Burtici fericite de septembrie-octombrie (153)
Raspunsuri - Pagina 8
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Bunå ziua fetelor cucuietelor!! Vå pup pe toate..Mi-a spus sotu si prietena mea ca mi-ati tinut o galerie de nu s-a mai intalnit..Vå multumesc pt ca am cel mai minunat bebe cel mai perfect si nu ma mai satur de el..Vå doresc si voúa la fel din toata inima fetelor..![]() ![]() Am intrat putin acum repede pana nu se trezeste cacaiosul meu mic si mancaciosul...E un superbb..Nu plange decat cand vrea tzatzica..Am statc u el ieri numai pe mine skin to skin asa e aici..Dar ma voi aduna intr-o zi si voi scrie ´povestea så stiti exact cum au decurs lucrurile..Oricum va pup , va multumesc si vå iubesc ![]() ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas |
si noi te iubim si pe tine si pe bruce si te felicitam din tot sufeltelul nostru

! si iti multumim ca ti-ai facut timp sa comunici cu noi
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 10 zile
anco spune:
felicitari iulika! sa ai grija de tine si de bruce si sa mergeti cat mai repede acasa.
fetele, da sa vedeti ce enervant e cand afla ca sunt gemeni. "fete, baiet? o sa iti fie greu. are cine sa te ajute? vai, aveti in familie?daca nu inseamna ca ai facut tratament (fiv). etc" 

anco
35+
???? si 
poze
ramsan spune:
Iulika si noi te iubim pe tine mult de tot
si abia asteptam sa simtit si noi bucuria pe care o simti tu acum cand il ai pe Bruce langa tine.
Ramona
Tudor Gruia 32+ 
AMR 8 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
mary_07 spune:
Salutare
Urez si eu La Multi Ani Mariilor

Multumesc mult pt urari
Sunt in pregatiri pt nunta
calc haine,pregatesc una alta...ma gandeam ca poate scap
dar vad ca Razvanel nu se grabeste
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
37+, cu
-Razvan
_
The Big Day - 25 august

anco spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Salutare Urez si eu La Multi Ani Mariilor ![]() ![]() ![]() Multumesc mult pt urari Sunt in pregatiri pt nunta calc haine,pregatesc una alta...ma gandeam ca poate scap![]() ![]() My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 37+, cu -Razvan_ ![]() The Big Day - 25 august![]() ![]() |
nu-ti dori ca ziua abia incepe
anco
35+
???? si 
poze
monique02 spune:
Iulika multe felicitari, Brice este un dulce, sa dea Dumnezeu sa va aduca multe bcurii in viata.
Asteptam si povestea cand o sa ai timp si sa ne spui daca a functionat masajul 
Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 37+
kemsy spune:
Iulika,bravo, bine ca bebe doarme si papa bine...ce ne dorim mai mult de la ei 
Maaaama ce caldura infernala la bucatarie, mai mare dragul sa gatesti acum 
. Mai am prajitura si gata, restul e care la cuptor, care fierbe 
Lutoniana, ai vazut noua reclama cu amicul tau?? Engage, engage...

Gianina
33+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
delia79 spune:
| citat din mesajul lui kemsy Acum vreau sa ma plang putin: am devenit asa greoaie...cred ca totusi kg acumulate sunt multe pentru scheletul meu...si inca mai am de pus ![]() .Dar ceea ce ma ingrijoreaza este ca mi se umfla noaptea degetele de la maini (daca dorm pe dreapta , se umfla degetele de la dreapta, si invers). Dar ma si dor, zici ca am artrita, nici nu le pot indoi ![]() . Oare ce e? Am impresia ca am retinut o gramada de apa, sunt asa...umflata...nu tare...dar nu stiu exact sa explic.Gianina 33+ cu Loris StefanLoris Fotografii |
Saluti fetele si din Montréal

Kemsy, am si eu ce ai descris tu mai sus, cu diferenta ca ma si mananca degetele si palmele si ma scarpin in disperare
. Se numeste sindrom de nerv carpian si in cele mai multe cazuri dispare dupa nastere
. Pana atunci poti sa te imprietenesti cu ideea, nu cred ca poti face nimic altceva 
In alta ordine de idei, LA MULTI ANI! Mariilor si derivatelor cu numele, distractie placuta si multa sanatate

pup
33+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
monica_dicut spune:
Are cineva idee cine mama masii e hannah montana asta??/ Ca peste tot vad numai haine si prostii cu ea???? O noua inventie americana??
Am vazut la magazinu nostru minunat lenjerie cu asta...
CE probleme am si eu la ora asta 

MA duc sa cumpar pepenas si cadou pt finutza mea care-i nascuta pe... ia ghiciti
? 19 august 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
delia79 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Hai sa va spun una tare...am primit si eu un telefon de urare ....de zi festiva - Si cum nasti iubita mea ? natural sau cezariana ? - Natural (raspund eu oarecum mandra de mine) - Vai de sufletelul tau...ce sa iti mai zic ? Noi iti vom tine pumnii. No, si eu ce era sa spun ? ziceti si voi ce mufa....ma compatimea de parca merg sa-mi las un picior si o mana la nascare. Nu i-am mai povestit cum e cu epidurala si cu celebrul de-acum gaz....ca aveam deja capsa pusa ![]() Cea mai fericita 36 + cu ![]() |

ceva nu e in regula cu unii oameni, zau asa !!!
pup sarbatorita

33+ 
in curand mamy de Sofia scumpa

.