Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Buna seara, dragutele mele...doar rugaciunea mai poate salva sufletele mici si nevinovate asa cum sunt copii bolnavi. Maine, lui Andrei i se taie motul. Imi dau lacrimile gandindu-ma la parintii lui, fac tot ce este omeneste posibil si se comporta cu el ca si cum ar fi un bebelus normal. Pe 19 august a fost ziua lui, i-au facut tortulet, i-au cantat la multi ani....numai Dumnezeu stie ce este in sufletul lor. Nu stiu ce se va intampla peste un an, ma rog doar sa isi pastreze zambetul pe chipul lui gingas....
Doamne ajuta si Alexiei, si Alinei...Dumnezeu e mare si face minuni. S-aveti o seara frumoasa!

Ajutati-l pe andrei. Intrati aici:
http://andreibucur.blogspot.com/

Mergi la inceput

Ierta-ma, stiu ca este traiul din ce in ce mai greu si ca banii sunt putini. Indraznesc sa postez aici nr de telefon la care se fac donatii pentru micut:
0900 900 340 - pentru 10 EURO
0900 900 342 - pentru 2 EURO
0900 900 344 - pentru 4 EURO
0900 900 346 - pentru 6 EURO
Ma rog la Dumnezeu sa stranga banutii necesari pentru tratamentul in Germania. Atat de mult imi doresc ca micutul sa traiasca! Inca o data, scuze daca am indraznit sa va cer foarte mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am citit un pic din urma, si vreau sa multumesc tuturor pt gandurile bune.
caciantoni multumim pt sinaxar si pt linkuri.

Alexia, Alina, Andrei.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 5+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

georgia_c ti-am trimis un PM

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele,

Ma bucur sa va citesc... si sa vad atata frumusete sufleteasca! Danuk, eu nu cred ca ai cerut prea mult, este normal sa apelam unii la altii in nevoie. Doamne ajuta lui Andrei!!
Numerele de telefon pot fi apelate si de pe tel mobil si fix? Intreb ca sa fim cat mai informati si sa nu ne impiedicam in detalii. Mai e ceva ce ar trebui sa stim despre aceste numere? Adica ne asteptam sa facem "conversatie", sa dam niste date, sau pur si simplu e un automat care inregistreaza apelul si asta inseamna ca banutii (suma corespunzatoare numarului de telefon ales) sunt luati prin achitarea facturii la telefon? Iarta-ma ca pun atatea intrebari, poate celelalte fete stiau deja cum functioneaza, eu recunosc ca m-am simtit putin "inhibata" de acele numere de telefon si m-am gandit ca e util sa stim mai mult despre cum functioneaza. Ai toata admiratia mea pentru aceasta campanie - si cred ca nu sunt singura... Doamne ajuta!

Housepocket, MULTUMESC din suflet pentru cuvintele frumoase!!! Si eu ma gandeam la tine, sa stii! Iti doresc la randul meu tot binele. Doamne ajuta!!!

Sandaa, cu mare bucurie am citit cuvintele tale pentru mine, ca de obicei! Multumesc! Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Ioanact, ce bine ca ne-ai scris! Ma simteam de parca as revedea o veche cunostinta! Concediu placut! in continuare! Sa ne povestesti mai multe cand vei putea!

Georgic, ce mai faci? Eu te imbratisez si te si astept cu nerabdare vesti bune despre tine, despre toata lumea si sa ne vedem!

Magdita, MULTUMESC din suflet pentru informatiile cu care am completat prima pagina!! Ti-am simtit lipsa... Foarte frumoase pozele din concediu si cine stie, poate dupa concediu urmeaza si ceva deosebit in viata voastra! Doamne ajuta! A, si nu ai pentru ce sa imi multumesti a propos de ceeace fac pentru acest subiect. Una la mana ca eu consider ca VOI faceti cu mult mai mult si doi, ... nu v-am spus pana acum, cand a anuntat draga noastra Anadomnica ca nu se va mai putea ocupa de forum ca pana atunci am simtit asa un imbold, am simtit ca trebuie sa ma ocup eu, ca sa fiu de ajutor intr-un fel pentru cat mai multa lume. Simteam ca nu mai incape loc de discutie (cu mine insami) daca sa ma "angajez" la asta sau nu... Si atunci am deschis pentru prima oara un capitol nou, aici, la Rugaciunea noastra. Si dupa ce am facut asta, am simtit asa o MULTUMIRE si o pace in sufletul meu, de parca rezolvasem cine stie ce lucrare mare... cumva ma intreb daca nu fac acest lucru mai degraba pentru mine decat pentru ceilalti... ( toate acestea nu inseamna, bineinteles, ca nu voi lasa pe urmatoarea fata sa se ocupe de aceste lucruri, la momentul potrivit, sau ca am vreun "monopol" pe treburile administrative de aici...

Silvi8, minunata povestea ta, eu sper ca au citit-o sau o vor citi cat mai multe fete. Eu am citit-o cu sufletul la gura... pe toata! Sa iti traiasca fetita, sa va bucurati de Crina (ce nume frumos!!), sa ii aduceti un fratior sau o surioara, daca va doriti asta, sa fiti fericiti in continuare! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Ma opresc aici fiindca am scris f mult, va multumesc pentru ca v-ati rugat pentru mine si pentru tot! Iertati-ma ca nu am scris tuturor, am sa revin O sambata frumoasa, vesela si cu spor la toate! Si un weekend la fel! Sa daruiti iubire si sa fiti iubite!

TUTUROR!!!!!!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Am revenit! Vreau sa ii spun lui Cami-Antonia cat de mult ma bucur pentru vestile frumoase despre Alina. Doamne ajuta in continuare! Spor si chef de lucru si tie, Cami, cu teza, multa sanatate puisorului tau iubit si te asteptam cu nerabdare cu Vesti Buneeee!!!!

Caciantoni, MULTUMESC si eu pentru postarile tale, am invatat multe despre Post cu aceasta ocazie, iar acum, imediat, imi fac timp sa mai citesc inca o "rubrica" de invataminte trimise de tine. Dumnzeu sa te rasplateasca! Eu cred ca deja esti rasplatita, de fapt, prin frumusetea sufletului tau si prin binecuvantarile care vin odata cu preocuparea pentru aceste lucruri minunate de Credinta! Doamne ajuta si te asteptam, asemenea, cu Vesti Bune!!!! Valabil pentru toata lumea!

Acuma ma "duc" sa citesc ce ne-a trimis Caciantoni si apoi voi face curatenieeeee, adica smotru ...

Va pe toate! Cu drag,
Ana

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

M-am gandit sa reiau scrierea cate unui Psalm. Incep de unde am ramas inainte de plecarea in concediu. Sa fie de folos!

Iata:

Psalmul 6

Catre mai marele cantaretilor. De cantat pe instrumente cu coarde. Pe arfa cu opt coarde. Un psalm al lui David

1. Doamne, nu ma pedepsi cu mania Ta si nu ma mustra cu urgia Ta.
2. Ai mila de mine, Doamne, caci ma ofilesc!
Vindeca-ma, Doamne, caci imi tremura oasele.
3. Sufletul mi-i ingrozit de tot; si Tu, Doamne, pana cand vei zabovi sa Te induri de mine?
4. Intoarce-te, Doamne, izbaveste-mi sufletul!
Mantuieste-ma, pentru indurarea Ta!
5. Caci cel ce moare nu-si mai aduce aminte de Tine; si cine Te va lauda in locuinta mortilor?
6. Nu mai pot gemand! In fiecare noapte imi stropesc asternutul si-mi scald patul in lacrimi.
7. Mi s-a supt fata de intristare si a imbratranit din pricina tuturor celor ce ma prigonesc.
8. Departati-va de la mine, toti cei ce facet raul! Caci Domnul a auzit glasul plangerii mele!
9. Domnul imi asculta cererile si Domnul imi primeste rugaciunea!
10. Toti vrajmasii mei vor fi acoperiti de rusine si cuprinsi de spaima; intr-o clipa vor da inapoi, acoperiti de rusine.

Mergi la inceput

Livsy, multumesc tare mult pentru gandurile tale!! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si sa iti rasplateasca gestul tau cat de curand!

Deci, nr pot fi apelate doar de la un telefon din reteaua ROMTELECOM. Nu merge sa suni de pe un mobil orange, cosmote sau vodafone, de exemplu. Alegi unul din cele patru numere, in functie de suma dorita, suni, se inregistreaza apelul, iar costurile se regasesc pe factura de telefon, care vine mai tarziu.

Stiu, nu toata lumea are telefon Romtelecom, atunci trebuie facut un drum pana la banca. Eu zic ca merita, chiar daca suma pe care vreti sa o depuneti este foarte mica. Conturile sunt pe blogul lui, adresa o gasiti la semnatura mea.

Doamne ajuta si multumiri tuturor celor care il ajuta pe Andrei sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Bine v-am regasit, dragele mele ...
Am citit si eu in sfarsit despre Alexia, Alina si Andrei... Doamne da-le sanatate si viata lunga
Eu sunt tare ocupata la munca ... dar intru si va citesc cat pot de des ... Chiar daca nu scriu zilnic, sunt alaturi de voi ... ma rog alaturi de voi

Sa aveti un weekend linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

In primul rand va postez www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august22.htm" target="_blank">Sinaxarul de azi.

Iar, apoi va voi povesti cum a fost in acest concediu:
Dupa cum v-am zis am plecat Duminica (pe la 14), Ioana nu se m trezea (a dormit 3 h), drumul a fost lung pana la Piatra Neamt (dar a meritat), Ioana s-a comportat exemplar, a mancat, s-a jucat, rasfoit reviste, si intr-un final a dormit.
Pensiunea a fost frumoasa..am ramas surprinsi ca eram singuri in pensiune (a doua zi a venit o familie: el si ea, de la Braila), ne asteptase proprietara (fiind si dansa preoteasa), ne-a dat cheile si a plecat (sotul dansei avea a 2 a zi aniversarea a 35 de ani de la facultate). Pt noi a fost bine, ca am rams singuri, ne-am instalat, i-am pregatit patul Ioanei si am ramas surprinsa ca tot acelas program l-a avut (de la 18:30-19 pana dim sa doarma).
A doua zi am plecat sa vizitam Manastirile, incepand cu M. Bistrita, M. Bisericani, M Pangarati (f bune pere am intalnit ), M. Sihastria - aici am vizitat si Chilia Parintelui Arhim. Cleopa si a Pr. Paisie Olaru am terminat cu M. Secu. M erau M. Agapia si M. Sihastria, dar nu am m ajuns, ca eram obositi, dar m ales Ioana (ca poate noi daca eram singuri ajungeam).
Pe langa aceste Manastiri, am vizitat si Cheile Bicazului (a fost in drum spre aceste Manastiri), daca va uitati pe harta, am facut ca un cerc, ajungand aproape de Targu Neamt. M-am rugat pt fiecare, sa va daruiasca Dumnezeu pruncii mult doriti.
Nu va spun ce locuri frumoase si cu adevarat te simti un ALT OM.
Urmatoarea zi ne-am plimbat cu telegondola, i-a placut f mult Ioanei.
Miercuri am plecat spre Galati, unde ne-am intalnit cu happymum(dupa cum am m zis), ne-am plimbat pe faleza..am fost intr-un loc de joaca pt copii cu Ioana, ce mai..a fost frumos... Iar de ieri dupa amiaza suntem la Pitesti (apropo este cineva din Pitesti? poate ne intalnim), dim am fost la o mica plimbare iar dupa ce se va trezi vom iesi iar afara, vom merge si la M. din Trivale..imi place mult Pitestiul (am fost si anul trecut, Ioana avand 7 luni).
Si cam asta a fost povestea mea, urmeaza sa revin cu poze .

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 5+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput