Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (45)
Raspunsuri - Pagina 8
deeva73 spune:
georgia c dimineata, fiind in graba mare, am vrut sa renunt la rugaciune... Stii cine m-o'genunchiat in fata icoanelor? Un suflet mic si necajit careia i-am promis c-am sa ma rog la Doamne Doamne sa-si afle vindecare din mainile doftorilor ce o opereaza. Ai grija Stapane de Alexia Maria ca ea m-o intors de la usa... indarat la rugaciune. Multumesc Tie Doamne si Maicutei noastre!
aruam ce zici daca Alexandra Mihaela ar fi pe lista noastra de rugaciune pentru cei nacajiti. Ne rugam de livsy sa o scrie si pe ea acolo.
luca2008 chiar ma intrebam cum iti sunt analizele. Mi-aduc de'aminte ca in primavara ne spuneai ca esti nacajita din pricina HPV. Doamne ajuta de vesti bune!
magdita ce fericita traba sa fi cu asa nepoti frumosi. Multumim ca ne-ai anuntat despre vally si fetita ei. Bun venit Gloria Adelina!. Sa-ti ajute Maica Precesta ca urmatoarea buna-vestire sa fie despre tine.
Zic bun venit si pentru Teodora... a lu' crisis 81
caciantoni Domnu' te-o'ndemnat sa trimiti postarile de ieri pentru mine. Ceea ce zice GHERON IOSIF, eu am trait si pot s-aduc marturie...
Cand, rugandu-te si cerand de la Dumnezeu ceva, ajungi la deznadejde, atunci este aproape de tine implinirea cererii. Hristos vrea sa vindece vreo patima ascunsa din tine, de aceea amana implinirea cererii....... Atat de mari si grele erau ispitele incat credeam ca de durere o sa-mi iasa sufletul precum fumul pe horn. Si totusi, dupa ce trece incercarea, vine atata mangaiere, ca si cand ai fi in rai, fara trup. Te iubeste Hristos, te iubeste Maica Domnului, te lauda Sfintii, Ingerii se minuneaza de tine.
Inca mi-i greu a crede ca-s eu asta cea de azi... Cu niste luni in urma am vrut sa scuip icoana Maicii Domnului, da' ceva m-o oprit. Acuma dimpotriva lacrimez numa' daca ma gandesc la Ea si-mi vie a striga: "Te iubesc Maicuta, mai mult decat isi iubeste o fiica mama".
anita75 mie da, mi s-o'tamplat. Si eu imi aflu'n vis tamaduire pantecului sterp si eu traiesc in somn bucuria unei mame ce strange pruncut scump la piept. Si eu ma rog in vis pentru copii.
sisica esti in concediu? cand mai treci pe aici?
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
deeva73 spune:
monimo si eu zic rugaciunea ce-ai postat dimineata. Am primit-o de la Parintele David Stoica de la Sadinca... ti-am vorbit eu despre el in iulie cand ai trecut pe la Prislop. In rest esti bine?
ANITA75 spune:
asteptam vesti ffffffffffffffff bune de la Alexia Maria
Magditza frumoase poze dar mai ales nepoteii, cel mare e un scump cu ochii lui cei mari si albastrii
magdita spune:
Deeva, foarte frumos scrii, iar urarea pe care mi-ai facut-o mi-a mers direct la inima . Doamne ajuta, asa sa fie .
Anita, intr-adevar, nepotelul cel mare, Andrea, are niste ochi superbi, ma pierd in ochii lui cateodata . Ca o ironie, baiatul sora-mii are ochii fratelui ( albastri ), si baiatul fratelui are ochii sora-mii ( verzi ) . Imi umplu sufletul acesti copii, ii iubesc fff mult. Si ma rog la Bunul Dumnezeu sa se milostiveasca si de noi, ca avem atata dragoste de oferit .
Doamne ajuta si sa ne auzim cu vesti bune .
Alexia Maria
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
deeva73 spune:
3 vesti bune ne'adusesi magdita draga insa, eu am uitat sa o felicit pe a treia mamica fericita silvi8 sa te bucuri de Crina!Domnu ti-o creasca mare... ca mult ii faina floricica ta
Stie careva vesti despre anaomaria, din cate mi-aduc de'aminte luna ce vine traba sa nasca. Ultima oara cand ne-o vizitat ne spunea cat de greu ii vine sa shada pe scaun la computer... din cauza pruncutei.
cami_antonia spune:
FELICITARI SILVI8 ... sa mai treci pe la noi ... macar putin cu printesa ta
georgi stii ceva de ALEXIA?
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
georgia_c spune:
Dumnezeu este mare si bun! Sf Nectarie a ajutat acest mic sufletel si a trecut cu bine peste operatie; medicii spun ca au scos mare parte din tumoare si ca, desi e de durata recuperarea , are sanse
II MULTUMESC BUNULUI DUMNEZEU , SF NECTARIE , SI VOUA , pt fiecrae gand bun , fiecare gest , fiecare donatie , care a facut cu putinta ca acest copil , caruia in Romania nu i se dadea decat "sansa" la moarte , sa fie astazi in viata
va dau vestile atat de tarziu pt ca a intrat in operatie cu 4 ore mai tarziu si acum 5min am aflat si eu ca este bine micuta
Sper din suflet sa-si revina cat mai bine , sa aflu numai si numai vesti buna
multumesc inca o data tuturor
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
Livsy spune:
Dragele mele, va rog sa ma iertati pentru ca am disparut mai multe zile. Cred ca au fost si mai sunt inca niste ispite, ma cam clatin de la o vreme. Va rog, cand cititi aceste randuri sa va rugati pentru mine sa ma inalt, ca m-au chinuit tot felul de ganduri zilele astea... Mi-am propus sa ma rog mai mult, sa fiu mai atenta, dar... iata ca nici in promisiunile pe care le fac nu mai am incredere. Doamne ajuta!
Va pe toate mult de tot, sunteti MINUNATE! Macar atat am facut, am facut modificarile de rigoare pe prima pagina, conform cu informatiile date de Magdita, Deeva . Dragele mele, Dumnezeu sa va rasplateasca, TUTUROR, aveti suflete minunate!
Revin cat de curand!
Plina de recunostinta ca v-a intalnit, pe toate,
Ana
astazi pentru Alexia
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Noi suntem la Pitesti, am vizitat o parte din Manastirile din Piatra Neamt, apoi am fost la Galati (la happymum, multumim Gina pt tot , ne-a placut f mult si m ales ca am reusit sa ne cunoastem ), va voi arata poze cand vom ajunge acasa si le vom descarca.
Acum sa va spun despre mine, de Luni au inceput greturile (de fapt usoare greturi), le simt m ales cand deschid frigiderul, dar nu e nimic, ca le voi suporta eu, numai bebelusul sa fie bine.
Nu am reusit sa citesc nimic din urma, voi recupera cand vm ajunge acasa (cred ca Luni).
Sper ca voi citi numai vesti bune.
ALBUM
POZE RECENTE
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 5+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!