera a oricarei persoane
Fumatul in locuri special amenajate nu afecteaza nefumatorii
Interzicerea fumatului ar duce la agravarea dependentei fumatorilor
www.gearfuse.com/wp-content/uploads/2007/10/smoking.jpg" border="0">
Raspunsuri
Otilia spune:
Sigur trebuie interzis in locurile publice, acolo unde-i jenam pe ceilalti. Ce face fiecare la el acasa sau in intimitate il priveste.
Femeile insarcinate de asemenea ar trebui sa se gindeasca la viitorul bebelus si sa nu-l intoxice.
Bijoux passion
Adélie la p'tite souris
Floricici din gradina mea
matildasep spune:
din 19 iulie, in turcia este interzis sa se fumeze in orice loc public. mai exact orice locatie cu acoperi#351;, bar, disco, restaurant, birouri... daca o terasa e acoperita e interzis. amenda e pt. propietar, cat #351;i pt. fumator. nu li se mai potrive#351;te expresia de 'fumat ca turcu' :)
eu ca nefumatoare nu sunt de-acord pt. ca acum toti fumeaza in parcuri, pe strada, in fata localului...adica daca trec pe trotuar cu copilul e imposibil sa nu trec fara sa nu inhalez fumul, de#351;i e in aer liber.
nu-mi ramane sa ies de pe trotuar pe carosabil. la fel #351;i in parc. preferam locatia cu fumatori #351;i nefumatori in limite egale.
matildasep spune:
nu va mai spun ca multe cafenele, ceainarii s-au inchis. au fost incidente intre propietar care interzice fumatul #351;i fumator...
blackpanterro spune:
Numai in locurile publice!
La ei acasa pot fuma si cate 5 odata!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Delidana spune:
Da, eu l-as interzice cu desavirsire in locurile publice, iar in cafenelele si restaurantele care au sectie de fumatori si nefumatori i-as obliga pe patroni sa delimiteze spatiul cu o usa nu doar un culoar prin care sa se plimbe fumul in voie.
Fiecare poate sa fumeze cit vrea la el acasa.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself
Natasa spune:
Ca nefumatoare sint tentata sa spun ca da, ar trebui interzis in orice spatiu public. Altfel, sa fie interziu cu totul, ar fi absurd si o bucurie pentru traficanti.
andacos spune:
Eu am fost fumatoare mai bine de 20 de ani!
Dar,eu sunt pentru libertatea individului!Mie mi se pare un abuz drept sa spun interzicerea fumatului!In locurile publice ,ar trebui amenajate locuri speciale pentru fumatori!
Oricum citeam undeva ca Romania este singura tzara din Europa care nu respecta legea fumatului(discriminatorie dupa parere mea...dar...e lege)!
Un fumator respecta in general(nu spun ca nu exista si alt gen de persoane)un nefumator,dar invers...din pacate nu este valabil!
Dana
Delidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Eu am fost fumatoare mai bine de 20 de ani! Dar,eu sunt pentru libertatea individului!Mie mi se pare un abuz drept sa spun interzicerea fumatului!In locurile publice ,ar trebui amenajate locuri speciale pentru fumatori! Oricum citeam undeva ca Romania este singura tzara din Europa care nu respecta legea fumatului(discriminatorie dupa parere mea...dar...e lege)! Un fumator respecta in general(nu spun ca nu exista si alt gen de persoane)un nefumator,dar invers...din pacate nu este valabil! Dana |
Vrei sa elaborezi putin? Cum nu respecta un nefumator pe cei fumatori?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself