Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Are cineva idee cine mama masii e hannah montana asta??

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Din cate am vazut eu pe la teveu, e un serial cu ea pe tvr 1,e o cantareata adolescenta,un fel de idol pt fetele de varsta ei

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan

_

The Big Day - 25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Citat:

Are cineva idee cine mama masii e hannah montana asta??

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
O noua viata

Din cate am vazut eu pe la teveu, e un serial cu ea pe tvr 1,e o cantareata adolescenta,un fel de idol pt fetele de varsta ei

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan

_

The Big Day - 25 august

cam asta vroiam sa zic si eu. am o colega ce are o fetita de 5 ani. fetita e innebunita dupa hannah montana asta. si eu am vazut pe aici tot felul de chestii cu acest personaj.

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:

Are cineva idee cine mama masii e hannah montana asta??/ Ca peste tot vad numai haine si prostii cu ea???? O noua inventie americana??
Am vazut la magazinu nostru minunat lenjerie cu asta...

CE probleme am si eu la ora asta

MA duc sa cumpar pepenas si cadou pt finutza mea care-i nascuta pe... ia ghiciti ? 19 august

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 35+ cu
O noua viata

Obsesie mare pe contientul nord american , dar e in declin..... parerea mea . E o fatuca care canta, danseaza si e si actrita....multitalent, ce mai. E fata lui Billy Ray Cyrus, cantaret de muzica country

33+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Saluti fetele si din Montréal

Kemsy, am si eu ce ai descris tu mai sus, cu diferenta ca ma si mananca degetele si palmele si ma scarpin in disperare . Se numeste sindrom de nerv carpian si in cele mai multe cazuri dispare dupa nastere . Pana atunci poti sa te imprietenesti cu ideea, nu cred ca poti face nimic altceva . Pe mine ma dor/mananca/umfla si talpile + degetelele

Da, si pe mine ma dor talpile...tot noaptea . Bine macar ca nu am treaba cu scarpinatul...deocamdata

Gianina 33+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

Are cineva idee cine mama masii e hannah montana asta??/ Ca peste tot vad numai haine si prostii cu ea???? O noua inventie americana??
Am vazut la magazinu nostru minunat lenjerie cu asta...

CE probleme am si eu la ora asta

Sunt un fel de filme pentru copii pe un canal de desenene animate (pe Jetix) si aceasta "Hana Motana" este de fapt o supervedeta care stie-tot, vede-tot, rezolva-tot. Prinde la fetite peste 4-5 ani si este in trend. La fel ca si Stefania din "Orasul lenes" sau Ema, Cleo si Richi, cele 3 sirene... (eu am fata de 6 ani aproape ). Lasa ca si eu am avut muuulte probleme cu bacuganii si abia azi am aflat ce porcarele sunt.
Doamneeeee, nu mai au treaba copilasii astia cu Tom si Jerry sau cu Pantera Roz

Liliana, Andra-Maria & cu 30+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Lutoniana, ai vazut noua reclama cu amicul tau?? Engage, engage...

da, este senzational baiatul asta.....daca iti poti imagina ca rad de cate ori vad reclama....fara sa ma satur

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

La multi ani Mariilor si Marioarelor care se sarbatoresc astazi,restul pe 8 septembrie,dupa preferinte.
Iulika felictari!!!Sa va traiasca puiul,sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii!!!

Nu am mai intrat de 2 zile si pana acum am sa va prind din urma.
Techila,si eu am avut mancarimi crunte si butik rosie si iritata,si mi-au trecut cu alcool mentolat(cam arde pielea,tb sa dai foarte putin),si cu unguent cu galbenele si vitamina E din acela nemtesc,cutie mare(Melkfett se numeste).Sper sa-ti fie de folos
Mai ai doar 10 zile si o sa-ti vezi puiutzii!
Criss bebe,si eu ma plangeam zilele trecute ca bblina mea are 2300g la 36 saptamani,are un retard de crestere de 2 saptamani asa dintr-o data,si nu stiu cauza.La 32 sapt avea 1700g.Am intrat si eu pe linkul dat de alex25 cu dimensiunile,si la 36 sapt e sub limita minima
Dar am hotarat sa nu mai stresez,marti ma duc la un eco 4D la Medlife,sa vedem cum o masoara si acolo,si daca tot micuta e,ma duc peste drul meu mai devreme decat era programat si il rog sa faca ceva sa descopere cauza,nu stiu macar sa-mi dea o explicatie.
Pana atunci,vorba lui Luto,n-are rost sa ne tot comparam cu celelalte mamici,ca fiecare bb are ritmul lui si nu inseamna ca daca e mai micut nu o sa fie bine pana la urma.
monique02,bine ai venit!Avem DPN foarte apropiate

Fetelor,din seria vaicareli de sarcina:eu am permanent mana dreapta amortita de la un timp,pur si simplu nu mai pot sa o folosesc,ma deranjeaza si la masa cand tin furculita,oare o fi normal?
Si am si dureri de burta din ce in ce mai dese in timpul zilei,si contractii nedureroase,cred ca nu mai am mult,nu-mi vine sa cred ca peste 2-3 saptamani maxim o sa fiu mamica

Am papat o saramura de crap o nebunie,facuta de sotz.Sper sa nu va fac pofta!

Astazi schimbam si noi semnatura,37 de saptamani

36 sapt+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Luto, deci maine e ziua cea mare.... a revedeerii . Draga de tine, cred ca abia astepti . Dar vreau sa te laud pt cat de puternica ai fost perioada asta si nu te-ai lamentat nici un minutel, cred ca si Adi e foarte mandru de tine . Sper ca e mai bine un pic mama lui.

33+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Luto, ........ vreau sa te laud pt cat de puternica ai fost perioada asta si nu te-ai lamentat nici un minutel, cred ca si Adi e foarte mandru de tine .

esti o draguta ....

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

La Multi Ani tuturor Mariilor, petrecere frumoasa alaturi de prieteni si familie!

Iulika, felicitari inca o data pentru Bruce, sunteti niste parinti norocosi!
Tu cum te simti? Esti ok dpdv fizic? Te poti ridica din pat, stai in fund? Am si eu o curiozitate: cum arata burta acum ca nu e locuita? Am si eu un fix...sper sa nu te superi de intrebarile astea...
Te

_
32+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput