Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)
Raspunsuri - Pagina 9
mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Are cineva idee cine mama masii e hannah montana asta?? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 35+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Din cate am vazut eu pe la teveu, e un serial cu ea pe tvr 1,e o cantareata adolescenta,un fel de idol pt fetele de varsta ei

My family

Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)si
37+, cu
-Razvan_

The Big Day - 25 august

anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
Din cate am vazut eu pe la teveu, e un serial cu ea pe tvr 1,e o cantareata adolescenta,un fel de idol pt fetele de varsta ei ![]() My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 37+, cu -Razvan_ ![]() The Big Day - 25 august![]() ![]() |
cam asta vroiam sa zic si eu. am o colega ce are o fetita de 5 ani. fetita e innebunita dupa hannah montana asta. si eu am vazut pe aici tot felul de chestii cu acest personaj.
anco
35+
???? si 
poze
delia79 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Are cineva idee cine mama masii e hannah montana asta??/ Ca peste tot vad numai haine si prostii cu ea???? O noua inventie americana?? Am vazut la magazinu nostru minunat lenjerie cu asta... CE probleme am si eu la ora asta ![]() ![]() MA duc sa cumpar pepenas si cadou pt finutza mea care-i nascuta pe... ia ghiciti ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 35+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Obsesie mare pe contientul nord american
33+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
kemsy spune:
| citat din mesajul lui delia79 Saluti fetele si din Montréal ![]() Kemsy, am si eu ce ai descris tu mai sus, cu diferenta ca ma si mananca degetele si palmele si ma scarpin in disperare . Se numeste sindrom de nerv carpian si in cele mai multe cazuri dispare dupa nastere . Pana atunci poti sa te imprietenesti cu ideea, nu cred ca poti face nimic altceva ![]() |
Da, si pe mine ma dor talpile...tot noaptea
. Bine macar ca nu am treaba cu scarpinatul...deocamdata 
Gianina
33+ cu
Loris StefanLoris
Fotografii
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Are cineva idee cine mama masii e hannah montana asta??/ Ca peste tot vad numai haine si prostii cu ea???? O noua inventie americana?? Am vazut la magazinu nostru minunat lenjerie cu asta... CE probleme am si eu la ora asta ![]() ![]() |
Sunt un fel de filme pentru copii pe un canal de desenene animate (pe Jetix) si aceasta "Hana Motana" este de fapt o supervedeta care stie-tot, vede-tot, rezolva-tot. Prinde la fetite peste 4-5 ani si este in trend. La fel ca si Stefania din "Orasul lenes" sau Ema, Cleo si Richi, cele 3 sirene... (eu am fata de 6 ani aproape
Doamneeeee, nu mai au treaba copilasii astia cu Tom si Jerry sau cu Pantera Roz

Liliana,
Andra-Maria &
cu
30+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui kemsy Lutoniana, ai vazut noua reclama cu amicul tau?? Engage, engage... ![]() ![]() |
da, este senzational baiatul asta.....daca iti poti imagina ca rad de cate ori vad reclama....fara sa ma satur

Cea mai fericita
36 + cu 
alecsxa0208 spune:
La multi ani Mariilor si Marioarelor care se sarbatoresc astazi
,restul pe 8 septembrie,dupa preferinte.![]()
Iulika 
felictari!!!Sa va traiasca puiul,sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii!!!

Nu am mai intrat de 2 zile si pana acum am
sa va prind din urma.
Techila,si eu am avut mancarimi crunte si butik rosie si iritata,si mi-au trecut cu alcool mentolat(cam arde pielea,tb sa dai foarte putin),si cu unguent cu galbenele si vitamina E din acela nemtesc,cutie mare(Melkfett se numeste).Sper sa-ti fie de folos
Mai ai doar 10 zile si o sa-ti vezi puiutzii
!
Criss bebe,si eu ma plangeam zilele trecute ca bblina mea are 2300g la 36 saptamani,are un retard de crestere de 2 saptamani asa dintr-o data,si nu stiu cauza
.La 32 sapt avea 1700g.Am intrat si eu pe linkul dat de alex25 cu dimensiunile
,si la 36 sapt e sub limita minima
Dar am hotarat sa nu mai stresez,marti ma duc la un eco 4D la Medlife,sa vedem cum o masoara si acolo,si daca tot micuta e,ma duc peste drul meu mai devreme decat era programat si il rog sa faca ceva sa descopere cauza,nu stiu macar sa-mi dea o explicatie.
Pana atunci,vorba lui Luto
,n-are rost sa ne tot comparam cu celelalte mamici,ca fiecare bb are ritmul lui si nu inseamna ca daca e mai micut nu o sa fie bine pana la urma.
monique02,bine ai venit!
Avem DPN foarte apropiate
Fetelor,din seria vaicareli de sarcina:eu am permanent mana dreapta amortita de la un timp,pur si simplu nu mai pot sa o folosesc,ma deranjeaza si la masa cand tin furculita
,oare o fi normal?
Si am si dureri de burta din ce in ce mai dese in timpul zilei,si contractii nedureroase,cred ca nu mai am mult,nu-mi vine sa cred ca peste 2-3 saptamani maxim o sa fiu mamica

Am papat o saramura de crap o nebunie,facuta de sotz
.Sper sa nu va fac pofta!
Astazi schimbam si noi semnatura,37 de saptamani
36 sapt+ cu
Irina Maria
delia79 spune:
Luto, deci maine e ziua cea mare.... a revedeerii
. Draga de tine, cred ca abia astepti
. Dar vreau sa te laud pt cat de puternica ai fost perioada asta si nu te-ai lamentat nici un minutel, cred ca si Adi e foarte mandru de tine
. Sper ca e mai bine un pic mama lui.
33+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui delia79 Luto, ........ vreau sa te laud pt cat de puternica ai fost perioada asta si nu te-ai lamentat nici un minutel, cred ca si Adi e foarte mandru de tine . |

esti o draguta ....
Cea mai fericita
36 + cu 
mkunigunda spune:
La Multi Ani tuturor Mariilor, petrecere frumoasa alaturi de prieteni si familie!
Iulika, felicitari inca o data pentru Bruce, sunteti niste parinti norocosi!
Tu cum te simti? Esti ok dpdv fizic? Te poti ridica din pat, stai in fund? Am si eu o curiozitate: cum arata burta acum ca nu e locuita?
Am si eu un fix...sper sa nu te superi de intrebarile astea...
Te 
_
32+ cu dragostea noastra
Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.